Posted 02 February 2006 - 11:34 PM
.
No, enkrat sem že sitnarila s tem vprašanjem, pa moram še enkrat, ker me še nekaj zanima. V glavnem, fantov rojstni dan se bliža in mu bi med drugim rada kupla eno pošteno kremo (ima tako normalno kožo, bolj vleče na suho, tu pa tam se mu spusti kak mozolj, samo to je bolj posledica živčnosti, hehe) . Zdaj ima neko od Niveje (za moške (on kakopak ne bo imel neke babje kreme, mi je na začetku prav pametno palamudil), seveda..... zaj sem ga komaj uspela prepričat, da se kreme ne ločijo na moške in ženske oz. se jih kupuje na podlagi kože in ne na podlagi spola), ki je bla ocenjena kot krneki, kot sem tudi sumila. No, pol mi je sonchika priporočila Garnier Fresh kremo. In zdaj me zanima..... bi bila morda bolj primerna Garnier Total Comfort? Slednja nima uv zaščite, sumim da tudi Fresh ne. Jaz pa bi mu rada kupla neko z uv zaščito po možnosti. Katera torej pride v poštev? Pa da ni ravno fuuul mastna, bolj taka lahka mora bit. Da se hitro vpije in da ni predraga.

Hvala.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>