očala ali leče??
Posted 21 June 2007 - 12:06 PM
Posted 21 June 2007 - 12:09 PM
Ampak ja se zalimajo gor
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 June 2007 - 12:11 PM
Ana, operacija ne pride v poštev, ker moraš imet že nevemkolko let isto, ustavljeno dioptrijo.
Alora mehke pri meni ne bojo prišle v oštev, ker mam res vrtoglave cilindre.. Ma bom rekla če mi lahko dajo probne za domov, da vidim.
Pablo Picasso
Posted 21 June 2007 - 02:15 PM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 21 June 2007 - 04:50 PM
Posted 22 June 2007 - 01:14 PM
vuelvo a vos,
Posted 22 June 2007 - 01:47 PM
Omg, a tud to obstaja, da ti jo všijejo v ooko? Omg, men je slabo.
Posted 22 June 2007 - 02:43 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 22 June 2007 - 05:08 PM
vuelvo a vos,
Posted 22 June 2007 - 08:27 PM
Ugl, sploh ne bolijo (pri poltrdih sem umirala zraven), ampak je vseeno prisoten tak weird občutek. Aja, kire umetne solzice priporočate, ker se mi učke ful izsušijo, pa se lečka pol sprime ko jo dajem ven?
Aja, se moram pohvalit da z dajanjem not nimam kakih težav, komot. Samo pri levem očesu se jebem dat ven, ampak bo tudi to počasi šlo.
Pablo Picasso
Posted 22 June 2007 - 08:46 PM
Kako je pa to možno?
Tudi jaz sem bila presenečena, ko mi je povedala, ker za to nisem še nikoli slišala. Postopka ne poznam. Ta punca si je pa to dala narediti, ker je imela preveliko dipotrijo, da bi jo lahko popravili z laserjem. So bile pa kar komplikacije pri operaciji: oko ji je zavrnilo lečo, tako da so ji mogle delati še ne vem kaj vse. Operacije je bila tudi zelo draga. Nisem je spraševala po podrobnostih. Mora pa biti hudo, če ti laser ne more pomagati.
Posted 22 June 2007 - 09:17 PM
Posted 22 June 2007 - 09:25 PM
Prav začutim, ko se leče premaknejo, zato ne zavijam več tolko, LOL.
Dej ti si o umetnih solzicah pisala, priporoči mi ene.
Pablo Picasso
Posted 22 June 2007 - 09:29 PM
Mene so tudi normalne leče na začetku ful motle, pa sm se navadla v tednu ali dveh. Da ne govorimo da sm jih na začetku dajala noter najmanj pol ure.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 23 June 2007 - 06:56 AM
ja ej drago je kt svina, pa kao je bolš de grejo na operacijo tisti k majo višjo dioptrijo. jst jo mam -4.5, leče mam pa šele od januarja tko da mi je zj še čist kul. pa mal me je strah, de bi mi kj zasuštral, ne bi blo lih fajn
Aja, bolš je, da grejo na operacijo tisti, ki majo višjo dioptrijo? Pol bi blo to lih zame.
Sam sm pa tud slišala, da je ta operacija tko-enim pomaga in res ne rabjo več nost očal, enim pa ne in morjo še vedno nost očala/leče... Sam jst grem sigurn to nardit. Pa če bo pomagalo al pa ne.
Coco*, kapljice visine so mende v redu, jst niti ne vem, ker jih ne uporablam, še nikol nism kakih umetnih solzic al pa kapljic rabila, da bi lečo ven spravla. Najbolš, da kar pri optiku prašaš pa ti bodo oni dali.
Posted 23 June 2007 - 11:17 AM
Aja? OK hudo pol. Samo meni je ful čuden občutek, ker ne morem zavijat z očmi, jebentish.
Prav začutim, ko se leče premaknejo, zato ne zavijam več tolko, LOL.
Dej ti si o umetnih solzicah pisala, priporoči mi ene.
Kar stopi do okulista in vprašaj za umetne solzice. Ti jih bo nekaj pokazal in ti svetoval tudi finančnemu stanju in potebi primerne.
Sama imam take, le da niso v ampulah, pač pa v flaški KLIK. Se pravi, moje zgledajo takole: KLIK
Tu (klik) pa si lahko prebereš še kaj o njiih.
Drugače pa Coco, čestitke za pridobitev leč! Sama sem jih ravno zaradi športa nabavla že v 6-em razredu (pred 13-imi leti). Šport in očala res ne grejo skupaj. Prav žal mi je tistih, ki leč ne morej nosit!
Coco*, kapljice visine so mende v redu, jst niti ne vem, ker jih ne uporablam, še nikol nism kakih umetnih solzic al pa kapljic rabila, da bi lečo ven spravla. Najbolš, da kar pri optiku prašaš pa ti bodo oni dali.
Kolikor vem so Visine natibiotik, kmik blaži vneto oko, in ni primeren za uporabnike leč. V ta namen se dobijo prav posebne kapljice - umetne solzice se jim reče.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 23 June 2007 - 11:21 AM
Posted 23 June 2007 - 05:48 PM
vuelvo a vos,
Posted 26 June 2007 - 08:43 PM
Posted 26 June 2007 - 08:50 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users