Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 15 December 2007 - 09:52 PM
Grem gledat na sajt...hvala Immortelle.
Edit: V Domžalah in Celju je najbližji.
Posted 15 December 2007 - 10:05 PM
Za moje pojme se lahko po kvaliteti brez problema primerjajo z Mullerjevimi čopiči.
Res je, da še nisem preizkusila vseh, ampak že na prvi otip so veliko bolj kvalitetni od povprečnih "no-name" znamk, ki se jih da kupiti kje drugje. Ščetinice so zelo mehke.
Velik plus je tudi torbica, ki je res praktična za shranjevanje in prenašanje čopičev. Zapira se pa na nevidni magnet.
Aja, na sliki se ne vidi, ampak predzadnji čopič je tak:
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 15 December 2007 - 10:56 PM
Če pa nimajo, bi pa fehtala, če se katera iz Ljubljane javi, da mi jih kupi. (samo kupi, ne plača af kors )
Aja, btw...za kaj točno se uporablja čopič, ki je tretji od leve? Fun brush se imenuje. Ve katera?
Posted 15 December 2007 - 11:11 PM
ciara, fan je krneki, lohk ga uporabljas za nanasanje kakih stvari v kamnu, namenjenih za obraz, al pa za zbrisat dol odvecen puder. tistga npr, ko si ga das pod oci, da se sencka vsuje gor
Posted 15 December 2007 - 11:20 PM
Aja, btw...za kaj točno se uporablja čopič, ki je tretji od leve? Fun brush se imenuje. Ve katera?
Tisti pahljačasti čopič se (tako kot je že Piko povedala) uporablja za kak bronzer ali pa za odstranjevanje senčke, če prahec pade na lička.
o immortelle, super, hvala ti ta torbica mi je usec, a se da v desno stran se kake luknje namotirat? kaj misls? a ta predzadnji copic je lepo stisnjen? bolj mehek al bolj trd?
Na desni je še ena velika luknja, oz. žepek, v katerega se da spravit še kake tanjše čopiče.
A ta za eyeliner? Je kar mehak, ampak dobro stisnjen skupaj. Črto naredi lepo!
Posted 15 December 2007 - 11:22 PM
No super, ker nimam nobenga posebnga čopiča za dol brisat "pizdarijo".
Ja, super torbica je. A ti bi namontirala luknje, da jo obesiš, al kaj? (kaj sm firbča, jle? )
Ajaaa, tko si misla lukno. Jaz sem pa misla, da boš na steno obešala heheheh.
O, pol bom pa že uporabla nekak ta fun čopič
Posted 15 December 2007 - 11:24 PM
uglavnem, si me prepricala, ze toselcek mi je ful usec, copicev pa itak ni nikol prevec
kje pa je kak lidl v lj? tm v btcju nekje ane
ciara, ne da jo obesm, ampak da not spravim se kak copic, kot je ze nasa lisica ugotovila
Posted 15 December 2007 - 11:29 PM
Posted 15 December 2007 - 11:30 PM
Ja, v BTC-ju je čist pri Emporiumu.
Danes so imeli tam še enih 5 teh setov, upam, da jih ne zmanjka.
Cena je več kot ugodna, če pomislim, da stanejo posamezni čopiči tudi preko €10, prav tako pa tista torbica za čopiče od MUF ni nič kaj boljša, stane pa (prazna) krepko čez desetaka.
Aja! Pa pravkar sem ugotovila, da so tam v praznih prostorčkih, kjer ni čopičev, tudi luknje. Tako da se lahko v torbico shrani še 3 dodatne čopiče!
Posted 15 December 2007 - 11:36 PM
in sam 5 setov je se, o luba dusa, upam da jih ne zmanjka do pon/tor
Posted 15 December 2007 - 11:37 PM
a ni lidl tm k je emporium, pol pa se tist s. centr diamant zravn, pol je sele lidl?
in sam 5 setov, o luba dusa, upam da jih ne zmanjka do pon/tor
Ja, maš prav! Je še on center vmes!
Sicer pa nisem videla, da bi bil kdo (razen mene) posebej zainteresiran za te sete danes. Držim pesti, da bojo še.
Posted 15 December 2007 - 11:42 PM
Posted 16 December 2007 - 12:06 AM
Pol se da pa kar neki čopičev sem not spravt. Super, ker jaz, če grem namazat od brata punco, kar cel ladlc sabo nesem hehehe. In pol tost poln ladlc vozm okrog in ga pred trgovino pokrijem, da bi ne bi kdo udrl v avto, pa make up ukradu hehehe.
Posted 16 December 2007 - 01:12 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 December 2007 - 01:58 PM
Točno ta set čopičev sem pred par dnevi držala v rokah v našem Lidlu, pa me niso impresionirali, ne vem no, meni so se zdeli precej crap. Sem pa pogledala samo nahitro, se nisem poglabljala, če pa ve pravite da so dobri bom pa šla še enkrat ščekirat, čeprav dvomim da še imajo, pred par dnevi so imeli samo še ene 2,3 kompletke.
V svojih "oblekicah" iz plastike mogoče res bolj klavrno izgledajo, ampak meni so super za uporabo.
Res je, da se ne morejo primerjati s kakšnimi MAC ali Clinique čopiči, ampak za tako ceno so kar kvalitetni!
Posted 16 December 2007 - 02:19 PM
Immortele ti jih imaš, ane. Kak je ta zadnji - za ustnice? Ali je tretji iz desne za ustnice, ne vidim dobro na tej sliki. Koliko je kej trd?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 December 2007 - 02:49 PM
Kak je ta zadnji - za ustnice? Ali je tretji iz desne za ustnice, ne vidim dobro na tej sliki. Koliko je kej trd?
Tisti za ustnice ni trd saj ima dokaj mehke ščetine, ampak čvrst.
Ščetinice so tudi lepo skupaj dane, tako da ohrani obliko.
Posted 16 December 2007 - 03:02 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 December 2007 - 05:17 PM
Da ni trd praviš. Ker jaz sem enega Avon kupila za ustnice kao, bolj iz radovednosti, pa je neuporaben, ker je tako mehek da meni ne uspe nič šminke z njim nanest na ustnice.
Ne morem rečt da je trd, saj so ščetine same mehke.
Je pa čvrst. In super za nanos šminke na ustnice!
Posted 17 December 2007 - 12:33 PM
Punce s čim pa perete čopiče, a z navadnim milom za npr. roke? Kako pogosto pa, najbrž ne po vsaki uporabi, ali pač?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users