Jump to content

Photo

Moj sanjski avto

• Please log in to reply
793 replies to this topic

#301 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17286 posts

Posted 06 June 2008 - 10:44 AM

Saj za vsakdan bi si kaj manjšega (in predvsem z manj konji) izbrala. Tako za kakšen krog po mestu bi ga pa imela cool.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#302 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 July 2008 - 01:54 PM

Mami gre v četrtek po moj sanjski avto. cool.gif Vzela bo Kio Pro-Cee'd, bencinarja, neko šport verzijo, 126KM. Ful je najprej hotla Mercedeza klase A, pa sva jo z Dragico prepričale, da bo vzela tegale lepotca:

IPB Image

IPB Image

Naš bo črn, samo nikjer ne najdem slik od črnega. hmm.gif Usnjeni sedeži, ogromno opreme, lep ko sto mater. Kak bom js to furala, brum, brum. twisted.gif Pa zdej je 1000€ popusta, tko da stane skor točno 16.000€. Upam samo to, da ga ne bom sesula. laugh.gif Sej ga ne bom, bom pazla najbolj. Today is a happy day for me.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#303 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 28 July 2008 - 05:31 PM

No pa ko sm zdle že tak v avomobile padla, izredno všeč mi je tudi Volvo C30, ne bi se ga branla, samo notranjost mi pa ni neki najbolj.

IPB Image

Ja, pa fajn mi je tudi Citroen C4 coupe, super sexy ritko ma. Še vedno pa enostavno rulz Mini Cooper, s tem avtom sem pa rahlo obsedena:

IPB Image

Je pa seveda odločno predrag za tak mali avto. No, če bi imela dnarja ko solate, bi ga takoj nabavla, za mene bi bil glih prav. cool.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#304 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 28 July 2008 - 09:54 PM

Ja, mami gre po pro-ceed, jst dobim pa njenega zdejšnjega in sem happy ko strela!!! w00t2.gif

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#305 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 July 2008 - 09:59 PM

QUOTE(crna @ 9. 5. 2008 - 17:32) View Post

IPB Image

Prišlo mi bo, kva je hud ejga! w00t2.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#306 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 28 July 2008 - 10:28 PM

Coco, neki časa nazaj sem v btcju vidla enga TOK hudga fičota, bordo rdeče barve, ful se je svetu, s srebrnimi dodatki (tm pr strani na vratih una deščica laugh.gif ne se mi smejat, nevem kako se reče), pomoje bi ti biu fuul ušeč če si za take avte, še men je biu FUL oops.gif biggrin.gif

Aja, pa še moji trije sanjski avtomobilčki cool.gif

Audi TT
IPB Image

Mercedes SLK
IPB Image

BMW z4
IPB Image

Matr so mi hudi taki autki cool.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#307 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 July 2008 - 10:31 PM

Ja, joj vem kaj misliš, sem vidla par avtov tko, jaaaaaaaa HUDOOO!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#308 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 30 July 2008 - 10:29 AM

Joooj...Coco* ne govorit...men so tud zakon tej avtki! Od fanta brt ma hrošča. Srebrnega, pa zrihtanga (zadi mu gor piše celo Srebrna strela biggrin.gif ) in ja....k ga fantu mojmu kdaj posodi, da greva km...ajejjj....res je superca! wub.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#309 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 31 July 2008 - 06:59 AM

QUOTE(DiLeMa @ 28. 7. 2008 - 14:54) View Post

Mami gre v četrtek po moj sanjski avto. cool.gif Vzela bo Kio Pro-Cee'd, bencinarja, neko šport verzijo, 126KM.

Em ... slika, ki si jo nalepila, je prototip. Dejanski avto je manj čeden ... res pa je, da se jim je oblika kar posrečila.

Športnosti pa v 126KM ne pričakuj. wink.gif
  • 0

#310 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 31 July 2008 - 07:09 AM

Ja, res je ta bolj spimpan wink.gif ampak je pa drgač tut ful lep, res je dobra oblika, ja.

Sej ni mislila ne vem kako športnega, sam pač reče se športni paket al kaj, kr ma pač usnjene zice, pa nek fensi volan in tako naprej. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#311 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 July 2008 - 07:52 AM

QUOTE(sajk @ 31. 7. 2008 - 7:59) View Post

Em ... slika, ki si jo nalepila, je prototip. Dejanski avto je manj čeden ... res pa je, da se jim je oblika kar posrečila.

Športnosti pa v 126KM ne pričakuj. wink.gif

No, Andraž, mislim da imava drugačne poglede na športnost, se ti ne zdi? laugh.gif Meni se zdi 126KM ogromno in zame je športno. oops.gif Glede na to, da sem bila prej navajena avtov z vsaj 50KM manj (če odštejem fantovega), mi bo tole ogromno in se zagotovo čuti razlika. K dirkanju pa nisem nagnjena. wink.gif Sem se pa mogoče s tistim 'športno' malo narobe izrazla, torej športni paket se vidi predvsem v dodatkih, kot so neki posebni pragovi, pa usnjena notranjost, razni detajli, črne obrobe pri lučeh in podobno. Ta rdeč avto, ki si ga nalimal, je pa malodane grozen. Rdeča barva vse pokvari, rdeči avtomobili so ugly as hell.

Avto je v resnici zelo podoben (sem si ga temeljito ogledala), samo da tale, ki sem ga nalimala, ima že prav groteskno zatemnjene šipe, pa čudne pokrove na kolesih, sama oblika pa ni drugačna. Če bi našla kakšnega črnega, bi tistega nalimala, ampak ga nisem. Bom našega pofotkala. tongue.gif No, tule je ena realna, ampak spet - ni črn, barva pa ogromno naredi:

http://lh4.ggpht.com/_h_m1f3GUvgU/Rujt-CDj...o+cee'd.jpg

Bela je tudi krasna:

http://www.autoweek....7cc00396c38.jpg
  • 0

#312 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 31 July 2008 - 02:07 PM

QUOTE(DiLeMa @ 31. 7. 2008 - 8:52) View Post

No, Andraž, mislim da imava drugačne poglede na športnost, se ti ne zdi?

Verjetno, jaz sem ravno zadnjič ugotavljal, da je 200KM "mal premal", ampak je bilo itak na AC, kamor moj avto ne sodi. Do 170km/h pa ni pripomb. laugh.gif
  • 0

#313 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 01 September 2008 - 01:33 PM

Daihatsu Copen, ajm in love wub2.gif

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0

#314 ančk

ančk

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 206 posts

Posted 23 September 2008 - 10:39 AM

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image wub.gif wub.gif

• 0
Look at me and I will smile,
kiss me and I will fly,
turn away and I will cry,
say goodbay and I will die.

#315 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 20 November 2008 - 12:41 PM

Mmmmmmmmmm. wub.gif Moj naslednji avto bo tale.

[attachmentid=5341]

Attached Files

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#316 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 21 November 2008 - 09:11 AM

Moj pa tale wub.gif wub.gif wub.gif
IPB Image
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#317 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 20 December 2008 - 07:28 PM

Moj pa tale. OMFG KOK MI JE HUD!!!!!

IPB ImageIPB ImageIPB Image

• 0

#318 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 December 2008 - 08:06 PM

Aston Martin! woot.gif w00t2.gif
IPB Image
DBS mi je še pofukljivejši
IPB Image
  • 0

#319 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 December 2008 - 08:19 PM

Aston Martina se tudi jaz ne bi branla, njamzi. wub.gif

Dragica, zadnja dva, ki si ju nalimala, sta mi grozljivo nikakva. laugh.gif
  • 0

#320 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 28 December 2008 - 10:15 PM

Moj sanjski je pa ta - BMW 3 Coupe bele barve wub.gif wub.gif wub.gif

IPB Image

IPB Image

M3 različica
IPB Image