Depilacija
Posted 23 October 2011 - 10:46 AM
Neytiri, ananas hvala vama za pomoč in odgovore.
Aha, da je Braun bolje oblikovan in da se lepše prilega obliki nog. Super..
Hvala vama. Ker ene pa pravijo, da jih pri Braunovemu motijo tisti valjčki. A se da tiste valjčke dati tudi stran?
Če ima še katera kaj izkušenj, bom vsem hvaležna.
Posted 23 October 2011 - 03:14 PM
Posted 23 October 2011 - 04:25 PM
Neytiri, hvala ti za pomoč. Da zdaj vsaj malo več vem. Jutri pa malo v nabavo, da vidim te strojčke še v živo

Posted 24 October 2011 - 07:48 PM
Danes sem malo šla v akcijo, da sem si ogledala v živo te stvarce. In sem opazila, da ima Braun 5280 -dodajam link http://www.zavsakdan...e...tail&id=395
in sem gledala, da ima ta aparat oblikovano pincetko: da je en del kovinski in drugi del keramičen.
Ima morda katera od vas tega doma? Da bi lahko povedala, kako to kaj odstrani potem

Ker mislim, da ima Braun http://www.zavsakdan...e...tail&id=369
enak princip pincetk kot tale 5280.
Kaj menite?
Posted 07 November 2011 - 05:45 PM
Jaz pa sem se odločila za nakup novega depilatorja. Vzela sem Braun 7281 Wet & Dry Silk-epil Xpressive. Na spletni strani je skoraj 119eur (znižan z 140eur).

Ženski epilator Braun 7281 W&D Silk-epil Xpressive združuje veliko funkcij, ki bodo vsem ženskam olajšale bolečine pri epilaciji.
Posebnost epilatorja je epilacijska glava, ki s pomočjo konic SoftLift in edinstveno razporeditvijo 40 pincet omogoča natančno epiliranje. Optimalne rezultate bo zagotovil tudi patentiran HairLift system za privzdigovanje dlačic.
Tudi dodatna glava za odstranjevanje dlačic zagotavlja natančnost in nadzor pri odstranjevanju nezaželenih dlačic z obraza in drugih občutljivih predelov. Njena privzdignjena in ozka konica omogoča večjo preglednost površine, s katere odstranjujete dlačice.
Bolečine pri epiliranju bo odgnal izboljšan nastavek z aktivnimi masažnimi valjčki.
Posebna lastnost epilatorja Braun 7281 pa je funkcija Wet & Dry, kar vam omogoča uporabo med prhanjem in kopanjem.
Depilator se polni s pomočjo priključne vrvice, uporaba pa je možna samo brez priključne vrvice.
Delovanje brez priključne vrvice (min) / Čas polnjenja (min): 40 / 60.
Fluffy, še vedno iščem epilator

Zdaj pa vidim, da so tega mojega prvotno gledanega dodatno znižali....pa spet razmišljam o nakupu.
Odločam se za Braunovega. In me mika takšen kot je tale tvoj. Le da je model malce starejši -in sicer 7180. Na tejle tuji strani sem si ga ogledala malce bližje, da vidim, kakšna je sama glava in kakšne so pincetke. Pa me zdaj zanima: če ima tale tvoj tudi takšen način pincetk?
TI dodajam link, da boš lahko vidla, pa si povečaj slikco: je možnost Zooma, in lahko čisto od bizu vidiš, kakšna je glava in oblika pincetk.
http://www.amazon.fr...0...61031&s=hpc
Se ti zdi, da je res super, če je sama glava prilagodljiva oz. gibljiva? Je to res velik plus oz. se res pri samem puljenju dlačic to kaj pozna? Da ni fiksna kot je na modelu Brauna 5170
http://www.mimovrste...-silkepil-xelle
Dodatnih nastavkov ne potrebujem, ker jih imam že na enem drugem brivniku...zato nisem gledala druge modele Brauna serije 7....sem ostala pri tem....Sem gledala le na gibljivo glavo.
Če mi lahko malce pomagaš pri sami odločitvi.
Hvala ti
Posted 08 November 2011 - 10:35 PM
Se opravičujem za nekoliko pozen odgovor, hvala za opozorilo, drugače bi menda res spregledala.

Ja, moj ima isti princip pincet kot tale tvoj s prvega linka, od Brauna. Gibljiva glava je dobra lastnost za
določene predele (npr. kolena), ne zdi pa se mi nič takega, kar bi blazno pogrešala, če tega ne bi imela.
Tako da - gibljiva glava ni nekaj, kar je nepogrešljivo, nekoliko le olajša puljenje na določenih predelih,
ampak spet ne tako, da bi bila nujen pogoj za odločitev pri nakupu.
Malenkost!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 November 2011 - 08:04 AM
Hvala ti Fluffy

Pa si drugače še tako zadovoljna s tem svojim Braunom? Se ti zdi, da dobro puli dlake s takimi pincetkami?
A veš; ko je ena polovica pincetke kovinska in druga plastična (ali kako bi se temu reklo)...
Vprašam zato, ker si že imela prej kakšen ta strojček in morda lažje primerjaš v sami kvaliteti oz. učinkovitosti pincetk in njihovih puljenj.
Hvala ti
Posted 09 November 2011 - 12:17 PM
Če greš počasi, populi skoraj vse dlake z enim potegom. Načeloma pa je potrebnih nekaj potegov.
Zelo pa prav pride ta lučka.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 November 2011 - 12:22 PM
je tisti bolje populil od tega tvojega zdajšnjega?

A veš: ker malo tuhtam, če je res fino, da je gibljiva glava: da ti potem lepše populi kot če je fiksna glava z pincetkami?
Posted 09 November 2011 - 12:49 PM
Tale boljše puli kot ta stari, zagotovo. Gibljiva glava nekoliko olajša zadevo, a to meni ne bi bila lastnost,
na podlagi katere bi se odločala za nakup oz. odštela več denarja. Je fajn, če je, ni pa taka izguba, če tega ni.
Morda bi bilo najboljše, da greš v trgovino in malo pretipaš kakšni razstavni epilator z gibljivo glavo, ker vidim,
da te precej matra.

Posted 09 November 2011 - 01:43 PM
Ne vem pa, kako je potem to, ko ti puli sistem

Zato vprašam, če je kakšna razlika, da bi z gibljivo glavo lepše populila.
Ker razlika v ceni je za enih 15 evrov (med navadno glavo in gibljivo glavo). Zato pač tuhtam, da bi raje razkirala več in je potem mir.
Ker z navadno glavo, sem poskusila samo enkrat pri sestri mojega moža, pa mi je bila bolj štorasta, ker pač ne prideš povsod zraven, ko ni gibljiva glava. Enako pa sem morala iti počasi, da sem želela, da mi je res vse populilo. Okoli kolen težje, ker je bila fiksna glava. Ona ima že enega starega. Sem poskusila samo toliko, da sem videla, kako se mi bo koža odzvala, ker do zdaj sem hodila h kozmetičarki na voskanje -in mi bilo super. Koža dobro prenesla, nobenih izpuščajev in podobno. Je pa to precej drag šport, zato sem začela gledat za epilatorje, da ti enako populijo.
Kako pa potem sam sistem teče, ko pa si puliš z gibljivo glavo; pa ne vem

Posted 09 November 2011 - 10:45 PM
Ja boljše je že z gibljivo glavo in če ti 15€ ne predstavlja velikega problema, potem kupi z gibljivo glavo.
Bolj ti 'objame' neravne predele, posledično po njih ne rabiš tolikokrat potegniti. Bolj na komot je. Ampak,
kar se mene tiče, spet ni gromozanske razlike.
Posted 10 November 2011 - 01:17 PM

Odločila sem se za Braun 7180. Pa da vidim, kakšni so ti novejši modeli. Upam, da bom z njim zadovoljna.
Mislim, da bi me skoz dajalo zanimanje, kakšen je le neki z gibljivo glavo....zato sem potem kar sklenila, da dam raje malce več; pa kar bo, bo

Z fiksno glavo, sem enkrat že poskusila (kot sem že pisala), pa je bilo res malce težje okoli kolen z njim. Čeprav nimam veliko tam dlačic, a so temnejše in je res čudno, da mi tam ostajajo temnejše.
Upam, da mi bo torej ta Braun lepo služil.
Hvala ti še enkrat za vse. In oprosti, če sem ti bila preveč tečna z vprašanji.
Bom poročala, ko ga poskusim; kako mi bo kaj všeč

Posted 10 November 2011 - 11:38 PM
Nizakaj, upam no, da sem ti kaj pomagala sicer. Cene teh aparatov niso glih nizke in se je smotrno
prej dobro pozanimati, kako in kaj. Upam tudi jaz, da ti bo dobro služil, seveda pa poročaj.

Posted 17 November 2011 - 08:04 PM

Dobila sem svojega Brauna 7180. In mi ni niti malo žal, da sem se odločila za gibljivo glavo

Tudi manj sem imela razdraženo kožo s tem Braunom kot s tistim prvim za poskušnjo.
Tudi manj boleče je depiliranje; manj boli, ko ti dlačice ven puli. Občutno manj boleče

Lučka tudi super prav pride. Res olajša samo depiliranje. Pri normalni svetlobi ni šans, da človek vse vidi. Tu pa gre fino, da lahko vidiš, kje si kakšen konček izpustil.
Če bo kateri ta informacija pomagala, bom pa še toliko bolj vesela. Nekaj podobnih informacij sem tudi sama želela izvedeti, ko sem iskala: kako se odločit, kaj storit, da si nabavim ok zadevco.
V glavnem: z novim Braunom sem super zadovoljna. Hvala tudi tebi Fluffy za pomoč.
Posted 17 November 2011 - 09:30 PM

Posted 17 November 2011 - 11:21 PM
Tudi mene veseli! Čimbolj veselo in čimmanj bolečo uporabo! x)
Posted 22 February 2012 - 11:20 PM
Po njihovem ceniku je sicer:
Cele noge+bikini 30 eur
Pazduha 7 eur
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 June 2012 - 09:40 PM
Jaz ne verjamem v laserje, škoda se mi zdi denarja.
Posted 14 June 2012 - 09:47 PM

After all this time?
Always.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users