Nič mu ni bilo, bil je bolan prej, ko je bil še majhen. Takoj iz zavetišča, ko so ga cepili, kastrirali in čipirali je revež dobil tako hudo reakcijo, da je voda ven iz njega šla ne blato in je bil cele dneve pri veterinarju pa še pol k mu je vet neki za bolhe al kaj vem kaj je že bilo dal. Takrat mu je uček okoli obrnilo spet reakcija. Kasneje se je stanje izboljšalo in normaliziralo, uček je bil ok, se je povrnil v prvotno stanje in tudi on je bil ok. Pri selitvi je bila spet pizdarija, ker mu ni bilo všeč in je kar vnetje ledvic in mehurja zaradi stresa dobil. Drugače pa nobenih problemov z njim. Kar poginil je, zategnjen in razkrečen, eno oko odprto eno napol zaprto. Nikjer nobene sline, nobene poškodbe.

Poslovili so se...
Posted 16 February 2014 - 10:25 PM
Posted 16 February 2014 - 10:46 PM
Ojej
koliko je bil pa star?
Posted 16 February 2014 - 11:03 PM
Posted 16 February 2014 - 11:08 PM
Posted 17 February 2014 - 12:14 AM

Posted 17 February 2014 - 07:38 AM
Luci, glede čipa ne bi smela imeti problemov. Jaz sem oba moja dihurja doma pokopala, pa jima veterinar ni odstranil čipov. s seboj imej le knjižico, kjer so številke čipa da ga lahko prekličejo.
Ne predstavljam si kakšen šok si doživela
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 February 2014 - 08:26 AM
Luci, sožalje.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 February 2014 - 09:23 AM
Sožalje tudi z moje strani.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 17 February 2014 - 11:53 AM
Hvala vam vsem. Pri veterinarju sem vse uredila, tudi povedala kako in kaj je bilo in pokazala te slikce in je potrdil, da če izključim vse ostalo, da ni bilo krvi se pravi udarec odpade, ni bilo sline, zastrupitve itd, muc je bil nepoškodovan zaradi bolezni se to tudi ni zgodilo, ker je rekel, da ne bi bilo čez noč in glede na zategnjenost telesa, da ma sp. tačke stegnjene, zgornje pokorčene in glavo v eno stran nazaj zategnjeno ter učki, eno odprto, drugo na pol, je rekel, da so to znaki možganskega anevrizma oz kapi. Zakaj pa ne bom vedla, ker sem pač zafrknila in sem ga pokopala in ne bo obdukcije. Mi je rekel, da škoda da nisem pripeljala ga s sabo, sam sem rekla, da je bil to tak šok in da sem ga imela en dan doma, da je tko ležal in nisem mogla več in smo ga pokopali.
Papirje smo pa tudi uredili, ga odjavili iz registra in to je to. Sem spraševala, če je potrebno kaj zavetišče obveščat, glede na to, da je bil vzet iz tam, pa so mi rekli, da lastnik sem jaz oz moja sestra in da zavetišče nima kaj. Taj je bil lepo negovan in redno cepljen in drugače veterinarsko oskrbljen, se to vidi tudi iz njegove kartoteke. Mi pa seveda to prav nič ne pomaga in ne pomeni, konec koncev je poginil sam. Tisti trenutek, me ni bilo ob njem, nikoli ne bom vedela kaj točno se je zgodilo in bolelo bo tole zelo dolgo.
Posted 17 February 2014 - 01:27 PM
O neee
Sožalje Luci
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 17 February 2014 - 01:43 PM
Sožalje tudi od mene.
Je pa mirno zaspal. Če te vsaj to tolaži.
Posted 17 February 2014 - 03:49 PM
moje sožalje, luci
Posted 04 January 2015 - 06:51 PM
Posted 05 January 2015 - 12:36 AM

Posted 05 January 2015 - 06:19 AM
Sožalje.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 05 January 2015 - 07:25 AM
sožalje
Posted 05 January 2015 - 08:08 AM
Pablo Picasso
Posted 05 January 2015 - 10:15 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 January 2015 - 05:29 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 06 January 2015 - 09:57 AM
:/
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users