Šivanje
Posted 25 July 2010 - 10:16 PM
Posted 25 July 2010 - 11:42 PM

Ne, v bistvu je čist preprost kroj, brez dna, je pa zgleda takšno fajno blago, da lepo stoji in ni preveč trdo

Je pa res, da še tukaj ni bila zlikana, kar se mogoče malo pozna.
Posted 23 August 2010 - 08:30 PM

Vse ki šivate, sigurno poznate kakšne trgovine z blagom. Pa me zanima, katere, ker poznam samo eno, pa bi imela še malo več izbire

Posted 23 August 2010 - 09:11 PM
After all this time?
Always.
Posted 23 August 2010 - 10:03 PM
Drugače pa jaz poznam dve trgovini v Hali A v BTCju, pa tudi v CityParku je ena zraven mobitela. Drugo pa ne vem več.
Posted 24 August 2010 - 06:31 AM

jaz rabim kupit blago za zimski plašč, a to tud majo?
Pa še eno vprašanja, jaz imma slikco kakšen plašč bi mela. Šivilja oz. krojačica mi je rekla da rabi kroj. Bi ga katera znala narest? Bi seveda plačala.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 August 2010 - 08:10 AM
Ziher imajo!
Kroj je pa težko naredit kar tako. Kakšen krojač bi bil potreben. A ni tako, da tudi krojači bolj obvladajo takšne stvari kot je zimski plašč?
Posted 24 August 2010 - 08:11 AM

Mogoče greš pa lahko kar tja:
svetovanje in šivanje
Če vidite v katalogu ali v reviji oblačilo, ki vam je všeč se lahko oglasite ob torkih pri naši šivilji od 17:00 do 19:00 ure, katera vam bo izdelala to kar ste si zamislili.
Vsako sredo vas čaka šivilja z izrednim smislom za modo mladih, extravaganco in z idejami zadnjih modnih zapovedi.
edit: Imajo pa kar precej blaga, so Slovenski Mood.
http://www.moodfabrics.com/

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 August 2010 - 09:06 AM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 August 2010 - 03:35 PM

Hčerka je Barbara, kako je očetu ime pa ne vem

After all this time?
Always.
Posted 24 August 2010 - 05:32 PM
Posted 24 August 2010 - 05:36 PM

After all this time?
Always.
Posted 24 August 2010 - 06:34 PM
Posted 24 August 2010 - 06:53 PM

After all this time?
Always.
Posted 24 August 2010 - 07:09 PM
Posted 24 August 2010 - 07:24 PM
Posted 02 May 2011 - 06:34 PM
čisto novo usnjeno jakno mi je uspelo nekako "zahaklat" in na rokavu en delček usnje visi stran. a mogoče vestev kam bi to lahko nesla popravt?

pa jakna neka cheap varjanta, ampak je za 400 eur. tko d mi je res čudn in hudo

Posted 02 May 2011 - 07:58 PM

Majo pa tudi (če ne celo predvsem) dizajnerske blage.

Posted 03 May 2011 - 12:45 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users