Sem se spomnila, da je P.eva zelja, da bi se tako porocila. : D In the heat of the moment bi morda se pristala.
Moj še vedno "sanja" da bi se poročila v Vegasu kot Darth Vader in princeza "A bi mi dala". In kaj hujega, ko se zmotim in rečem, kot Princess Leia, da to je vendar njen oče ...
In hvala Kinky in Flaffy za smeh do solz! Res sta mi popestrili jutro!
Ravno zadnjič sem rekla, da se bom v SLO poročila samo v primeru, če bom imela kakšno finančno korist (pri prepisih stanovanj, pri davkih, dohodnini, vrticih, dokladih in podobnih zadevah). Pa še to v sredo z dvema kolegoma, potem gremo na kosilo, da se jima zahvaliva za čas in to je to. Tudi priimka ne bi menjala.
Kar se tiče poroke, se popolnoma strinjam s Kalypso (nepotreben obred in res si nikakor ne predstavljam biti v centru pozornosti).
Bila pa sem na parih porokah, na vseh sem uživala in bile so super. Samo sebe pa enostavno ne vidim v tej vlogi.
Kar se tiče uklanjanja željam staršev/tašč na katerem koli področju, sem jaz odločno proti (jaz itak rada kontriram, tako da jim je to jasno).
Sem pa pričakovala probleme glede krsta otrok. Že med nama niso stvari čisto razčiščene, saj jaz sem 100% ateist (čeprav krščena), moj "mož" je pravoslavne vere in parkrat na leto hodi svečke prižigat v cerkev, drugače pa ni ravno veren (jaz pravim, da je hinavec

Njegova mama (bivša komunistka) je na stara leta začela kar precej v cerkev letat in zdaj se je še nanj spravil (ampak to bosta že sama razčistila), z njegovim očetom se je skregal ravno zaradi krsta, ker ni spoštoval najine odločitve in nista govorila dve leti.
Moji so pa itak več ali manj "komunisti", edino teto imam nuno (katoliško). Tako da sem res pričakovala kakšne pritiske in sem mojemu že rekla, tisti ki bo prvi načel temo, bom rekla, da sva se odličila krstit ravno v drugi veri - pa da vidim reakcijo. No - vse tiho je bilo.
In full spoštujem mojo teto (nuno), ki mi nikoli nikdar ni težila s kakšno poroko, krstom. Tudi omenila ni ali vprašala ali se misliva poročit, jih misliva krstit.