Jump to content

Photo

Plan za vikend!

• Please log in to reply
1130 replies to this topic

#301 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 22 June 2006 - 03:07 PM

V nedeljo praznovanje obletnice s fantkom. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#302 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 June 2006 - 03:33 PM

QUOTE(Juliet)
V nedeljo praznovanje obletnice s fantkom. biggrin.gif biggrin.gif

res? koliko pa, če smem biti radovedna?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#303 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 June 2006 - 01:19 PM

.
Jutri že dopoldan (ermm.gif) pride fant po mene. Nakar greva v Mb, kjer se tam dobimo z njegovo mamo in bomo malo pohajkovali po trgovinah. Kasneje kam jest, popoldan domov. Zvečer najbrž kak easy sprehodčič, kak film, ogromno dobrega seksa in violin, naslednji dan me pa že zgodaj pelje domov, ker se moram učit, bljak.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#304 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 June 2006 - 01:32 PM

kaj ob zvokih violine seksata? biggrin.gif

no, jaz grem ju3 vjutro tudi v mb malo po trgovinah. popoldne pa grem na piknik.
v nedeljo pa me čaka angleško glasoslovje. jeeeeeeeeeeee...not
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#305 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 23 June 2006 - 08:08 PM

Eh ... klinc pa taki plani. Jutri dobim avto nazaj zjutraj, montira se mi vlečna kljuka. Prikolca za krosko pa to ... potem pa v LJ (sem na vikendu) pa k eni stranki ... služba, delovna akcija. Kao da se bom nekaj naučil. biggrin.gif
Če bo v nedeljo čas, streljanje. Bomo vidl.
  • 0

#306 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 June 2006 - 08:42 PM

QUOTE(sade)
kaj ob zvokih violine seksata? biggrin.gif

Violine - to sem mislila v prenesenem pomenu..... da si bova malo na dušo pihala. biggrin.gif Sva pa tudi že seksala ob divjih zvokih violin. biggrin.gif
Sicer pa sprememba planov za vikend - ne gremo šopingirat, ampak greva sama na Bled. Me like it. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#307 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 24 June 2006 - 09:07 AM

dons bom doma in se bom učila (hmmm) in zvečer mam en sestankič. jutr mam pa rojstni dan in gremo s sošolkami na vikend!!!! verjetn bojo spet padale same konstruktivne debate in ideje.... komi čakam!! biggrin.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#308 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 24 June 2006 - 10:23 AM

Danes zvečer grem mogoče na veselico na kateri nastopata saša lendero in mirna. Fuuul se že veselim twisted.gif twisted.gif twisted.gif twisted.gif rolleyes.gif .ne me resn uzet, ker ju ne prenesem.
Ja ju3 si bom dala pa dlake dol z epilatorjem, tko da se bom dons in jutri psihično pripravljala, pol pa akcija. twisted.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#309 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 June 2006 - 01:22 PM

Jaz pa danes pakirala še .. jutri pa v Ljubljano na Brnik .. pol pa grem v London pa iz Londona v Eastbourne v L.T.C. koliđ smile.gif .. za dva tedna. Pogrešala vas bom. cry.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#310 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 24 June 2006 - 02:14 PM

Fajn se imej Anaa. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif We'll miss you! biggrin.gif
  • 0

#311 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 June 2006 - 02:47 PM

Hvala. wink.gif Mogoče se vam pa kaj od tam javim, majo tak tut internet. 8)
  • 0
Viens, reste ici!

#312 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 June 2006 - 08:04 AM

v petek popoldan me bratec dostavi malone fantu v naročje, ker gre on (brat, ne fant biggrin.gif) v prekmurje na neke supermegafakin'kul delavnice. jaz ostanem v pkm do predvidoma naslednjega petka/zgodnje sobote, ko se z dečkom odpraviva v ljubljano. mati ma potem rojstnodneven parti na vikendu (bom še premislila, če bi fanta s sabo vlekla biggrin.gif). me like it a lot!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#313 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 June 2006 - 08:05 AM

Verjetno bom doma. V tej vročini mi niti ne paše kamorkoli voziti se.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#314 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 27 June 2006 - 08:31 AM

morjeeee morjeeee morjeeee biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#315 Issak

Issak

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 393 posts

Posted 27 June 2006 - 08:51 AM

vikend... a ni to šele čez par dni?
ermm.gif
  • 0
"cowardly warrior vents his rage
his lust for blood cannot be appeased
what fickle angels are we
our divided brothers we slay
his lust will erase all"

#316 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 27 June 2006 - 11:39 AM

Cela dva dni ga bom pila pa kadila... kak se bom vlila, da bo kr vesele, pa če naredim popravca al pa ne, jebeš... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#317 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 July 2006 - 03:20 PM

.
Jaz bom pa tokrat imela kar podaljšan vikend. Do torka. V soboto gremo s fantom in njegovim bratrancem pohajkovat na zadnji dan Lent festivala, potem pa do torka pri fantu - kopeli, dobra krma, seks, zajebavanje, nežnosti..... enostavno: ON. Perfect.

.
  • 0

#318 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 06 July 2006 - 04:51 PM

Na morje noge v vodo močit!
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#319 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 06 July 2006 - 05:54 PM

Lenarila bom, pa mogoče šla kaj ven, če spet kdo ne bo zahinavil rolleyes.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#320 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 06 July 2006 - 06:10 PM

Ah, verjetno bo vikend posvečen učenju pred ponedeljkovim izpitom. Ampak v soboto zvečer ga bom vseen žurala, ker grem na rojstnodnevno žurko devetih slavljencev. biggrin.gif
  • 0
IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users