Na Garden imajo.

Pudri
Posted 30 June 2013 - 07:11 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 June 2013 - 05:28 PM
Hvala, bom kar takoj naročila kar dva, namreč so mi s FeelUnique odpisali sledeče: Unfortunately this line is now discontinued.
Ne spusti me čez naročilo, ker se mi pojavi v košarici TOLE , kar nikakor ne morem zbrisat in bi si mogla izbrat nek Lancome negovalni
izdelek (za plačilo, kajpada), potem pa bi dobila prej omenjeno nagrado, ki je nočem. Zbrisat pa ne gre. Jao, fail. >.<
MORAM priti do tega pudra oz. odtenka, ker mi je najboljši, raziskovat ustrezne alternative pa mi res ni v interesu. Grrr.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 June 2013 - 06:47 PM
A v trgovinah sploh nimajo tega odtenka?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 June 2013 - 06:58 PM
Ne vem, ampak je v SLO trgovinah nekje več kot 10€ dražji.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 June 2013 - 07:00 PM
To sigurno, ampak v skrajnem primeru ga še dobiš mogoče kje pri nas.
Posted 30 June 2013 - 07:05 PM
Če ne bom izvohala kakšne druge variante, bom pač šla tu v trgovino, ja. : (
Posted 30 June 2013 - 07:07 PM
Saj ga je ta nadomestil že kar nekaj časa nazaj: http://www.lancome.c...24h-01003x.aspx
Odtenki so enaki.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 June 2013 - 07:11 PM
Ja, to vem, že imam tega prenovljenega, ampak na FeelUnique že kar nekaj časa ni 010 odtenka. Za odtenek me skrbi.
Posted 30 June 2013 - 07:16 PM
Fak, sem bedna, narobe sem prebrala ime.
Ampak to je pa res čudno, da bodo očitno spet novega lansirali. O_o
― V. Van Gogh
Posted 30 June 2013 - 07:23 PM
Ej, ne vem, meni se zdi, da je tip narobe razumel moje vprašanje?! Ker to linijo so prenovili relativno pred kratkim.
Posted 30 June 2013 - 07:25 PM
Ja, pomoje tudi. :/
― V. Van Gogh
Posted 01 December 2013 - 05:33 PM
V iskanju razlogov za mojo mozoljasto kožo (roko na srce, malo sem že prestara za takšno kožo) sem zdaj še puder zamenjala. Prodajalka mi je svetovala Collistar Perfect Wear Foundation. Zaenkrat se mi zdi ok, odtenek mi ustreza... Ma katera že kake izkušnje?
Posted 10 December 2013 - 02:19 PM
jaz ne,so pa collistar pudri kar pohvaljeni po raznih bloggih:)
Posted 15 January 2014 - 10:45 AM
Prodajajo puder Dermablend še kje drugje kot v lekarni?
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 15 January 2014 - 03:57 PM
Posted 25 March 2014 - 12:08 PM
A ste uporabnice Lily Lolo pudrov še tako zadovoljne z njimi?
Jaz bi si ga naročila zdaj za pomlad/poletje, edino malo me skrbi da bi mi poudaril suho kožo in puh na obrazu. Čez zimo sem uporabljala tega od max factorja, ki je sicer super, se sploh ne opazi, da imaš puder, ampak bi zdaj probala mineralnega, ker ga še nikoli nisem imela.
Pa novo embalažo ima Lily Lolo
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 March 2014 - 12:50 PM
Jaz sem z Lily Lolo pudrom zelo zadovoljna in ne nameravam menjat. Če imaš suho kožo, bi res znal to še dodatno poudarit. Imam tudi jaz občasno suho povrhnjico in luskice, kar mi puder seveda poudari, ampak to so mi tudi vsti tekoči pudri. Se pa malo manj opazi, ko se puder nekoliko usede.
Posted 08 August 2014 - 04:19 PM
Eden boljših nakupov ever.. ta reč je fantastična. Naj bi bil "tinted moisturizer", kar pomeni obarvana krema, ampak jaz je ne bi uvrstila sem, saj je bolj prekrivna. Je kot nekakšen lažji puder, s konsistenco kreme - ful lepo se maže, tako lepo nežno pudrasto zdrsi, res kot kremica in da noro lep finiš.
Meni je ravno prav prekrivna, pa zdaj poleti je super, ker se sploh ne čuti, da imaš kaj gor.
Draga je precej, ampak se splača.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 February 2015 - 08:33 PM
Je katera imela ta puder? Ali pa katerega drugega od EA, kakšen je odtenek Alabaster? Verjetno ga ni pri nas, pa bi rada vedela, preden naročim.
― V. Van Gogh
Posted 14 February 2015 - 12:41 PM
Jaz ti sicer ne morem kaj prida pomagati, sem si pa ravno včeraj naročila FF Perfectly Nude v odtenku Natural (je bil znižan pa trenutno imam full presvetel puder).
Jaz mislim, da bo Alabaster presvetel zate (tudi nekoliko rozast je). Pri nas pa res ni te kozmetike.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users