A ve katera za tak prostor v Ljubljani, ali kaj podobnega? Da je interier oblikovan v tem stilu? Iščem eno lokacijo, ki je čimbolj podobna tej.
Tobačna/Poligon mogoče? Ali pa kak muzejski kafič/galerija?
Posted 15 December 2016 - 10:12 AM
A ve katera za tak prostor v Ljubljani, ali kaj podobnega? Da je interier oblikovan v tem stilu? Iščem eno lokacijo, ki je čimbolj podobna tej.
Tobačna/Poligon mogoče? Ali pa kak muzejski kafič/galerija?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 December 2016 - 05:01 PM
Posted 15 December 2016 - 10:13 PM
Mhm, hvala. Sem predlagala.
Sem našla vsaj 5 podobnih lokacij, pa bomo videli... Imamo kar probleme. Bo že.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 December 2016 - 09:42 AM
Posted 18 December 2016 - 06:18 PM
Kje v Ljubljani bi lahko kupila prisrčnice kakega slovenskega žganja? Mora biti flaška max 100 ml, da jo lahko nesem v ročni na letalo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 18 December 2016 - 06:52 PM
V stari Ljubljani je ena trgovinica s spominki in imajo tudi veliko izbiro takih stvari, sem videla v izložbi. Ne spomnim se imena, je pa med Mestnim in Starim trgom, na tisti strani, kjer so L'occitane, Frey Wille, Cukrček itd. Težko fališ.
Pa ni tista, ki ima veverice v logotipu.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 December 2016 - 07:27 PM
Ravno nekaj dni nazaj sem se tam okrog smukala in iskala podobna darila, bom šla še enkrat... Če se komu svita, za katero trgovino točno gre, naj javi!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 December 2016 - 09:13 AM
Kje lahko parkiram v bližini Ministrstva za kulturo?
Posted 19 December 2016 - 02:07 PM
A katera ve...dobila sem bolniško za nego otroka že prejšnji teden in zdaj jo imam še do srede, ampak bi šla že jutri delat, ker je otrok že toliko boljše, da ga jutri lahko pustim pri tašči... je ok? Ali sploh smem? Sem v prekršku? Moram to komu posebej naznanit? Pojma nimam
Planet...ti se spoznaš na take stvari...ali se motim
Posted 19 December 2016 - 02:18 PM
Ne smeš. Lahko greš prosit, da ti predčasno zaključijo bolniško.
Posted 19 December 2016 - 02:37 PM
Aha, hvala!
Posted 19 December 2016 - 04:39 PM
Posted 19 December 2016 - 05:34 PM
Posted 19 December 2016 - 07:40 PM
S katerimi programi na racunalniku in na tablici prebirate .epub in .mobi datoteke (e-knjige)?
Posted 19 December 2016 - 08:19 PM
S katerimi programi na racunalniku in na tablici prebirate .epub in .mobi datoteke (e-knjige)?
uporabljam kindle app, ub reader na android OS, oba formata pa se da brat tudi z moon+ reader
Posted 19 December 2016 - 08:28 PM
Hvala! Sem si nalozila en kup knjig, ampak nisem imela zivcev, da bi se dejansko katere resno lotila, ker mi je vse nekako cudno prikazovalo.
Posted 19 December 2016 - 09:58 PM
Posted 19 December 2016 - 10:21 PM
Tnx! Nekoc sem si ze nalozila nek program na racunalnik, ampak se ne da lepo listat in je zoprno, pa se slike vcasih prikazuje, vcasih ne. Sem nalozila zdaj vse skupaj na tablico in je a-ok (edino tablica je pocasna, ampak to je ze druge sorte problem ). Vecinoma so itak kuharske knjige, tako da mi je tablica bolj uporabna.
Posted 25 December 2016 - 07:51 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 December 2016 - 05:44 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 members, 2 guests, 0 anonymous users