Jump to content

Photo

IKEA

• Please log in to reply
501 replies to this topic

#301 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 18 December 2011 - 09:10 AM

Ja, bila sem, veš kok je blo fajn!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pa itak nisem prav čas vidla, me veseli, da boš vseeno dobila.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#302 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27665 posts

Posted 29 September 2012 - 10:27 AM

Ima katera izkušnjo z artikli, ki sicer so v ponudbi, ampak že slabo leto niso na voljo (ne v italijanskih trgovinah, ne v avstrijskih). Jih bodo še kdaj imeli?

Čakam na blazino za stol, kupila lani konec leta, potem so pa izginile s prodajnih polic (redno preverjam razpoložljivost):

http://www.ikea.com/...4/?query=idgran
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#303 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 29 September 2012 - 04:29 PM

Najbolje, da jim pišeš.
Meni so za en stol, ki je izginil napisali, da pač spreminjajo sortiment in da ga ne bo več.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#304 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27665 posts

Posted 03 October 2012 - 05:00 PM

Imaš prav, bom, hvala!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#305 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24543 posts

Posted 04 October 2012 - 07:18 AM

ja res, lahko samo da nimajo dobave, ali pa so artikel ukinili. Tudi prodajalci dostikrat ne vedo.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#306 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 17 October 2012 - 02:15 PM

Ima katera nočno omarico Malm s predali ali Kullen?

Posted Image
Posted Image
Obe izgledata praktično enaki, le da je Kullen pol cenejša. Zanima me, če sta kvalitetno narejeni? Da nista tistega totalno cenenega videza in da se vse maje.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#307 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 17 October 2012 - 02:29 PM

Jaz imam Malm, in sem ful zadovoljna. Precej masivna, stara je nekje 4 leta, kot nova in je preživela že marskaj (npr. kot odskočno desko za skakanje na posteljo :lol: ).
V predale spraviš ogromno, ker so izredno globoki.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#308 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32307 posts

Posted 17 October 2012 - 02:40 PM

Jaz imam tudi taki nočni omarici in sta pač OK za to, čemur sta namenjeni, mi pa ne deluje to kot masiva sploh, niti ne bi rekla, da je blazno stabilna; pomoje moraš pač sama presoditi, ko jo vidiš v trgovini, če ti je OK.
  • 0

#309 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 17 October 2012 - 02:47 PM

Jaz imam že drugo Malm (1. sem imela v svoji sobi v UK) v beli barvi in sem zelo zadovoljna. Kvaliteta je dobra, je stabilna, čeprav ni masivna, predali so prostorni in se zlahka odpirajo in zapirajo.
  • 0

#310 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 October 2012 - 02:50 PM

No evo, zdaj si dobila 3 odgovore:
je stabilna, je masivna
ni ne stabilna ne masivna
je stabilna, ni masivna
:twisted:
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#311 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32307 posts

Posted 17 October 2012 - 03:45 PM

Možno, da imam jaz cenejšo, na drugi sliki, ker vem, da je bila cena eden glavnih razlogov, da sva se odločila za nakup.
Mislim, nočna omarica pač, men to ni nek blazno pomemben kos pohištva, da bi zdej razglabljala o masivnosti in stabilnosti. Moram imeti podložen en rob, ampak za to so najbrž kriva neravna tla.
  • 0

#312 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 17 October 2012 - 04:10 PM

Če 3-letnik po njej skače, in nima nobenih posledic, bi rekla, da je kar stabilna :lol:
  • 1
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#313 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 17 October 2012 - 06:37 PM

:lol:
_M_, možno, da imaš to drugo, Kullen, ta stane 20 €, Malm pa je 40. S fantom iščeva nekaj, da bi bilo čimbolj poceni, ker bo samo začasna. Vseeno pa da niso neka jajca. V trgovinah vidiš marsikaj. Nočne omarice tudi po 50 in več €, ki pa izgledajo naravnost boge. Tako da se mi tudi 40 € za eno omarico ne zdi veliko, ker cenejših itak ne dobiš. Poceni stvari se dobijo tudi v MomaX-u, imajo eno še cenejšo nočno omarico, ki je stabilna in s ful debelimi stranicami, ampak je žal brez predalov ali vrat, samo odprta kocka. Tako da bi bila Ikeina še edina poceni in v redu varianta.
  • 0

#314 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 01 November 2012 - 12:39 PM

A do Ikee Vilesse se z goriške smeri pride naravnost po avtocesti? Je enostavno za prit in je lepo označeno ali so kakšna čudna križišča in katerim tablam je treba slediti? Nisem bila še nikoli in nimam pojma, če bom znala prit. :D Italijanske ceste mi ful niso všeč...
  • 0

#315 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32307 posts

Posted 01 November 2012 - 12:47 PM

Jaz se megleno spomnim, da je za dol enostavno, za nazaj sva pa enkrat falila izvoz na AC nazaj proti Gorici in sva morala dol do Palmanove, če se prav spomnim
  • 0

#316 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 01 November 2012 - 12:48 PM

Ne, ker ni avtoceste. Od meje greš v krožišču za Villesse in potem ene 10 minut naravnost po enopasovnici (gradbišče). Potem pa zaviješ dol za Villesse. Ne moreš zgrešiti, ker se stavba vidi že veliko preden zaviješ dol.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#317 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 November 2012 - 12:55 PM

Marmelada: v krožnem v Vrtojbi glej smer Villese. Kot Podgana pravi. Greš samo naravnost, ni pa to še avtocesta, nič ti ni treba plačati. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#318 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 01 November 2012 - 01:01 PM

Aha, hvala. Upam, da se ne zgubim. :lol: Bom že nekako. :)
  • 0

#319 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 November 2012 - 01:26 PM

Skoraj se ne moreš. :D
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#320 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 01 November 2012 - 09:26 PM

Ja, ko je tabla Vilese greš ven, vem pa, da je tam vse razrito, mi2 sva šla 2 ali 3 tedne nazaj in sta bili iz tega odcepa iz "avtoceste" potem še 2 neki na pol krožišči, je pa kar enostavno, ker vidiš od daleč...Edino za nazaj sva nekje zgrešila in sva šla v bistvu po "avtocesti" naprej namesto nazaj in sva potem pred cestnino obrnila :)
aja, pa še to...ko prihajaš tja je v bistvu vseeno ali greš čez most ali zraven...to pravim, ker sta ravna zadnjič dva ljubljančana se tam obotavljala in nista vedela kam
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users