Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#301 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 20 December 2007 - 08:34 PM

Ljudje, ki se stalno pritožujejo kako so brez denarja potem pa si kupujejo draga oblačila, hodijo na manikuro and so on. Jim privoščim, super da grejo samo ne mi potem morit kako si brez denarja!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#302 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 December 2007 - 08:37 PM

Taki so bli naši sosedje. Vsi trije otroci malice na regres, doma pa vsak po 2 para Martensk, Nintendo, Sego, Gameboy itd. Stvari, ki jih midva z bratom nisma mela, in nismo bili tako socialno ogroženi kot oni.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 20 December 2007 - 08:40 PM

Pa da grejo še na televizijo fehtat in v cajtnge, medtem, ko imajo pravi reveži preveč ponosa za to in to storijo res v skrajni sili.
  • 0

#304 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 20 December 2007 - 08:44 PM

JA! Potem pa po TV kaže njihovo izpoved v ozadju pa 2 TV-ja, računalnik, Playstation itd.
In to sem brez heca dejansko enkrat gledala!!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#305 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 20 December 2007 - 09:10 PM

Vidim, da nisem edina biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#306 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 December 2007 - 09:20 PM

Dej P*#k!$%&!#, noro me živcirajo spremembe na koži, ki je zgodijo dobesedno čez noč. Še včeraj sem imela skorajda popolno kožo, danes pa sta mi zaradi fešte nastala dva ogromna podkožna mozolja in to sredi obraza mad.gif Ustrelit se grem naravnost v ti dve grdi bunki.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#307 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 20 December 2007 - 10:29 PM

Coco* - se lahko kar podpišem. Pri meni je isto - kar čez noč. sad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#308 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 December 2007 - 10:31 PM

Jst jih mam pa od prejšnje nedelje na dekolteju, pa nikoli nisem imela problemov z mozolji. Fak no.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#309 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 20 December 2007 - 11:43 PM

jaz sem si, pa naj se še tako čudno sliši, všeč, če mam mozolje biggrin.gif
nimam problemov z njimi in jih skoraj nikoli nimam, tako, da, ko kakšnega dobim ga cela ponosna ogledujem v ogledalu biggrin.gif
  • 0
mačka figa.

#310 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 December 2007 - 11:45 PM

Čuvaj se ko boš enkrat dobila celo nadlogo in ti bojo rastli po par na dan devil.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#311 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 21 December 2007 - 11:44 AM

To bo ponosa za izvoz lol1.gif
  • 0

#312 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12026 posts

Posted 21 December 2007 - 12:33 PM

QUOTE(Kalypso @ 20. 12. 2007 - 20:10) View Post

Ful mi gre tudi na živce, ko me kdo prekrsti iz Urške v Uršo ali še hujše Uršulo.

Men gre pa na živce, če me kdo preimenuje iz Urše v Urško. Ufff. Ne rečem, če mi to kdo kdaj reče, da je simpatična situacija, ampak drugače pa ne.
  • 0

#313 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29876 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 December 2007 - 04:00 PM

Jaz tudi vedno kaj pokomentiram, ko je po TV (sploh v Tedniku se to velikokrat zgodi) kak prispevek o kakšni družini in kako so brez vsega, z nedokončano batjo pa razbite šipe in nimajo ogrevanja pa pet otrok z brezposelnimi starši - ej, grem stavit, da jim tudi prej, ko še ni bilo pet otrok, ni šlo glih rožnato, a zdej naj se mi pa smilijo? Aja, verjetno seksata, da jima je vsaj pet minut toplo! rolleyes.gif Še sploh pa argument, da jih je tok bog dal! Adijo pamet, res.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#314 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 24 December 2007 - 09:11 AM

Ful mi je bedn, ko je zdej taka gužva v trgovinah. Ampak ok, pač tk čas je zdej. Razpizdi me pa, da se me folk dotika. Prav gnus se mi to, vsaj meter vstran od mene bi lahk šli al bili. Počutim se oroženo in skor posiljeno s tem.

Ko je gužva na blagajni, seveda zato kr morajo zadnjo minutko v trgovino. Se vsi neki pizdijo, kak je blagajničarka počasna, včas bi res komu rekla, če se ne zna kulturno obnašat.
  • 0

#315 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 24 December 2007 - 10:19 AM

QUOTE(BlackPerla @ 24. 12. 2007 - 9:11) View Post
Ful mi je bedn, ko je zdej taka gužva v trgovinah. Ampak ok, pač tk čas je zdej. Razpizdi me pa, da se me folk dotika. Prav gnus se mi to, vsaj meter vstran od mene bi lahk šli al bili. Počutim se oroženo in skor posiljeno s tem.

Ohoho, meni se dobesedno pipa, ko mi neznanci vdirajo v osebni prostor z naključnimi dotiki. mad.gif Pa če kdo stoji na kasi, v vrsti, za mano tak blizu, da čutim njegov dih na vratu, pol mi samo začne živec trzat. Eni res ne spoštujejo osebnega prostora drugih ljudi wacko.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#316 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 24 December 2007 - 10:47 AM

Trenutno mi grejo najbolj na živce JASLICE!
Tako patetične so. Pa doma sem se skregala zaradi nekih faking jaslic. Matka je holta, da ji pomagam postavit. Pa nisem hotela in se je začela cmerat, da je nihče v življenju še ni taaaaako razočaral.

jaslice down.gif
  • 0

#317 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17074 posts

Posted 25 December 2007 - 02:24 PM

QUOTE(Špela @ 21. 12. 2007 - 16:00) View Post

Jaz tudi vedno kaj pokomentiram, ko je po TV (sploh v Tedniku se to velikokrat zgodi) kak prispevek o kakšni družini in kako so brez vsega, z nedokončano batjo pa razbite šipe in nimajo ogrevanja pa pet otrok z brezposelnimi starši - ej, grem stavit, da jim tudi prej, ko še ni bilo pet otrok, ni šlo glih rožnato, a zdej naj se mi pa smilijo? Aja, verjetno seksata, da jima je vsaj pet minut toplo! rolleyes.gif Še sploh pa argument, da jih je tok bog dal! Adijo pamet, res.

Mene tako dvigne ko vidim kaj takega. Še najboljše je ko je oče po možnosti invalidsko upokojen že par let, mati že par let brezposelna imata 7 otrok eden po možnosti star komaj par mescev. Ma kaj jim je bilo treba še enga, če so že prej komaj shajali. Potem pa jamrajo kako nimajo za hrano, oblačila, šolske potrebščine...
Te pa bi jih lahko ... verymad.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 25 December 2007 - 02:32 PM

Poanta je v tem, da oni s temi otroci "služijo". Otroški dodatki prinesejo več kot obe plače skupaj. To se jim splača, zato pa to počnejo.
V bistvu je pa za tako stanje največ odgovorna država.

Da ne bom čist OT; Na živce mi gre, ko se odrasli ljudje obnašajo otročje, v tem smislu, da se ne da z njimi nič pomenit.
  • 0

#319 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 December 2007 - 03:03 PM

sovražim petarde in podobno navlako!! kaj je res tega treba rolleyes.gif res ne štekam, kaj je tako zabavnega v tem, da delaš hrup in si po možnosti odstreliš kak prst. idiotizem! blink.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#320 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 25 December 2007 - 03:17 PM

-udi jaz sovražim petarde(bolj zaradi živali, ki jih je strah kot zaradi sebe)
-ovražim bolnišnice in obiske v bolnišnicah, sploh ko pride cela familija 20 ljudi vsak z svojo "sago" in se postavijo okoli postelje in stojijo tam po 2 uri
-n živce mi grejo ko vlačijo starši male otroke vsepovsod zraven, tja kamor sploh ne pašejo(tudi na obiske v bolnišnice, pa recimo 2 letnega froca na kako tekmo, enkrat sem to videla ko sem šla gleat rokomet in potem mali tam tuli in moti....res ne vem kaj ima kdor koli od tega
ali pa v lokal starš vzame časopis ali se zaklepeta in ga boli da se mali zaletava v stole, druge mize...)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users