Bar

Posted 10 November 2005 - 10:39 AM

Posted 10 November 2005 - 01:14 PM

Nina?Kera nina?
drugače pa...

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Posted 10 November 2005 - 01:59 PM

Posted 10 November 2005 - 02:20 PM
aha,ja ,mi je že jasno.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Posted 10 November 2005 - 03:42 PM

ne, človek sm bolš izgleda

fotograf je bil isti..torej

Posted 10 November 2005 - 03:49 PM

Potem dam pa še mogoče kakšno sliko gor na forum

Put A Kilt On It! 
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

Posted 10 November 2005 - 04:57 PM
 to da sta dva nova je cist mim. Pa tud nč kej ne povejo, kako so si drugač predstavljal, da bo šla igra prot koncu. Zakaj pa ne bi recimo vlekl zadeve lepo do konca z temi, ki so zdej ostal... pol bi pa folk ot na Emi glasoval za svojga favorita. Dva al trije bi šli v finale, kjer bi še enkrat izglasoval zmagovalca. Ta-da
   to da sta dva nova je cist mim. Pa tud nč kej ne povejo, kako so si drugač predstavljal, da bo šla igra prot koncu. Zakaj pa ne bi recimo vlekl zadeve lepo do konca z temi, ki so zdej ostal... pol bi pa folk ot na Emi glasoval za svojga favorita. Dva al trije bi šli v finale, kjer bi še enkrat izglasoval zmagovalca. Ta-da  

Posted 10 November 2005 - 08:04 PM

tanjchi naslednič najbolše dasi ti scenarist nove oddaje
vse bo potekalo kot po maslu
in forumovci ti bomo z navdušenjem ploskali :cheers:

Posted 10 November 2005 - 08:16 PM
tanjchi naslednič najbolše dasi ti scenarist nove oddaje
vse bo potekalo kot po maslu
in forumovci ti bomo z navdušenjem ploskali :cheers:[/quote]

Posted 10 November 2005 - 10:29 PM

Posted 11 November 2005 - 12:18 AM
 na žalost
  na žalost
sej bo kmal 2 mesca odkar 6x na teden predvajajo Bar. Itak da se pol počas že naveličaš.
 Sej to je v bistvu žalostno. Oni to vedo in pol vedno večje bedarije spremljamo, da bi nas ja pritegnilo (novi člani, sprovocirani konflikti ipd.). V bistvu smo sami krivi, da je tko.
  Sej to je v bistvu žalostno. Oni to vedo in pol vedno večje bedarije spremljamo, da bi nas ja pritegnilo (novi člani, sprovocirani konflikti ipd.). V bistvu smo sami krivi, da je tko.   A ni res, no?
  A ni res, no? 
Sej v bistvu je tud una moja ideja prejle bedna...
 kdo bi pa pol hotu istih 6 fac gledat še 1,5 mesca?! Jst verjetno ne. Samo na vsake tolk. Pa itak je point, da se vsak vikend kliče in zapravla za SMSe pri glasovanju in ne da bi bil na koncu glasovanje. Kje je moja poslovna žilca
  kdo bi pa pol hotu istih 6 fac gledat še 1,5 mesca?! Jst verjetno ne. Samo na vsake tolk. Pa itak je point, da se vsak vikend kliče in zapravla za SMSe pri glasovanju in ne da bi bil na koncu glasovanje. Kje je moja poslovna žilca   

Posted 11 November 2005 - 07:08 PM
me prav zanima kdo bo sel ven-jaz navijam za BORISA!!ker je pa res najboljsi od vseh ki so v baru....

Posted 11 November 2005 - 07:56 PM
 Okej Jasna ostane vsaj to če že ne druga. Ona se jim je znala priliznit Matjaž ne.
  Okej Jasna ostane vsaj to če že ne druga. Ona se jim je znala priliznit Matjaž ne. 
Sara itax misli da je kraljica sveta.
 Mišo kot Mišo mi je vredu fanta, faca vse.
 Mišo kot Mišo mi je vredu fanta, faca vse. 
Boris mi gre ful na živce, ker se ma za nekega najmočnejšega člena, za nevem kaj. Kot da je boga pocukal za jajca.

Rada z njenim jeeeeeeeeeej mi je ful simpatična še vedno. Pa ko je Anžbe reko, da je Rada taka mila pa nežna pa kruci buci pa bavci mavci pa pluski pa minuski. Ok pač to je ona!
 Nekaterim simpatična drugim ne! Meni je ful simpatična.
 Nekaterim simpatična drugim ne! Meni je ful simpatična.
Klemen pa je itax najboljši ampak se mi zdi malo luftarski.
Andrej pa se mi je včeraj ful zasmilo, ker so ga vsi tak grdo izločli (z minusom)
 ker kao preveč dela pa nevem kaj vse. Saj je sam reko, če gre ven, bo nekdo drug skrbel za študente, sestavljal urnike ter opravljal mali milijon del, ki jih je dozdaj on in jih nekateri, ki pasejo lenobo ne opazijo.
 ker kao preveč dela pa nevem kaj vse. Saj je sam reko, če gre ven, bo nekdo drug skrbel za študente, sestavljal urnike ter opravljal mali milijon del, ki jih je dozdaj on in jih nekateri, ki pasejo lenobo ne opazijo. 
Pomojem bo notri ostal Andrej (v soboto) ker sem na njegovem blogu brala da ma ful fanov.
 Po drugi strani pa gre nekaterim naživce, ker se ne izpostavlja rad, ker baje vedno v sobi igra "svojo kitaro" oziroma posluša CD.player in se ne pogovarja z ostalimi Barovci. Kakorkoli..pustimo se presenetit
  Po drugi strani pa gre nekaterim naživce, ker se ne izpostavlja rad, ker baje vedno v sobi igra "svojo kitaro" oziroma posluša CD.player in se ne pogovarja z ostalimi Barovci. Kakorkoli..pustimo se presenetit  .
 .

Posted 11 November 2005 - 08:32 PM
 inmu ne dajo več šanse. Tuki pa recimo spoštujem Borisa, ker ni tak. Sara recimo, se mi je totalno zasrala. Ona je kao ena žurerka in če ji ne morš "sledit" si itak beden
 inmu ne dajo več šanse. Tuki pa recimo spoštujem Borisa, ker ni tak. Sara recimo, se mi je totalno zasrala. Ona je kao ena žurerka in če ji ne morš "sledit" si itak beden   

ce bo Andrej na stolu sigurno glasujem za njega... razen če bo reku, da hoče domov, drugač mi je pa Boris zdej favorit - tak odkrit, jst sem tud in vem da bi se štekala

Posted 11 November 2005 - 09:31 PM
Sicer pa upam, da bo v soboto na vročem stolu Sara, ker tudi meni že počasi gre na živce.

Posted 11 November 2005 - 10:18 PM

Posted 11 November 2005 - 11:54 PM

Posted 12 November 2005 - 11:48 AM
 sam men je vseen ful simpatik..še vedno pa navijam za borisa, sam vse boljiši mi je tud andrej in upam d danes ne bo letel ven...upam pa d bi ven letela kšna SARA al pa toti MIŠO
 sam men je vseen ful simpatik..še vedno pa navijam za borisa, sam vse boljiši mi je tud andrej in upam d danes ne bo letel ven...upam pa d bi ven letela kšna SARA al pa toti MIŠO  

Posted 12 November 2005 - 12:15 PM
stvar okusa

Posted 12 November 2005 - 03:01 PM
stvar okusa
men tud klemen ni vsec!!!kr en vazic....
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users