Jump to content

Photo

Koliko jih je bilo?

• Please log in to reply
456 replies to this topic

#301 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 15 February 2007 - 09:39 PM

18, pred dvema mescema se je številka povzdiglna na 3 smile.gif čist nepričakvano. začel se je kot enkratno mečkanje,čez teden dni je sledil seks zdj pa vse kaže d sm v frendu našla nekoga ki si ga resnično želim met ob seb,pa ne sam k frenda... mislm d sva na dobri poti k lepi zvezi....la la la ,OT sm sam sm res vesela biggrin.gif
  • 0

#302 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 18 February 2007 - 12:35 PM

0..stara sm pa 17 biggrin.gif
  • 0
mačka figa.

#303 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 February 2007 - 02:11 PM

Stara sm 18, dol sm se dala z enim.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#304 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 February 2007 - 04:17 PM

1...
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#305 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 20 February 2007 - 06:50 PM

26/6
  • 0

#306 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 February 2007 - 07:18 PM

stara sem 24, pa do zdej sem bla sam z 2, pa upam, da tko tud ostane:)
  • 0

#307 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 20 February 2007 - 07:19 PM

22/1
  • 0

#308 *_angel_*

*_angel_*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 119 posts
  • Interests:muska muska muska muska in še 1x muska

Posted 20 February 2007 - 09:01 PM

zaenkrat še 16/0
  • 0
I ŁooK iN ThE mIrrOr And I Hate WhAT I See, a WaNNaBe Model PosING aS me

#309 rock_chick

rock_chick

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 25 March 2007 - 04:22 PM

25 in zaenkrat 2, hm pravjo da sm zbirčna, pa ni fora u tem, tip more preprosto neki met, da me sploh zamika hehe... biggrin.gif pa ne gre tuki sam za videz, k je dost takih modelov da si rečeš, hm not bad, sam če je tip še tolk fukiš, da se tko izrazim, pr men če ni neke enrgije pa kemije in tega usega ... no go twisted.gif
  • 0

#310 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 01 April 2007 - 05:11 PM

QUOTE(Rory @ 10. 9. 2006 - 12:03) View Post

16/2

17/3
  • 0

#311 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 01 April 2007 - 05:18 PM

Lepo da nam sporočaš kdaj si seksala. Še video manjka pa imamo lastni Big Brother biggrin.gif Sicer pa iskreno čestitam!
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#312 july

july

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 23 April 2007 - 12:12 PM

hehe, če je ta tema sploh še aktualna, kok ste skromne!pr men je pa kr 22let/22 tipov, pa nekak mi za nobenga ni žal.pač živim po načelu carpe diem in ker me sex z enim in istim moškim po določ.času začne dolgočasit, se pač zabavam z novim:)))
pa i dont care na mnenje ostalih...uživejte!
  • 0

#313 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 23 April 2007 - 03:01 PM

19,6/1 in zgleda, da ne bo ostal samo pri enmu

Zdej sm mal brala vse odgovore in bom nardila en mini offtopic, ampak ne morm si pomagat, da ne bi parim, ki si želijo za zmer ostat s partnerjem povedala, da sva si tud midva oba tega ful želela, da sva precej narjena za bit skupi in sva super funkcionirala tud glede gospodinjstva in teh stvari, da je bil glih tko on moj najboljši prijatelj in trenutno še je, pa nama kljub temu ni uspel in vrjetn ne bova šla nazaj skupi. Zakaj? Zato, ker se je on spremenu ne da bi se hotu, pa ve da se je in mu je žal za to, ampak si ne more pomagat. Kaže, da naju bo življenje poneslo v različne smeri in pr temu se ne da pomagat. Tko da ... sanjite, sam ne preveč naglas, ker dejansko nikol ne veš kaj pride. Pr nama ni blo nč narobe, nisva mela nobenih problemov, sam zgodil se je.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#314 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 April 2007 - 04:01 PM

Jaz tudi dostkrat o tem razmišljam, samo ne vidim stvari tako, kot jih ti. Sanjarit je treba, pa se mi niti ne zdi pomembno, če so te sanjarije izrečene naglas, ali pa ostanejo v naših mislih. Po eni strani so tiste skrite še bolj nevarne, ker se lahko razpasejo do neslutenih višav, sploh ob igri naše bujne domišljije in podkrepljene z močnim hrepenenjem ... tle potem niti nebo ni meja, ane. Če pa so ta pričakovanja oz. sanjarije definirane in jih z nekom delimo, se pa da o vsem tem vsaj pogovorit s partnerjem in poskušat ostat na realnih tleh. Fino se je pomenit o pričakovanjih in če so enaka, normalno da sanjariš in si predstavljaš to in ono. Je pa res, da zagotovila ni, ker ga ne more bit. Ljudje se spreminjamo, nenadno in nekontrolirano se lahko vse obrne ... lahko te totalno preseneti, lahko tudi slutiš in pričakuješ - na koncu boli v vsakem primeru, ne moreš se zaščitit.

Zato pa je brezveze o takih stvareh razmišljat, partnerju je treba zaupat in od njega pričakovat najboljše, ne pa najslabše - če ne neprestano živiš v strahu, kar je pa totalno nesmiselno in neproduktivno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#315 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 23 April 2007 - 04:11 PM

Ja, sej. Vidm, da se nism dobr izrazla. Mela sm v mislih neki zlo podobnga kot ti, hotla sm samo poudart, da ni dobr odplavat nekam deleč stran v teh sanjarijah, pa sm narobe povedala. Se vid, da ni dobr delat treh stvari hkrati ...
  • 0

#316 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 April 2007 - 04:16 PM

Ja, ko pišeš take stvari, se moraš 100% skoncentrirat. tongue.gif Ne, sej vem, take stvari je kr težko napisat, vsi jih razumemo, pa jih težje razložimo, ane.

P.S. Držim pesti zate, da boš prebolela fantiča in čez čas spoznala kakšnega, ki ti ne bo (četudi nehote) delal drame. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#317 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 April 2007 - 04:18 PM

Ja s tem se pa strinjam Buggy. Seveda lahko sanjaš, si ustvariš neko sliko prihodnosti, ki hkrati postane tud tvoj cilj, v tem primeru ostati s partnerjem, si ustvariti prijetno okolje... Problem pa nastane, če pretiravaš in si domišlajaš vse mogoče, do najmanjše podrobnosti, ker si lahko kasneje hitro razočaran. Res ni dobro preveč sanjat, to vem tud iz lastnih izkušenj, ker kasneje zelo dolgo rabiš da prideš na realna tla...
  • 0

#318 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 23 April 2007 - 06:01 PM

QUOTE(DiLeMa @ 23. 4. 2007 - 17:16) View Post

P.S. Držim pesti zate, da boš prebolela fantiča in čez čas spoznala kakšnega, ki ti ne bo (četudi nehote) delal drame. wink.gif

Najlepšejša hvala. Sej bo počas, sam ... ma tko bedno se mi zdi vse skupi. Ne vem zakaj se je mogl to zgodit, ampak jebat ga. Zdj nimam kej. Bom pa rabla še precej časa po moje. We'll see. Se mi zdi, da je največji problem v bistvu v tem, da točno vem kaj hočem in si želim od tipa. Sam ne vem kje nej zdej to iščem. oops.gif

• 0

#319 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 23 April 2007 - 07:25 PM

Buggy sej bo. Takrat, ko boš najmanj pričakovala in iskala se bo od nekje najdu tip, ki ti bo odgovarjal. Te pa js čist štekam. V primeru, da bi šla js z mojim narazen bi blo zlo podobno, kot pri tebi. Po moje se ful časa sploh v zvezo ne bi spustila (100% bi si vzela velik časa za prebolet),če vama ni šlo je bolš, da sta šla narazen. Bolš to, kot pa da si skoz na trnih al bosta skupi al ne bosta skupi(tko kot se pr men na žalost na cajte dogaja). Midva z mojim nekak še zmeri oba upava na to, da bi nama šlo. Čeprov morm rečt, da je na cajte prov pasje težko, ker sva si čist kontra kr se karakterjev tiče in še marsičesa. Da o trmarjenju raj sploh ne začnem. Ljubezen nej bi baje prekosila vse ovire, upam, da je najina dovolj močna:)
  • 0

#320 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 26 April 2007 - 07:24 PM

Morem to napisat - jaz bi pa skoraj vedno, ko preberem kako varianto '17/1 in tako bo tudi ostalo' zelo rada nekaj dodala, pa sem pol raje tiho, ker je normalno, da ko si z enim, ne razmišljaš o kom drugem (načeloma no...): Čeprav mislim, da bo v 95% čez par let številka malo večja. wink.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users