Jump to content

Photo

Ustna higiena

• Please log in to reply
560 replies to this topic

#301 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 May 2014 - 07:54 PM

Meni so po več kot 10 letih končno nehale krvavet dlesni ... poskusila sem vse - iskala popolno pasto, menjala krtačke ... na koncu se mi je zadeva popolnoma popravila v enem tednu, ko sem začela uporabljat medzobne ščetke Curaprox

86389_UHS_451.jpg

Meni je zobar dal testni paketek teh medzobnih ščetk, ampak niti najtanjše ne spravim med zobe... Kako to tebi uspeva?

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#302 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 25 May 2014 - 10:31 PM

Ce imas preozko,  pac ne gre :-). Jaz bi potem nitko uporabila.. oral b nitko povsod spravim cez.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#303 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 25 May 2014 - 10:46 PM

Ce ne spravis najtanjse medzobne scetke vmes, potem ni sans, da bi zobno nitko. Jaz tudi ne spravim nicesar vmes, uporabljam samo 'navadno' zobno scetko in nimam nobenih problemov.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#304 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 25 May 2014 - 10:53 PM

Jaz sem se pa na Curaprox zobne ščetke čisto navadila in uporabljam samo te, imam pa najmehkejšo. Za probat sem kupila pred kratkim DM-ove Dontodent medzobne ščetke, ampak se mi je že po nekaj uporabah začela zato zvijat, da je ne uspem več spravit med zobe. Curaprox medzobne pa sem imela za kar nekaj časa. 

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#305 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 21 June 2014 - 03:24 PM

Frida, danes sem v DM vidla Parodontax ta mehke ščetke pakirane po 3 za 7.99 (2+1 gratis), jaz sem jih kupila. Odkar jo uporabljam, mi tudi enkrat niso zakrvavele dlesni.

Bom pa zdaj še enkrat primerjala, ker imam še 2 tamehki Curaproxici doma.

Hvala za info, nisem prej opazila tega :)

• 0

#306 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 23 June 2014 - 11:09 AM

Jaz pa ne morem prehvalit SENSODYNE krtačke z enimi mini ščetinami, ki niso vse enako dolge.

Ful dobro dosežeš zadnje zobe (veliko bolje kot pri curaprox), te male ščetine pa ti ful dobro očistijo tudi med zobmi, malo kot zobna nitka.

• 0

#307 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 23 June 2014 - 11:53 AM

Kako se pa imenuje? Oz. če najdeš sliko.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#308 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 23 June 2014 - 12:23 PM

Na njej nic ne pise, embalazo sem pa stran vrgla :/. Mislim, da pise neki micro gor, pa soft je, ali pa ultra soft.. Ce primerjas z drugimi sensodyne v trgovini, bos videla razliko zaradi teh scetinic.

• 0

#309 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25872 posts

Posted 23 June 2014 - 12:27 PM

A je taka?

sensodyne-toothbrush-kv-eng.jpg

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#310 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 23 June 2014 - 12:34 PM

Mislim, da ne. Sem prej na njihovi strani iskala in je ni bilo videti.

• 0

#311 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 23 August 2014 - 12:06 PM

A katera pozna tole ali je sprobala: žvrkljanje olja

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#312 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16944 posts

Posted 23 August 2014 - 12:16 PM

Na enem blogu sem brala,l da je punca pisala o izkušnjah: http://smallbitsoflo...il-pulling.html

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#313 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27609 posts

Posted 31 August 2014 - 11:06 PM

A katera pozna tole ali je sprobala: žvrkljanje olja

Moj oče prakticira že vrsto let.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#314 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 03 September 2014 - 03:45 PM

Ja, opažanja? 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#315 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27609 posts

Posted 04 September 2014 - 11:19 PM

Nič posebnega. : ) Bolj belih zob zagotovo nima, on pač cilja na splošno boljše počutje, ampak, ker ni to edino, kar izvaja za boljše zdravje, je težko določiti učinke. Zelo sem ti bila v pomoč, vem. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#316 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 September 2014 - 09:57 AM

Jaz sem zdaj probala in se mi ne zdi nic problematicno, v bistvu imas pol fajn obcutek v ustih, mehke ustnice, pa zobje se mi res zdijo bolj beli :lol:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#317 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 08 September 2014 - 01:57 PM

Jaz sem probala iz firbca, sem raztopila žlico kokosovega masla, zdržala dobrih 5 min, potem sem morala izpljunit. 

Olje samo nima okusa, ampak se je treba navadit imet to v ustih. Potem sem si pa še umila zobe s krtačko in pasto, standardno. 

Občutek zaenkrat je "squeaky clean" :)

• 0

Bill Bullard

#318 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 09 September 2014 - 08:57 AM

Ful fajn je tudi eterično olje nageljnovih žbic, kaneš par kapljic v vodo in si s tem splahneš po umivanju zob, deluje antiseptično in pomaga pri slabem zadahu.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#319 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 10 September 2014 - 11:36 PM

Tiste, ki imate Sonicare ščetko, koliko ste dale? Najcenejšo najdem za 100€ klik, naročim tukaj ali se da dobit ceneje? 

• 0

Bill Bullard

#320 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26097 posts

Posted 11 September 2014 - 05:29 AM

Ceneje boš težko dobila.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users