Jump to content

Photo

Najave, izjave ---- smeh

• Please log in to reply
1387 replies to this topic

#301 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 February 2007 - 09:34 PM

jokam!!!! laugh.gif

A ni nekje ne avstrijskem koncu en kraj z imenom Fucking, al neki takega... Pa turisti množično kradejo te table laugh.gif biggrin.gif

hahaha mela sm prov
IPB Image
IPB Image

pa niso fotomontaže biggrin.gif
  • 0

#302 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 February 2007 - 10:30 PM

A se niso zmenli da menjajo ime?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#303 pa3

pa3

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 337 posts

Posted 14 February 2007 - 04:46 PM

včeraj me je ena prijatlca vprašala kero je glavno mesto Maribora huh.gif
  • 0
Behind every great woman, is a guy looking at her ass

#304 Schpella

Schpella

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 14 February 2007 - 04:50 PM

QUOTE(pa3 @ 14. 2. 2007 - 16:46) View Post

včeraj me je ena prijatlca vprašala kero je glavno mesto Maribora huh.gif

Men se zdi de je Koper hmm.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Takle mamo.

#305 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts

Posted 14 February 2007 - 07:26 PM

Kranj pa res. Ne širi okoli lažnih informacij. nono.gif
  • 0
Pablo Picasso

#306 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 14 February 2007 - 09:07 PM

Lansk let pr likovci sošolc.
Delamo neki z gline pa mu glava ni hotla na možičku stat pa ful tko izjaav: NOČE MI STAT!!!

Lansk let pr mati:
isto en sošolc rešuje račun pa kr rešuje in rešuje(umes se skor dere da mu prhaja) na konc pa reče:
PRŠLO MI JE!!!

Al pa jst,monni in *sarca* lansk let čakamo na MPZ pa ful tko *sarca* izdavi Js grem na južno v kosilo!!!

to sm pa najdla:

jojj ta s papežem me je spomnla na neky...
ko je blo po tw ko je biw w postojni in reku papež ma vas rad, je moja sestra razumela papež mora srat

Jst pred eno uro, ko sm vrgla ćik v živo mejo: živo vejo sm mrgla.'

moj bivsi sosolc k je cepnu lani se je hotu pospanat pr anglescini in odgovorit na vprasanje ...pac neki v anglescini in mi rece naj mu napisem na mizo kk se prav napise odgovor. ...in sem mu
Pa se javi pa gre gor pa napise:
My tinny niples went to france. (po cigavi zaslugi le) 3dni smeha

Stara za matematiko v 2.letniku "Kaj tu piše, kjer nič; ne piše?" IPB Image

Sošolka v osnovni šoli na vprašanje kaj je ptič odgovori "Sesalec.". Stara jo sprašuje naprej "A res? A ima dlake in sesa materino mleko." In sošolka "Ja!". IPB Image

Sošolka v 3. letniku pri Gospodarskem poslovanju. Stara jo vpraša "Katera reka v Sloveniji je najbolj prometna?" (vprašanje seveda nima odgovora, ker je ni) Sošolka: "Drava." IPB Image

Sošolec v 4. razredu reče namesto pikčasta jajca, pičkasta jajca. IPB Image

Je bila pa tudi fora, ko je hotela stara za matematiko naenkrat reči pika in točka...veste kaj je prišlo ven

zadnjč; smo bli mal pjani, pa je frend poklicu picerijo namesto da bi reku brez gob je reku brez testaIPB Image, pol pa oni drugi, a se ti mal zajbavaš on pa čiz resno: jz ne jem testa, zto mi dj pizzo brez testa!

Tko me ena frendica kliče po telefonu, pa prjav: "Js sm pa zdele joška." IPB Image
Drgač je mislla reč, d je zdele ježka pojedla, sam k jo je napača tok osupnla, je utihnla.

ena profesorca od ang..je rekla...
greste ven ko zvon zvonoIPB Image

al pa en tip je zlomu letvico nad vrati in ona...

učenec je odtrgal lestvico nad vratiIPB Image

te vse mogoče izjave razn prvih treh k so naše..sm najdla na Sloportforum

• 0

#307 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts

Posted 15 February 2007 - 09:42 PM

Je bla mama danes v bazenu, pa je prišu en človek spraševat, če so vidli takopatako mačko, ker mu je ušla. In en šiptar v mešanici slovenščine, albanščine in srbščine izjavi: "Vidi ovoga! Kod nas kad pobegnu deca od kuće, niko jih ne traži, a ovaj traži mačku!" biggrin.gif
  • 0
Pablo Picasso

#308 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 February 2007 - 10:08 PM

Coco awesome!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#309 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24544 posts

Posted 16 February 2007 - 11:10 AM

Sicer ne vem kam naj bi to pasalo ...

Stupidity has a new dimension

NEW YORK � Idaho resident Kathy Evans brought humiliation to her friends and family Tuesday when she set a new standard for stupidity with her appearance on the popular TV show, "Who Wants To Be A Millionaire."

It seems that Evans, a 32-year-old wife and mother of two, got stuck on the first question, and proceeded to make what fans of the show are dubbing "the absolute worst use of lifelines ever."

After being introduced to the show's host Meredith Vieira, Evans assured her that she was ready to play, whereupon she was posed with an extremely easy $100 question. The question was:

"Which of the following is the largest?"
A) A Peanut
cool.gif An Elephant
C) The Moon
D) Hey, who you calling large?

Immediately Mrs. Evans was struck with an all consuming panic as she realized that this was a question to which she did not readily know the answer.

"Hmm, oh boy, that's a toughie," said Evans, as Vieira did her level best to hide her disbelief and disgust. "I mean, I'm sure I've heard of some of these things before, but I have no idea how large they would be."

Evans made the decision to use the first of her three lifelines, the 50/50. Answers A and D were removed, leaving her to decide which was bigger, an elephant or the moon. However, faced with an incredibly easy question, Evans still remained unsure.

"Oh! It removed the two I was leaning towards!" exclaimed Evans. "Darn. I think I better phone a friend."

Using the second of her two lifelines on the first question, Mrs. Evans asked to be connected with her friend Betsy, who is an office assistant.

"Hi Betsy! How are you? This is Kathy! I'm on TV!" said Evans, wasting the first seven seconds of her call. "Ok, I got an important question. Which of the following is the largest? B, an elephant, or C, the moon. 15 seconds hun."

Betsy quickly replied that the answer was C, the moon. Evans proceeded to argue with her friend for the remaining ten seconds.

"Come on Betsy, are you sure?" said Evans. "How sure are you? Puh, that can't be it."

To everyone's astonishment, the moronic Evans declined to take her friend's advice and pick 'The Moon.'

"I just don't know if I can trust Betsy. She's not all that bright. So I think I'd like to ask the audience," said Evans.

Asked to vote on the correct answer, the audience returned 98% in favor of answer C, 'The Moon.' Having used up all her lifelines, Evans then made the dumbest choice of her life.

"Wow, seems like everybody is against what I'm thinking," said the too-stupid-to-live Evans. "But you know, sometimes you just got to go with your gut. So, let's see. For which is larger, an elephant or the moon, I'm going to have to go with B, an elephant. Final answer."
Evans sat before the dumbfounded audience, the only one waiting with bated breath, and was told that she was wrong, and that the answer was in fact, C, 'The Moon.'

In sicer long story short:
IPB Image

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#310 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 16 February 2007 - 11:20 AM

o boze slap.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#311 pupa5

pupa5

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 16 February 2007 - 11:57 AM

se v službi javim na telefon, šef je bil na bolniški... pa praša na drugi strani, če bi lahko dobil mojga šefa, pa rečem, da je na bolniški, pa reče na drugi strani, ja kdaj bo pa prišel... smile.gif (sem si mislila: ja verjetno takrat ko se bo pozdravu laugh.gif )

ma kva smo čudni, ne znamo predvidevat prihodov ob bolezni rolleyes.gif
  • 0

#312 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 16 February 2007 - 03:01 PM

Seznam prostih del za študente.

- DELO V McDONALDSU
Ne hvala. Z nezdravo hrano se lahko redim tudi doma.

- ČIŠČENJE STANOVANJA
Ne hvala. Ne znam.

- FIZIČNO DELO - PRENOS KONSTRUKCIJ; KLJUČAVNIČARSKA DELA
Aaaaaaah... Zmeraj sem si želel prenesti kakšno konstrukcijo. Ne prenašam niti konstruktivnih kritik, kaj šele pravih konstrukcij.

- SELITEV RAZSTAVE
Delo sprejmem edino v kolikor gre za razstavo poštnih znamk.

- MENJAVA VODOMEROV
Še nekaj o čemer sanja vsak mlad fant. In kaj za vraga je vodomer?Upam, da nič živega.

- INŠTRUKCIJE FIZIKE
Glede na to, da v gimnaziji tri leta sploh nisem imel zvezka za fiziko, bi zadeva znala izpasti zelo zabavno. Vsaj zame.

- KURIRSKO DELO
Všeč mi je, ker zveni tako partizansko.Skoraj romantično. Me pa prav zanima, kaj se prenaša? Grožnje Nemcev? Kraljeva pisma? Novice o dobljenih bitkah?

- SETAVLJANJE RAČUNALNIKOV
Nekoč sem sestavil puzzle z Miki MIško, ki so imele 1000 kosov. Hm, po mojem bi šlo.

- HOSTESA, FOTOMODEL
Hm, o tem pa še razmišljam. Je hostesa sopomenka za kurbo? Če je, potem delo sprejmem.

- POLNJENJE POLIC V TRGOVINI
Ne znam.

- PUSTNA ANIMACIJA
Moji starši bi verjetno prej prenesli novico, da sem naredil totalko, kot pa da sem pustni animator.

- POBIRANJE SOGLASIJ
Ne vem, kaj točno bi naj to pomenilo, a zveni zelo pacifistično, čustveno in plemenito. Več mi je.

- ČIŠČENJE ELEMENTOV
Ne znam.

- PROMOCIJA DIDAKTIČNIH IGRAČ
To mi je všeč, vendar se mi zaradi tega pa res ne da iti od doma.

- MONTAŽA PRIREDITVENIH ŠOTORJEV
Žal ne omenjajo ali gre za delo na domu. Zveni pa mikavno.

- PRODAJA KRUHA
Dr. Phil pravi, da so pekovski izdelki, polni sladkorja in bele moke, ter da bi jih lahko pimenovali tudi "bela smrt". To delo nosi preveliko odgovornost.

Ah... Upam, da bo naslednji teden več sreče...
  • 0

#313 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27434 posts

Posted 16 February 2007 - 11:20 PM

S pisoarja:

<Vio-lence> Mami se je pokvaril pralni stroj, ker ni uporabljala calgona.
<Vio-lence> In je pol uletu uni majstr z reklame na dom z ugotovitvijo: "Vas stroj se je pokvaril."
<Vio-lence> Ma lol ku se smejem vedno
<Vio-lence> Stroj tam poplavi celu hisu in pole uleti uni
<Vio-lence> "Vas stroj se je pokvaril"
<Vio-lence> Ma ne mi rect pizda biggrin.gif

<frogstomp> omg kok sm si ogabn čaj naredu
<frogstomp> zmanjkal pravega čaja pa sm prvo stvar v omarci fuknu v krop
<ZoharKun> kako lohk caj zafukas
<frogstomp> možn da je juha (Talent biggrin.gif )

<blehozaver> z eno nadlezno picko sm slucajn koncal
<blehozaver> na eni pjaci
<blehozaver> u lj
<blehozaver> in uno se je kar vlekl
<smrkec> cist slucajn :>
<blehozaver> ma ja
<blehozaver> se zgodi pac
<smrkec> si se spotaknu
<smrkec> no, anyway
<smrkec> continue
<blehozaver> in pol k sva se poslavljala
<blehozaver> mi rece
<blehozaver> ful sm se dobr mela
<blehozaver> upam, da kdaj ponoviva
<blehozaver> jst ji pa recm
<blehozaver> mel sm popoln vecer
<blehozaver> ona pa, u, a res
<blehozaver> jst pa, ja, prejsn petk, skoda, k te ni blo tam laugh.gif

• 0
Pablo Picasso

#314 pupa5

pupa5

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 17 February 2007 - 06:45 PM

Ravno malo prebiram spletne strani raznih slavnih pri nas, pa sem zasledila tud tole...

SAnjin FAN: sanja, zakaj stalno primerjaš gledališke predstave, kjer se ženska sleče in playboy??? to niti slučajno ni isto. v playboyu je namen, da moški (potrebni) kupijo revijo in si ogledujejo nage ženske v erotičnih pozah. V gledališču pa je zadeva čisto drugačna. Namen je igra in gledališka umetnost. A ne???
No sej vem, da tega pisma ne boš objavila. ker objavljaš samo tista ki so ti OK in kjer te samo hvalijo. sej drgač kot pevka si mi pa ql. Lep dan, Sandra
--------------------------------------------------------------------------------
Sanjin odgovor: hy

zato ker lahko primerjaš..v obeh pogledih je oseba slečena samo, da je na odru veliko manj estetsko.Playboy je draga revija in verjamem, da je redkokateri najstnik pripravljen odšteti 2000sit za revijo saj si težje privošči..raje si kupi kakšen strip ali sendvič..Playboy večinoma kupujejo poslovneži, uspešni moški ter ženske.Za mene so tudi slike iz Playboya umetnost saj je tudi telo za mene umetnost na nek način...

- prejšnji mesec je bil PY še 4,99€
  • 0

#315 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 18 February 2007 - 06:00 PM

Moj nečak (3 leta) Aljaž je fuuul faca in je danes prav eno kruto spustil. biggrin.gif laugh.gif

Moja sestra (njegova mami) mu tak reče: "Aljažek, a veš, da smo včasih imeli pri nas morske prašičke?"
On pa: "Oo, a ste pol kej klobas naredl?"

laugh.gif laugh.gif lol1.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#316 Miky

Miky

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 661 posts

Posted 18 February 2007 - 06:23 PM

KLIK

• 0

#317 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17609 posts

Posted 18 February 2007 - 06:43 PM

lol1.gif lol1.gif lol1.gif lol1.gif

Ne me j****
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#318 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 18 February 2007 - 06:51 PM

v življenju še nisem tok klela biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#319 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 18 February 2007 - 07:02 PM

Men pa ta filmček ni čist nič smešn, mi je kvečjemu žalosten...Ob takmu mulcu bi tud js klela k usekana.
Ta mulc tud nima vse pošlihtan v glav, da je ta posnetek objavu, očitno misl, da je frajer... pokaže pa samo kakšno zafurano familijo ma rolleyes.gif

Aja pa ta filmček ne spada v to temo, ampak pod "zanimive linke"
  • 0

#320 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 18 February 2007 - 09:06 PM

Zadnjič profesor pr mat. nekej razlaga : '' No zdaj pa lahko te oklepajčiče spustimo...'' In in mi seveda v smeh kr skoz uporablja take pomanjševalnice ala trapezič, listič, enačbnica, računčič...
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users