Hvalimo & Grajamo
Posted 13 April 2012 - 04:24 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 April 2012 - 04:26 PM

Nasploh moram reči, da so pri Planet BIO res izjemno ustrežljivi in korektni, imam same pozitivne izkušnje, so mi že večkrat pri naročilu poslali še kaj zraven.
Posted 13 April 2012 - 04:30 PM

Katero si dobila? Jaz to:

― V. Van Gogh
Posted 13 April 2012 - 04:34 PM

Posted 13 April 2012 - 04:39 PM
― V. Van Gogh
Posted 13 April 2012 - 04:43 PM

Posted 02 June 2012 - 04:53 PM

edit: Sem potem našla račun in brez vprašanj dobila vrnjen denar. Ponavadi vsaj probajo, a ne bi česa drugega ipd., tle pa nič. Super.
Posted 05 June 2012 - 03:11 PM
Ni dobil potrditvenega maila, po dobrem tednu pa je mene prosil, naj jih povprašam, kaj se dogaja s paketom, ker bi ga moral že dobit.
Sem jih kontaktirala in so napisali, da v sistemu nimajo nobenega podatka glede naročila, kot da sploh ne bi bil izveden, naj napišem št. artikla in vse. Tudi v njegovem profilu pod zgodovino naročil ni ničesar.
Od takrat so mi poslali nekaj neuporabnih mailov, nazadnje to, da ne vejo, kdaj bodo superge spet dobili na zalogo, lahko čez par delovnih dni ali pa sploh ne, v glavnem stvari, ki me sploh ne zanimajo.
Odpisala sem, da počakam še par dni in potem zahtevam vračilo denarja, očitno jim do zdaj ni kapnilo, kot da pišem v japonščini.
― V. Van Gogh
Posted 16 June 2012 - 06:36 PM
Še nisem bila, ampak je zelo pohvalno, da obstaja tudi kaj takšnega pri nas!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 16 June 2012 - 06:43 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 03 July 2012 - 07:24 PM
Nisem glih navajena takega brzinskega poslovanja SLO spletnih strani. Nasploh sem od njih vedno zelo
hitro dobila.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 03 July 2012 - 07:37 PM

Posted 25 August 2012 - 08:53 AM
Najprej so se mi blazno zasrali s tisto šlamparijo pri dermatološkem pregledu, ko so mi sporočili napačno ceno in mi potem pregled zaračunali skoraj 1x več. Zadevo sem morala reševat s pristojno osebo na reklamacijah, ki je sicer poskrbela za hitro in zame ugodno rešitev, ampak punce, ki izdajajo račune, so bile pa izjemno nesramne in vzvišene do mene na licu mesta, ko sem se pritožila.
Potem se naročim na poseg pri kirurginji in mi po ponovnem pregledu rečejo (spet v tisti sprejemni pisarni), da pridem na vrsto v roku enega meseca in da me bodo en teden pred posegom še poklicali. Mine en mesec, nič... mine še 14 dni, ko sama pokličem tja in povprašam, kako je zdaj s tem, da je en mesec mimo itd. Dobim odgovor, da imam termin 22.8. (sreda), kar je več kot 2 meseca od pregleda??? To sem tudi povedala in ženska na drugi strani je začela razlagat, da so bili vmes dopusti in da bi jaz to vendar morala vedeti. Vztrajala sem pri svojem, da sem se pač zanesla na informacijo o enomesečnem čakanju in da so me že drugič razočarali. Pol je hotela vedet, kaj je bilo prvič narobe, hahaha

No in to še ni konec, en teden pred posegom me še kar niso poklicali, spet sem sama klicala v petek, 17.8., ker nisem bila več prepričana v nič. Ženska, na drugi strani mi reče, da bi me poklicali isti dan popoldne, pa sem spet pokomentirala, da to pač ni en teden pred pregledom, kot prej obljubijo.
Moram pa rečt, da sem bila z med. sesto, ki me je sprejela v sredo in z zdravnico zelo zadovoljna in na njuno delo nimam pripomb.
Zamerile so se mi tiste administratorke ali karkoli že so in punce v recepciji.
Ne vem, mogoče sem tečna in pikolovska, ampak mene take stvari ful zmotijo in se pač zanesem na informacije, ki jih dobim in me blazno moti, če so le-te podane površno in netočno. Da bodo imeli čez poletje dopuste in ne bom prišla na vrsto v enem mesecu, so menda sredi junija že vedeli in bi mi torej takrat to lahko povedali, pa bi bilo vse OK.
Posted 29 August 2012 - 08:06 AM
Ne vem koliko časa že stoji, ampak odkar so ga zgradili, niso še ničesar obnavljali, nič vlagali. Sedeži so uničeni, na njih se zelo težko sedi,
številk na sedežih ni videti (sploh ne v poltemi, ko iščeš sedež kot en slepec), in POVSOD je svinjarija.
Včeraj je bil kino dan, kar pomeni, da bila kino predstava cenejša, in je raja strumno drla v Kolosej. Ljudi je bilo ogromno, in kar ni bilo dovolj,
so ta dan izkoristili še za promocije Smrklje in Bolera. Delili so Smrklje, ki so seveda bile raztresene po celem Koloseju. Da bi se nekdo spomnil
kdaj pa kdaj tekom dneva pomesti po tleh - tudi ne.
Znotraj kinodvorane je bilo ob mojem prihodu po tleh vsaj 2 cm KOKIC, kar pomeni 2 stvari: da ljudje ne znajo jesti in mečejo hrano po tleh, ter da
dvoran ne čistijo po vsaki predstavi, kar bi morali.
V glavnem - jaz sem v Koloseju bila ZADNJIČ. Pika na i je bilo seveda 'obnašanje' ljudi med predstavo, saj se je dogajao vse, od huronskega smejanja,
jokanja od smeha, vriskanja, butanja z nogami v moj sedež, do obmetavanja s kokicami.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 August 2012 - 10:35 AM
Posted 29 August 2012 - 11:52 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 29 August 2012 - 12:18 PM
Kinky, zakaj pa jim, z malo korektur, tegale ne pošlješ na mail?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 August 2012 - 12:20 PM
Jaz mojega sploh ne spravim več v Koloseja .... nikakor! Je rekel, mu na misel ne pride dat toliko za vstopnico, ko je pa vse ostalo pod kritiko (vzdrževanje, predsvem pa njega moti kultura ljudi)
Enako! Jaz bi kdaj izjemoma še šla, ampak ga ne prepričam več.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 August 2012 - 12:32 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 29 August 2012 - 01:35 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users