Vtisi minule noči
Posted 26 December 2007 - 05:38 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 01 January 2008 - 02:38 PM

Posted 01 January 2008 - 02:48 PM

Najbolje je bilo ko je en fant splezal na smreko na hauptplazu in to zelo visoko. Po ene pol ure je splezal dol, spodaj so ga že čakali policaji ampak so se mu samo smejali.
Potem sva iskala kateri od omiljenih lokalov je odprt pa so bili vsi zaprti, šla domov in debatirala.
Malo je bilo čudno ker sva bila sama, ampak bolje to kot pa v slabi družbi - been there, done that.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 January 2008 - 03:54 PM

Posted 01 January 2008 - 04:48 PM

Skratka, legendarno.

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.
Posted 04 January 2008 - 08:49 AM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 04 January 2008 - 12:30 PM

Posted 04 January 2008 - 02:02 PM

Nisem mogla zaspat....
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 04 January 2008 - 07:29 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 January 2008 - 07:54 PM
T. to non-stop dela. Pa fora je, da se v 99% jezi in dere na mene. Včeraj me je ful nadiru naj pridem že k mizi jest bržolovko - karkoli to že je. Danes me je pa spraševal zakaj sem ga pustila samega sredi Tokia.

Posted 04 January 2008 - 07:57 PM

js mam drgač med drugim tudi epizode mesečne hoje okol pa to, tako, da samo govorjenje še ni vse, kar zmorem, ko sem ponoči domnevno out.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 January 2008 - 09:01 PM
T. to non-stop dela. Pa fora je, da se v 99% jezi in dere na mene. Včeraj me je ful nadiru naj pridem že k mizi jest bržolovko - karkoli to že je. Danes me je pa spraševal zakaj sem ga pustila samega sredi Tokia.

Haha, dobre ma

Posted 04 January 2008 - 09:08 PM
Najbolj grozno pa je bilo enkrat ko se sredi noči zbudim in vidim, da je luč prižgana. Pa tip stoji zraven postelje in me gleda. Jaz pa vsa prestašena: Joj, ali je kaj narobe? On pa: Kje so najini otroci? Sem že vse stanovanje preiskal, pa jih nisem našel.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 January 2008 - 09:33 PM

Posted 04 January 2008 - 09:47 PM

Moja mat ima isto neke blazne pogovore, pa ne ravno v spanju, budna pa tudi ni. In se potem zjutraj čisto nič ne spomne.

Sicer je bla moja noč blesava, bolel me je vrat nisem mogla zaspat, zjutraj sem se zbudila zgodi, ker sem mogla nekaj v mesto in sem bla k miš iz moke.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 January 2008 - 10:05 PM

Tista od Kinki - kje so najini otroci? pa vsekakor zmaga, sem skor crknila od smeha.

Posted 04 January 2008 - 10:25 PM
Jaz tudi umiram tu.

Moj je pa ful smešen pred spanjem, ko že tak napol kinka. Pol pa se nekaj meniva še, on sploh ni več pri stvari, pa reče npr. "ne maram kokte". Zadnjič pa kr naenkrat "zmešaj testenine".

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 January 2008 - 10:31 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 05 January 2008 - 12:41 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 January 2008 - 12:47 AM

On pa je do zdej vsakič ko sva prespala skupaj, izpustil isti čuden zvok, nekaj v stilu bvvllbllvllbbhjbbl. In to reče ponavadi takoj ko zaspi, tko da jst zdej že vem in čakam, kr mi je tko smešno da ne morem povedat, režim se še sto let

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users