To je iz Bovca proti Trenti, vmes pa zaviješ desno
ŠE nekaj mojih s poti na Triglav
Posted 22 September 2015 - 07:23 AM
To je iz Bovca proti Trenti, vmes pa zaviješ desno
ŠE nekaj mojih s poti na Triglav
Posted 22 September 2015 - 07:34 AM
Midva sva mislila it, pa je ravno deževalo
edit: ne na Triglav , v Lepeno
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 22 September 2015 - 07:38 AM
In Bohinj
Posted 22 September 2015 - 08:03 PM
Posted 23 September 2015 - 10:39 AM
Res je lepo. Super fotke! Se mi zdi, da se včasih premalo zavedamo kako lepa je naša država.
Posted 23 September 2015 - 04:13 PM
Fuuul lepe fotke. Sej res, na Zelence sem tut še pozabila, to moram tut nujno it. Lepeno sem dala pa na wishlist za ta vikend, gremo s sošolci v Bovec, tko da bo pomoje kar izvedljivo. Upam, da bo vreme ok.
After all this time?
Always.
Posted 28 September 2015 - 10:25 PM
Umetno jezero v Plužni (zraven Bovca)
Slap Virje
Lepena
Bonus: male muce z enim modrim in enim zelenim učkom iz sosednje hiše
After all this time?
Always.
Posted 01 November 2015 - 07:58 PM
Podpeško jezero
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 01 November 2015 - 08:06 PM
Tuki sem se pa jaz poleti pri babici kopala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 November 2015 - 08:39 PM
Fant se je tudi, ko je bil majhen.
― V. Van Gogh
Posted 23 June 2016 - 08:59 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 July 2016 - 11:38 AM
Od preteklega vikenda (posneto z mobitelom):
Pohod na Matajur (1642 m), dobršen del poteka ob italijanski meji in vrh je v Italiji. Na vrhu žal ni bilo veliko od razgleda tokrat,
če pa je jasno, se vidi na morje in velik del Furlanije. Štartali smo iz vasi Sužid, 3 km Z od Kobarida.
Naslednji dan je bil planiran Krn (2244 m), pa smo se zaradi pridelanih žuljev raje odločili za Krnsko jezero (1391 m), ki je največje slovensko visokogorsko jezero. Štartali smo pri Dom v Lepeni (700 m), pred tem smo se ustavili pri Lepeni (vidim, da je od tam že kar nekaj fotk v temi).
Lepena
Krnsko jezero
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 July 2016 - 02:45 PM
Meni so vsa gorska jezera ful lepa. Škoda, da ni vzpenjače do njih.
― V. Van Gogh
Posted 25 July 2016 - 03:27 PM
Jaaa, gorska jezera so res lepa.
Ful lepe fotografije Matilda!
0 members, 8 guests, 0 anonymous users