Tu se ubijam pa iskalnik zanalašč ne najde ničesar. Enkrat smo govorile o šiviljah. O eni tudi, ki dela za Wolfovo. Katera ve njeno ime?

vprašanja (zanima me, ...)
Posted 06 November 2016 - 09:26 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 November 2016 - 11:51 AM
http://www.itis.si/s...tilstvo?6189954
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 November 2016 - 07:38 PM
Posted 07 November 2016 - 09:28 AM
Ja, meni je porocno obleko ozala. Si upam trditi, da boljse siviilje pri nas ni.
http://www.itis.si/s...tilstvo?6189954
pa ona tudi izdela po kroju ali samo popravlja?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 07 November 2016 - 01:07 PM
Ce kdo rabi kaj narejenega po meri, priporocam tudi Morro Sartoriale, tam so mozu sesili obleko. Izdelujejo pa bolj poslovna oblacila in nekaj imajo tudi pletenin.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 November 2016 - 04:32 PM
A ima katera kake znance, ki se s srednjeveškimi uprizoritvami ukvarjajo?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 November 2016 - 08:42 PM
Posted 21 November 2016 - 09:05 PM
Hahahaha, ko bi ti vedela... Sem našla nekoga, ki ima neskončno srednjeveške robe doma in sodeluje pri vseh srednjeveških festivalih/dnevih. Sam sebe imenuje Janez kamniški in po telefonu je deloval čisto normalen, sproščen sogovornik, potem ga je pa sodelavec pogooglal:
Faca!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 22 November 2016 - 07:51 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 November 2016 - 11:03 PM
Iščem strojček za pobrit mucke z oblek. A ma katera, ker je kej fajn, pa kje jih prodajajo?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 November 2016 - 11:50 AM

Posted 23 November 2016 - 11:55 AM
Jaz sem ga kupila v Lidlu, 5€ je bil in je super.
Ga pa seveda trenutno nimajo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 November 2016 - 01:51 PM
Mucke z oblek lahko pobereš tudi tako, da lepilni trak odviješ in ga naviješ nazaj v obratni smeri, da je lepilna stran zunaj in pol povaljaš po obleki. Mucke se nalepijo in to je to.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 November 2016 - 01:54 PM

Drzijo ker so na desni strani plasca, kjer sem nosila torbo in jih je treba prav odtrgat, ce hoces, da odstopjo. Pomojem so pregrobe, da bi jih samo valjar odlepu.
Posted 23 November 2016 - 02:00 PM
za puloverje iz kašmirja to gre
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 November 2016 - 03:21 PM
Stara napol topa žiletka je tudi kul.
Pablo Picasso
Posted 23 November 2016 - 07:01 PM
za puloverje iz kašmirja to gre
Opa, pulover iz kašmirja hah
z žiletko sem probala, pa ne dela neki najbolj- sem pa s škarjami za lase fajn odstrigla!
Posted 23 November 2016 - 07:05 PM
Rea, nimam jih jaz, na alfa samca sem ciljala
Posted 23 November 2016 - 07:09 PM
Čaki mal, alfa samec je samo Mikić, Errol odpade.
hhh
Posted 23 November 2016 - 07:10 PM
Kdo je Mikić?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users