Dexter
Posted 30 November 2010 - 10:53 PM
Aja, to misliš. Kaj pa vem. Recimo ene serije so meni čist take, kjer bi lahko bilo po 20 sezon, pa bi
bila zadeva še skos zanimiva. Samo Dexter se niti meni ne zdi ena teh serij. Je tematika tak specifična,
da je ne morejo ''izkoriščati'' dolgo, če hočejo ostati na taki ravni kvalitete. Moje mnenje.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 November 2010 - 11:08 PM

nedogled, ampak že zdaj se šlepajo na določene fore, ko recimo Dexa nikoli ne ujamejo,
ali kako je Dex pametnejši od vseh ostalih, ker prvi razreši primer, najde krivca, itd.
Kot že rečeno - zelo rada in z navdušenjem pogledala vse sezone do zdaj,
ampak ne bom jokala, če zdaj vse lepo in dostojanstveno zaključijo.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 December 2010 - 11:03 AM
Zadnji del je bil noro napet, [sledi SPOILER!] ampak se mi zdi, da so tam ko sta Debra in Quinn prišla v Alexovo hišo in je ona odkrila sled čevlja kar preklopili na Dexterja in Lumen kako sta se vrnila domov. Čudno, ker so pred tem kazali kot da onadva sočasno ubijata Alexa, medtem ko sta Debra in Quinn v njegovi hiši.
Posted 01 December 2010 - 11:26 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 December 2010 - 01:53 PM

Če ga bodo zašili, imajo točno dva dela časa. Sezone so po 12 delov, dva dela pete sezone samo še manjkata.
Posted 01 December 2010 - 03:19 PM

Posted 01 December 2010 - 03:23 PM

Posted 01 December 2010 - 08:33 PM

Posted 01 December 2010 - 08:36 PM

Posted 02 December 2010 - 07:45 PM
Komi zdej pogledala, hudo.

Posted 02 December 2010 - 08:05 PM

No, jaz mislim, da ga niti pod razno ne bodo dobili, ker to bi bilo pa megaultra LAME.

Jaz mislim, da se bo Lumen zanj žrtvovala, da bo prevzela odgovornost, in šla v zapor. Možno tudi, da kr neki v 3 dni bluzim.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 02 December 2010 - 09:05 PM
Ne, Lumen tut naj ne dobijo no, naj bosta srečna do konca svojih dni.
Posted 02 December 2010 - 09:11 PM

Posted 02 December 2010 - 09:13 PM
OMG OMG, takoj prenehaj s takimi!!!!!!!!!!!
Posted 03 December 2010 - 11:22 AM
Posted 03 December 2010 - 12:55 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 03 December 2010 - 05:35 PM

Posted 03 December 2010 - 06:59 PM
Ne morem se opredeliti, če je to dobra novica ali slaba.
Lumen bo po moje mrtva na koncu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 03 December 2010 - 07:16 PM
Ja, jst čist isto mislim glede Lumen. Ziher je ne bo v naslednji sezoni.
Posted 03 December 2010 - 07:17 PM
Ne morem se opredeliti, če je to dobra novica ali slaba.
Lumen bo po moje mrtva na koncu.
Tudi jaz se ne morem opredeliti, sem navijala, da bi se končalo, ampak so . . . kot vsi ostali - zavohali keš.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Google (1)