Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#301 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 October 2006 - 01:15 PM

če je razdražena, nj kaj uporablam ? hmm.gif

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#302 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 October 2006 - 01:38 PM

Najprej mi opiši, kakšna je tvoja koža. Kakšen tip, kaj je tista hrapavost, potem ti bom pa vedela povedati kaj več.
Če imaš občutljivo kožo, se uporabljajo kreme brez parfumov, konzervasov.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#303 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 October 2006 - 01:49 PM

mam nekaj ogrcev po nosu, mozol pa kšn mogoče na usake 2,3 tedne smile.gif
vsa ostala koža , kar ni nos, je normalna, do suha al občutljivaa, ne znam določt cry.gif , drgač pa prijetno navlažena na otip smile.gif

na koži, kjer je čeljust, seprav od lic navzdol in po bradi, mislm tm kokr je podbradk laugh.gif pa se pojavi hrapavost, kjer niso nobeni mozolčki, stvari se ne da stisnt, mislm da je use skp tud mal rdečkasto, in ne vem kaj je to hmm.gif

a drgač je kšn test, da ugotoviš kašno kožo sploh maš ? smile.gif
  • 0

#304 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 October 2006 - 03:12 PM

Tole meni deluje kot suha in občutljiva koža. Poskusi tisti predel mazati s kakšno bolj mastno kremo - Garnier TC, Alverde Jojoba ali kaj podobnega.
Kako ugotoviti tip? Če te po umivanju ne zateguje, je mastna, morda mešana. Če te zateguje je lahko normalna (čez dan je dovolj zgolj vlažilna krema), ali pa suha (tudi ko se namažeš z vlažilno kremo, te zateguje - uporabiti moraš kakšno bolj mastno kremo).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#305 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 October 2006 - 07:13 PM

potm nj bi mela normalno hmm.gif , sj zdej mam tf za suho kožo, je mal bl mastna smile.gif

dons sm u tuševi drogeriji gledala za to alverde jojoba , pa nism najdla sad.gif , in pol nism kupila cry.gif

• 0

#306 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 05 October 2006 - 07:14 PM

alverde je znamka od dm-ja in jo prodajajo izključno v dm-ih!
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#307 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 October 2006 - 07:15 PM

hvala pinga, bom šla potem enkrat še u dm pogledat, sam je mal bl oddaljen od mene, zato pa tud u tuševi drogeriji kupujm ponavad smile.gif

kok pa je če kj veš ?
  • 0

#308 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 05 October 2006 - 07:41 PM

mislm da je 899 al neki tazga. pod jurja zihr smile.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#309 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 October 2006 - 08:08 PM

jej, saj ena stvar k je pocen thumbup.gif
  • 0

#310 inči_ka

inči_ka

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts
  • Interests:rolanje, odbojka, tek, poslušanje muske, ples,..

Posted 08 October 2006 - 06:24 PM

pri differinu piše da vsaj nekaj ur pred uporabo differina ni dobro dajati na kožo drugih proizvodov, zdej me pa zanima če vi k uporabljate differin zvečer kaj uporabte? zdej bom kupila tonik od garnierja un zeleni , zahvala gre sonchiki thumbup.gif . Zdej me pa zanima če mi kera svetuje še kkšn dobr čistnilni gel k je za mastno kožo? biggrin.gif
  • 0
Friends are like stars, you don´t see them, but you know they are there!!!!!

#311 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 08 October 2006 - 06:30 PM

Js si dam un scheller mineralni gel in pač ta zeleni tonik.
  • 0

#312 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 October 2006 - 06:36 PM

To ali pa kakšna otroška pena (SauBar od DMja recimo). ALi pa Loreal pena za obraz, tudi zelo dobra.
Jaz bi si pred D lepo očistila kožo z gelom in tonikom, potem pa namazala D.
  • 0

#313 inči_ka

inči_ka

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts
  • Interests:rolanje, odbojka, tek, poslušanje muske, ples,..

Posted 08 October 2006 - 06:48 PM

hvala obema za odgovore biggrin.gif
  • 0
Friends are like stars, you don´t see them, but you know they are there!!!!!

#314 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 08 October 2006 - 06:50 PM

Kaj pa če po gelu namažeš Differin in šele nato tonik? Pa tud pri običajni negi...A je treba po gelu nujno dat tonik in nato kremo al lahko potem kremo in nato tonik?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#315 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 08 October 2006 - 09:01 PM

ko namažeš differin ne smeš dajati gor tonika ker s tem si ga obrišeš-lahko pa naneseš kremo vlažilno če maš ful suho kožo.
Naj bi blo tak:čistilni gel,tonik in nato krema.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#316 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 October 2006 - 09:18 PM

Anaa sploh nena boli tak kot si ti misliš. Jaz sem že večkrat bila pri eni kozmetičarki in sicer sem šla v Ruše. Ima privat in mi je suupeer ! Po celem salonu taak fino diši pa tak zraven ma tako sproščujočo glasbo...salon ma tak kr mal na kitajski stil vleče, pa ful sn sproščena tam ona se tud tak zna pogovarjat s tabo in ti zraven govori kai dela včasih ti še čaj da in res fulll super je, jaz rada grem tja. * NEGA MLADOSTNE KOŽE * = 4000 sit. smile.gif

Differin si mažem 1 mesec in 10 dni pa še kr nič.. sad.gif Zdaj bom probala brez stiskanja...
  • 0
Memento mori.

#317 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 October 2006 - 12:35 PM

ja Anna tudi jas sem bila pri tisti kozmetičarki kot Claudija..pa je res super..jas mam same dobre besede o njej...punce zdaj pa me nekaj zanima...pred 1h sem prišla od zdravnice..pa mi je Differin napisala...pa sem jo vprašala če moram uporabljat kako vlažilno kremo al pa kaj takega pa je rekla ne...sam ve tuki ste rekle da je priporočljivo uporabljat vlažilno kremo in kremo v UV zaščito...zdaj pa me zanima katero vlažilno in katero kremo z UV zaščito mi priporočate...in kako naj to mažem(vlažilno+UV)..zvečer zjutraj al kako...pred al po Differinu..hvala smile.gif
  • 0

#318 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 October 2006 - 12:41 PM

D uporabljaj samo zvečer. Za čez dan pa kakšno kremo z UV zaščito.
Verjetno se ti bo koža zelo izsušila. Najprej poskusi s kakšno vlažilno kremo (stavim na Lush Cosmetics Lad ali kaj podobnega, zelo vlažilnega). Če ti bo pa čez čas ta premalo, pa posezi po Alverde jojoba kremi (zelo mastna, ampak mislim, da jo boš potrebovala).
Čez pa pa Clinique Superdefense za normalno do mastno kožo. Ali pa ista krema kot zvečer, s tem, da uporabiš puder z UV zaščito.
Zvečer kreme ne mazat na D prej kot po 2 urah. Naj se D prej dobro vpije, kremo pa čim kasneje čez.
  • 0

#319 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 October 2006 - 12:47 PM

ok..torej če sem te prav razumela: zvečer 2h po mazanju Differina naj namažem z vlažilno..zjutraj pa prvo z vlažilno..pol pa počakam da se vpije čez pa kremo v UV zaščito? smile.gif
  • 0

#320 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 09 October 2006 - 01:13 PM

Ne. Zvečer najprej D in ČE JE POTREBA še vlažilna ali hranilna krema. Če ti zateguje kožo, sicer ne.

Zjutraj krema z UV zaščito (in ne vlažilna in na to še krema za UV zaščito). Če pa nimaš take kreme (ker so precej drage), pa uporabi tisto kremo, ki jo imaš za zvečer (vlažilno), čez to pa puder z UV zaščito.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users