Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#301 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 December 2007 - 05:38 PM

Ful sem hitro zaspala. Potem pa sem se zbudila okrog 4h zjutraj z groznim glavobolom predvidevam, da zaradi prevelikega gretja, pa še glavo imam v bližini radijatorja. Žal je glavobol trajal še cel dan.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#302 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 01 January 2008 - 02:38 PM

Bilo kratko a sladko smile.gif Šla sva s fantom na Trg svobode v Maribor praznovat prestop v novo leto. Mogoče sem samo stala v taki družbi ampak petard je bilo letos občutno manj oz so jih metali le na robi ob cesti. Ognjemet je bil super, glasba pa prav tako. Čeprav je bil Alfi Nipič, smo tudi mladi plesali in peli z njim. Edino ob enem dogodku sem bila šokirana, ko je konkretno pijan človek zalučal prazno steklenico šampanjca v zrak. verymad.gif K sreči ni zadela nobenga.
  • 0

#303 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 01 January 2008 - 02:48 PM

S fantom sva šla v mesto, je bilo kar v redu manj je koncertov kot v Sloveniji in manj ljudi. Poka pa isto biggrin.gif
Najbolje je bilo ko je en fant splezal na smreko na hauptplazu in to zelo visoko. Po ene pol ure je splezal dol, spodaj so ga že čakali policaji ampak so se mu samo smejali.
Potem sva iskala kateri od omiljenih lokalov je odprt pa so bili vsi zaprti, šla domov in debatirala.
Malo je bilo čudno ker sva bila sama, ampak bolje to kot pa v slabi družbi - been there, done that.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#304 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 01 January 2008 - 03:54 PM

Fajn noč. smile.gif Ob 5h popoldne sem šla do kolegice, da smo se zrihtale, ob 10h smo šle do enega kolega, ker je bil sam doma. Tam nas je bilo enih 10, večina že pijanih (bruhali so vsakih 5min, spali kar po tleh, itd. rolleyes.gif ) Tam smo bile do 12h, pol pa smo šle staršem na neko kočo voščit, ker so pač tam bli. Potem smo šle še nazaj do tistega kolega. ob pol 2h pa smo šle domov, ker je bilo vedno bolj bedno. Doma smo še jedle, pile, se smejale. smile.gif (Supeer biggrin.gif ) Pol še pod tuš & ob 5.30 spat.
  • 0

#305 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 01 January 2008 - 04:48 PM

3 dni sem bila pri sosolcu na vikendu, novo leto je bilo super, exala Jacka in bila posledicno pijana kot krava. Cist nas je trgal, vse kapitulacije drzav v 2. svetovni smo zrecitirali, pa Presernovo in Blakeovo poezijo, citate iz Hamleta in Romeo in Julije .. Tako sem vesela, da imam razgledane sosolce. cool.gif Potem smo se nazgani metali po snegu, igrali basket, spilali Twister (hahaha), plesali ..

Skratka, legendarno. smile.gif

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#306 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 04 January 2008 - 08:49 AM

V spanju sem kašljal. Grozno. Čudim se, da sem lahko zaspal nazaj in spal do šestih. Upam, da se bom te nadlege v grlu kmalu znebil, vleče se mi že dalj kot dva tedna. blink.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#307 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 04 January 2008 - 12:30 PM

Zaspala sem hitro, spala kot top in imela neke sumljive, res sumljive sanje. Sploh ne vem od kje mi taka domišljija hmm.gif Ponoč sem se edino enkrat zbudila, ker sem imela eno nosnico zamašeno, si dala kapljice in že sem naprej sanjala sumljive sanje laugh.gif
  • 0

#308 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 04 January 2008 - 02:02 PM

To noč sem vsega skupaj spala slabi 2 uri. sad.gif
Nisem mogla zaspat....
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#309 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 January 2008 - 07:29 PM

spet sem govorila v spanju - blagor fantu, da ga še ponoči zabavam .... laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#310 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 04 January 2008 - 07:54 PM

T. to non-stop dela. Pa fora je, da se v 99% jezi in dere na mene. Včeraj me je ful nadiru naj pridem že k mizi jest bržolovko - karkoli to že je. Danes me je pa spraševal zakaj sem ga pustila samega sredi Tokia. rolleyes.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#311 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 January 2008 - 07:57 PM

jaz sem ga pa spraševala, zakaj uporablja moj prašek za umivanje obraza. laugh.gif

js mam drgač med drugim tudi epizode mesečne hoje okol pa to, tako, da samo govorjenje še ni vse, kar zmorem, ko sem ponoči domnevno out. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#312 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 04 January 2008 - 09:01 PM

QUOTE(Dragica @ 4. 1. 2008 - 19:54) View Post

T. to non-stop dela. Pa fora je, da se v 99% jezi in dere na mene. Včeraj me je ful nadiru naj pridem že k mizi jest bržolovko - karkoli to že je. Danes me je pa spraševal zakaj sem ga pustila samega sredi Tokia. rolleyes.gif laugh.gif

Haha, dobre ma lol1.gif laugh.gif Jst bi se pomojem polulala od smeha, če bi moj to sred noči reku. lol1.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#313 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 January 2008 - 09:08 PM

LOL Jaz tudi neprestano govorim v spanju.

Najbolj grozno pa je bilo enkrat ko se sredi noči zbudim in vidim, da je luč prižgana. Pa tip stoji zraven postelje in me gleda. Jaz pa vsa prestašena: Joj, ali je kaj narobe? On pa: Kje so najini otroci? Sem že vse stanovanje preiskal, pa jih nisem našel. laugh.gif Freaky! huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#314 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11850 posts

Posted 04 January 2008 - 09:33 PM

Špela, Dragica, Kinky - crkujem res. To mene ful zabava. laugh.gif laugh.gif laugh.gif Dejte še kej povedat.
  • 0

#315 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 January 2008 - 09:47 PM

Jst se tud režim laugh.gif! Šeeee!

Moja mat ima isto neke blazne pogovore, pa ne ravno v spanju, budna pa tudi ni. In se potem zjutraj čisto nič ne spomne. smile.gif

Sicer je bla moja noč blesava, bolel me je vrat nisem mogla zaspat, zjutraj sem se zbudila zgodi, ker sem mogla nekaj v mesto in sem bla k miš iz moke. sleep.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#316 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 January 2008 - 10:05 PM

Dragica se tle norčuje iz Tomaževih nočnih govorancij, sama pa je meni pred časom sredi noči težila, da morava it nujno kupit blago za zelenjavne zrezke. Pa še tak je bla zagreta, da sem jo komaj pomirila. tongue.gif

Tista od Kinki - kje so najini otroci? pa vsekakor zmaga, sem skor crknila od smeha. laugh.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#317 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 January 2008 - 10:25 PM

Jaz tudi umiram tu. IPB Image
Moj je pa ful smešen pred spanjem, ko že tak napol kinka. Pol pa se nekaj meniva še, on sploh ni več pri stvari, pa reče npr. "ne maram kokte". Zadnjič pa kr naenkrat "zmešaj testenine". IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#318 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 January 2008 - 10:31 PM

A, djte no! Men je tok smešn, da kr lulam zravn, sploh se ne morm načudt, ej!!!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#319 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 January 2008 - 12:41 AM

Za tvoje dobro Rea, upam da sediš na kahlici laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#320 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 January 2008 - 12:47 AM

Jst tudi govorim v spanju menda biggrin.gif Zadnjič mi je tip reku, da sm ga zbudila sredi noči, kr sm se jokala al kajstvem, in on me je čisto paničen začel spraševat da kaj mi je, in jst sm mu menda rekla, da me je ugriznla puma v nogo laugh.gif Jst se itak ne spomnem nič, boo. Pa se mi zdi da je blo še ene par malenkosti, ma se ne spomnem.
On pa je do zdej vsakič ko sva prespala skupaj, izpustil isti čuden zvok, nekaj v stilu bvvllbllvllbbhjbbl. In to reče ponavadi takoj ko zaspi, tko da jst zdej že vem in čakam, kr mi je tko smešno da ne morem povedat, režim se še sto let biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users