Jump to content

Photo

Bar

• Please log in to reply
809 replies to this topic

#301 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 November 2005 - 10:39 AM

A jo bo Nina vzela pod svoje okrilje? laugh.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#302 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 November 2005 - 01:14 PM

QUOTE(sonchika)
A jo bo Nina vzela pod svoje okrilje? laugh.gif

Nina?Kera nina?
drugače pa... biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#303 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 November 2005 - 01:59 PM

Ena Nina, ki se reklamira na tem forumu...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#304 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 November 2005 - 02:20 PM

QUOTE(sonchika)
Ena Nina, ki se reklamira na tem forumu...

aha,ja ,mi je že jasno.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#305 *anya*

*anya*

sramežljivec

• Člani
  • 73 posts

Posted 10 November 2005 - 03:42 PM

QUOTE(hudička)
QUOTE(Kami)
Verjetno je imel boljsega fotografa twisted.gif

ne, človek sm bolš izgleda twisted.gif

fotograf je bil isti..torej twisted.gif twisted.gif
  • 0

#306 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 10 November 2005 - 03:49 PM

jaz tudi hočem Mišotovega fotografa ... bom tudi lepša tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Potem dam pa še mogoče kakšno sliko gor na forum wink.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#307 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 10 November 2005 - 04:57 PM

ok, jst sem še mal zadi s temo biggrin.gif to da sta dva nova je cist mim. Pa tud nč kej ne povejo, kako so si drugač predstavljal, da bo šla igra prot koncu. Zakaj pa ne bi recimo vlekl zadeve lepo do konca z temi, ki so zdej ostal... pol bi pa folk ot na Emi glasoval za svojga favorita. Dva al trije bi šli v finale, kjer bi še enkrat izglasoval zmagovalca. Ta-da :!: :!:
  • 0
Posted Image

#308 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 10 November 2005 - 08:04 PM

[quote=Tanjci]ok, jst sem še mal zadi s temo biggrin.gif to da sta dva nova je cist mim. Pa tud nč kej ne povejo, kako so si drugač predstavljal, da bo šla igra prot koncu. Zakaj pa ne bi recimo vlekl zadeve lepo do konca z temi, ki so zdej ostal... pol bi pa folk ot na Emi glasoval za svojga favorita. Dva al trije bi šli v finale, kjer bi še enkrat izglasoval zmagovalca. Ta-da :!: :!:

tanjchi naslednič najbolše dasi ti scenarist nove oddaje
vse bo potekalo kot po maslu
in forumovci ti bomo z navdušenjem ploskali :cheers:
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#309 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 November 2005 - 08:16 PM

[quote=hudička][quote=Tanjci]...
tanjchi naslednič najbolše dasi ti scenarist nove oddaje
vse bo potekalo kot po maslu
in forumovci ti bomo z navdušenjem ploskali :cheers:[/quote]
IPB Image
  • 0
Posted Image

#310 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 10 November 2005 - 10:29 PM

Men pa taka bedarija postal ta Bar. Tko k je tanov reku usi samo glumijo pa nč druzga. Mišo deluje kao neki zajeban ker naj bi biu favorit, Sara glih tako ena kura ponosna in prov z veseljem bi vidu da oba letita v naslednjih krogih vn čeprov bo to težko pol bi mogoče spet kej zanimivo ratal. Rada se itak sama seb smil skos pa un njen jeeeeeeeeeee fak sj raj naum več govoru. Fegi mi je pa še vedno model in edini je sposoben zjebat use notr pa Klemen tut.
  • 0

#311 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 11 November 2005 - 12:18 AM

ja Miky maš kr prov... ermm.gif na žalost

sej bo kmal 2 mesca odkar 6x na teden predvajajo Bar. Itak da se pol počas že naveličaš. IPB Image Sej to je v bistvu žalostno. Oni to vedo in pol vedno večje bedarije spremljamo, da bi nas ja pritegnilo (novi člani, sprovocirani konflikti ipd.). V bistvu smo sami krivi, da je tko. rolleyes.gif A ni res, no?

Sej v bistvu je tud una moja ideja prejle bedna... IPB Image kdo bi pa pol hotu istih 6 fac gledat še 1,5 mesca?! Jst verjetno ne. Samo na vsake tolk. Pa itak je point, da se vsak vikend kliče in zapravla za SMSe pri glasovanju in ne da bi bil na koncu glasovanje. Kje je moja poslovna žilca IPB Image

• 0
Posted Image

#312 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 11 November 2005 - 07:08 PM

danes pa BAR!!!
me prav zanima kdo bo sel ven-jaz navijam za BORISA!!ker je pa res najboljsi od vseh ki so v baru.... smile.gif
  • 0

#313 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 11 November 2005 - 07:56 PM

Meni gre toti bar počasi že ful na živce... IPB Image Okej Jasna ostane vsaj to če že ne druga. Ona se jim je znala priliznit Matjaž ne.
Sara itax misli da je kraljica sveta. IPB Image Mišo kot Mišo mi je vredu fanta, faca vse.
Boris mi gre ful na živce, ker se ma za nekega najmočnejšega člena, za nevem kaj. Kot da je boga pocukal za jajca. IPB Image
Rada z njenim jeeeeeeeeeej mi je ful simpatična še vedno. Pa ko je Anžbe reko, da je Rada taka mila pa nežna pa kruci buci pa bavci mavci pa pluski pa minuski. Ok pač to je ona! IPB Image Nekaterim simpatična drugim ne! Meni je ful simpatična.
Klemen pa je itax najboljši ampak se mi zdi malo luftarski.
Andrej pa se mi je včeraj ful zasmilo, ker so ga vsi tak grdo izločli (z minusom)IPB Image ker kao preveč dela pa nevem kaj vse. Saj je sam reko, če gre ven, bo nekdo drug skrbel za študente, sestavljal urnike ter opravljal mali milijon del, ki jih je dozdaj on in jih nekateri, ki pasejo lenobo ne opazijo.

Pomojem bo notri ostal Andrej (v soboto) ker sem na njegovem blogu brala da ma ful fanov.

IPB Image Po drugi strani pa gre nekaterim naživce, ker se ne izpostavlja rad, ker baje vedno v sobi igra "svojo kitaro" oziroma posluša CD.player in se ne pogovarja z ostalimi Barovci. Kakorkoli..pustimo se presenetit IPB Image .

• 0
Viens, reste ici!

#314 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 11 November 2005 - 08:32 PM

ej punchka se strinjam s tabo glede Andreja... men je tud zmer boljši. V tem smislu, da je ful priden, ne duva se in je z eno besedo preprost. Sam je reku že na začetku, da rabi čas preden komu zaupa... ker se ni takoj odprl pred drugimi, so ga enostavno izločil IPB Image inmu ne dajo več šanse. Tuki pa recimo spoštujem Borisa, ker ni tak. Sara recimo, se mi je totalno zasrala. Ona je kao ena žurerka in če ji ne morš "sledit" si itak beden IPB Image

ce bo Andrej na stolu sigurno glasujem za njega... razen če bo reku, da hoče domov, drugač mi je pa Boris zdej favorit - tak odkrit, jst sem tud in vem da bi se štekala

• 0
Posted Image

#315 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 11 November 2005 - 09:31 PM

Glede Andreja se čist strinjam s ¤PunChko¤ in Tanjci. Poleg tega se sprašujem kako je lahko ta tedn, po tem ko so mu predvsem Sara, Klemen in Rada pokazali, da bi raje vidli da bi ostala Cupi, preživel v Baru.
Sicer pa upam, da bo v soboto na vročem stolu Sara, ker tudi meni že počasi gre na živce.
  • 0

#316 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 11 November 2005 - 10:18 PM

kaj je blo dons?! jst tolk delam, da sem zamudila...
  • 0
Posted Image

#317 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 11 November 2005 - 11:54 PM

Sara se je potapljala v Ljubljanici. Izbirali so kdo bo ostal v baru - Jasna ali Matjaž- in izločli so Matjaža. Pa imeli so tekmovanje v mešanju koktejlov - zmagal je Mišo, drugi je bil mislim da Andrej, tretja pa je bla Rada. Pa swing so plesali. To bi blo v na kratko to. Upam, da nisem česa pozabila.
  • 0

#318 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 November 2005 - 11:48 AM

Men je tud Andrej ful uredu...skoz dela in kot je gabr reku tud nardi velik prometa..oni ga pa hočjo izločt vn zarad tega, ker se ne afna pred kamerami tko kt drugi mad.gif sam men je vseen ful simpatik..še vedno pa navijam za borisa, sam vse boljiši mi je tud andrej in upam d danes ne bo letel ven...upam pa d bi ven letela kšna SARA al pa toti MIŠO evil.gif mad.gif
  • 0

#319 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 12 November 2005 - 12:15 PM

jaz bi pa vn vrgla klemna al pa andreja - nevem konc konc je to le resničnostni šov in more bit za gledalce neki zanimivgha, in ta 2 mi pač nista
stvar okusa
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#320 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 12 November 2005 - 03:01 PM

QUOTE(hudička)
jaz bi pa vn vrgla klemna al pa andreja - nevem konc konc je to le resničnostni šov in more bit za gledalce neki zanimivgha, in ta 2 mi pač nista
stvar okusa

men tud klemen ni vsec!!!kr en vazic....
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users