Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 20 December 2007 - 08:34 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 December 2007 - 08:37 PM
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 20 December 2007 - 08:40 PM
Posted 20 December 2007 - 08:44 PM
In to sem brez heca dejansko enkrat gledala!!
Posted 20 December 2007 - 09:10 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 December 2007 - 09:20 PM

Pablo Picasso
Posted 20 December 2007 - 10:29 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 20 December 2007 - 10:31 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 20 December 2007 - 11:43 PM

nimam problemov z njimi in jih skoraj nikoli nimam, tako, da, ko kakšnega dobim ga cela ponosna ogledujem v ogledalu

Posted 20 December 2007 - 11:45 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 December 2007 - 11:44 AM

Posted 21 December 2007 - 12:33 PM
Ful mi gre tudi na živce, ko me kdo prekrsti iz Urške v Uršo ali še hujše Uršulo.
Men gre pa na živce, če me kdo preimenuje iz Urše v Urško. Ufff. Ne rečem, če mi to kdo kdaj reče, da je simpatična situacija, ampak drugače pa ne.
Posted 21 December 2007 - 04:00 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 December 2007 - 09:11 AM
Ko je gužva na blagajni, seveda zato kr morajo zadnjo minutko v trgovino. Se vsi neki pizdijo, kak je blagajničarka počasna, včas bi res komu rekla, če se ne zna kulturno obnašat.
Posted 24 December 2007 - 10:19 AM
Ohoho, meni se dobesedno pipa, ko mi neznanci vdirajo v osebni prostor z naključnimi dotiki.

Posted 24 December 2007 - 10:47 AM
Tako patetične so. Pa doma sem se skregala zaradi nekih faking jaslic. Matka je holta, da ji pomagam postavit. Pa nisem hotela in se je začela cmerat, da je nihče v življenju še ni taaaaako razočaral.
jaslice

Posted 25 December 2007 - 02:24 PM
Jaz tudi vedno kaj pokomentiram, ko je po TV (sploh v Tedniku se to velikokrat zgodi) kak prispevek o kakšni družini in kako so brez vsega, z nedokončano batjo pa razbite šipe in nimajo ogrevanja pa pet otrok z brezposelnimi starši - ej, grem stavit, da jim tudi prej, ko še ni bilo pet otrok, ni šlo glih rožnato, a zdej naj se mi pa smilijo? Aja, verjetno seksata, da jima je vsaj pet minut toplo!

Mene tako dvigne ko vidim kaj takega. Še najboljše je ko je oče po možnosti invalidsko upokojen že par let, mati že par let brezposelna imata 7 otrok eden po možnosti star komaj par mescev. Ma kaj jim je bilo treba še enga, če so že prej komaj shajali. Potem pa jamrajo kako nimajo za hrano, oblačila, šolske potrebščine...
Te pa bi jih lahko ...

[Napoleon]
Posted 25 December 2007 - 02:32 PM
V bistvu je pa za tako stanje največ odgovorna država.
Da ne bom čist OT; Na živce mi gre, ko se odrasli ljudje obnašajo otročje, v tem smislu, da se ne da z njimi nič pomenit.
Posted 25 December 2007 - 03:03 PM

Posted 25 December 2007 - 03:17 PM
-ovražim bolnišnice in obiske v bolnišnicah, sploh ko pride cela familija 20 ljudi vsak z svojo "sago" in se postavijo okoli postelje in stojijo tam po 2 uri
-n živce mi grejo ko vlačijo starši male otroke vsepovsod zraven, tja kamor sploh ne pašejo(tudi na obiske v bolnišnice, pa recimo 2 letnega froca na kako tekmo, enkrat sem to videla ko sem šla gleat rokomet in potem mali tam tuli in moti....res ne vem kaj ima kdor koli od tega
ali pa v lokal starš vzame časopis ali se zaklepeta in ga boli da se mali zaletava v stole, druge mize...)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users