Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3161 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 03 January 2008 - 12:33 PM

spet sem žalostna in nerazpoložena. komaj čakam, da se odvlečem iz službe domov, skrijem v posteljo in me ni. (ni mi še jasno kako bom preživela vikend-> upam, da sama v družbi fanta in brez vseh ostalih naokoli)
  • 0

#3162 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17010 posts

Posted 03 January 2008 - 02:24 PM

Brskam tu po foumu, namesto, da bi se kot nora učila matematiki, ki jo ponavljamo ju3.
Pa še ena spoved. Zdaj se mi je mislim da po 3 letih zgodilo, da se matematiko učim zadnji dan. In to se nikoli ni dobro končalo. ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3163 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 03 January 2008 - 05:04 PM

Vedno zadnji dan ugotovim, da sem se premalo učila down.gif Tako je tudi danes...
  • 0

#3164 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 January 2008 - 07:00 PM

Michael Jackson je genij! IPB Image
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3165 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15750 posts

Posted 03 January 2008 - 07:08 PM

Say what?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#3166 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 January 2008 - 07:20 PM

Trenutek navdušenja closedeyes.gif

Včeraj sem v sanjah pestovala tvojega otroka. Ime ti je bilo Rozika closedeyes.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#3167 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15750 posts

Posted 03 January 2008 - 07:21 PM

U Rozika, kjut. biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#3168 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 04 January 2008 - 09:07 AM

- Se ne učim in odlašam.
- Nisem šla v šolo, tudi doma nič omenila, da ne bom šla.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3169 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 04 January 2008 - 10:26 AM

malo prej sm se zbudila, prebrala sms katerga mi je poslala sošolka in sem tak jezna da bi najraje šla v NM in profesorci zavila vrat!!!!
danes sem manjkala drugič na predavanjih angleščine v celem simestru in je nekaj srala da mi bo dala dodatno nalogo, ker je dovoljeno mankati samo 1x!!!mislim haloo, pa sj nism več v sredni šoli!!
in sedaj me bo j..... v glavo zaradi 6 ur, a drugi ki so pa manjkali res zelo veliko pa jim nič ne reče, ker ji ima rada!!!zmešalo se mi bo na tem faksu!!!
ko bi rekla da ima ta profesorca kakšen naziv..nič...in ona nas nj pol uči???sj itak v pizdi šola verymad.gif verymad.gif verymad.gif mad.gif
jojj
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3170 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 04 January 2008 - 10:54 AM

ker sem trenutno v slabi psihični kondiciji, me iz tira vrže vsaka stvar. in ponavadi vse pokasira moj najdražji, ker ko zgubim živce se stulim nad njim. pa mi je čez dve minuti žal, pa se še slabše počutim. najhuje je, da vem da sem skrajno nesramna, pa si ne morem pomagat.
  • 0

#3171 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 04 January 2008 - 02:22 PM

Jaz sem tud čist zanič. Psihično. Fovš sem vsem, ki imajo službo. Zdej bom začela iskat službo, z zahtevano srednjo šolo in ne faksom. Sploh ni druge.
  • 0

#3172 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 04 January 2008 - 02:49 PM

kakšno izobrazbo pa imaš?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#3173 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 04 January 2008 - 02:53 PM

Končala sm Fakulteto za varnostne vede (bivša visoka policijska). bulšit.
  • 0

#3174 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 January 2008 - 02:54 PM

Frida console.gif
Glede na tvojo izobrazbo, bom povprašala pri nas, če imajo kako prosto mesto za vodenje kakih tečajev.
res je grozno, ko iščeš in iščeš. Sem bla sama zdaj par mesecev na prihrankih, dokler nisem dobla te, ki jo imam zdaj. Ti iščeš pa še redno, ne preko študenta, kar je seveda še težje...

Edit: Aha, že vidim. Nič takega ne ponujam. Žal smile.gif
Boš mogla it naprej pravo, kakor mnogi izmed vas. Jeba pa te službe.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#3175 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 04 January 2008 - 02:59 PM

Adriane, srček, kaj si faca ej!
Bom že, naslednji teden mam sestank pri svetovalki in ji bom rekla, naj mi da kakšno javno delo (sploh ne vem, zakaj tega ne povejo, verjetn zato, ker me mora dat ona naprej in ima extra delo...).

Ne grem več študirat. Lansko leto sem bla sprejeta na pravo, sam pol nism šla. Bom šla na magisterij čez leta, zdej mam dost.

• 0

#3176 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32364 posts

Posted 04 January 2008 - 05:03 PM

QUOTE(Frida @ 4. 1. 2008 - 14:22) View Post

Zdej bom začela iskat službo, z zahtevano srednjo šolo in ne faksom. Sploh ni druge.

Frida, itak wink.gif ...
pa ne samo to, išči tudi širše izven področja, za katero si se izobraževala.
Najpomembneje pa, ne si postavljat omejitev že vnaprej v smislu, da ne izpolnjuješ pogojev in nisi usposobljena za določeno delo.

• 0

#3177 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46063 posts

Posted 04 January 2008 - 05:44 PM

Držim pesti frida, da čimprej najdeš nekaj zase. Saj veš, kdor išče ta najde. wink.gif Samo ne obupat.

Jaz sem pa besna, ker za začetek mi sošolka pošlje zapiske za seminarsko v tako okrnjeni obliki, da se nič ne razumem iz njih. Sem prav jezna, da sem jaz njej svoje poslala tako lepo razdelano. Grrr. Potem pa še mi, kot da še nimam dovolj, na tla pade kečap in tuba poči tako da je bil po celi kuhinji kečap. In to samo zato, ker ima mama tako grdo navado, da samo položi pokrov in ga 1x zavrti, ravno toliko da izgleda, da je zaprt. Ne more pustit odprtega ali bar do konca zapret. Potem pa stalno jaz primem za pokrov, ker mislim, da je zaprt in se v tem, da ga prenesem do hladilnika že razrahlja in mi vse pade iz rok. Pa ni bilo to prvič, da mi je kaj zaradi tega padlo iz rok.
  • 0

#3178 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 January 2008 - 05:56 PM

Če ni bilo prvič, potem si pa slabo zapomneš, da ima mama tako grdo navado tongue.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3179 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 January 2008 - 05:58 PM

QUOTE(Jenna @ 14. 12. 2007 - 15:09) View Post

Jaz se enostavno moram spovedat, še zdaj kar živčna ratam, ko začnem razmišljati o tem – včeraj sem bila v Maksiju, malo na povohu parfumov. In potem je tam bila neka ekstremno antipatična in po končni oceni glupa prodajalka/promotorka/whatever za Dior. In seveda imela tisto glupo prepričanje – vse, kar je Dior, Chanel, ipd. je kvalitetno in DIŠI, vse, kar ne stane glih nad 50eur, je pa zanič in ni dobro. Dala je za povohat nek Diorjev parfum, totalno ogaben z izrazitim vonjem po svežem korenju. Ko ji to omenim, prav vzvišeno omeni, da nimam prav (LOL) in da gre pač za izjemno dober in kvaliteten vonj (ena tistih, ki misli, da je njen okus merilo). In še enega je ponujala, tudi precej smrdljivega, ki je bil tudi seveda dober, ker je pač bil parfum leta. Ko sem ji rekla, da mi ful diši Joop! Homme se je spet vzvišeno namrdnila in povedala, da je nekvaliteten in zanič in je to tako, kot če bi primerjali neke no-name čokoladice (Joop!) in Lindt (Dior). OMFG!!! Ob takih ljudeh se pa resnično krasno počutim v svoji koži.

Jenna vem, da si to napisala pred skoraj enim mescem ampak pazi to !!! Moja sestra se oblači ful športno. Skoraj nikoli ne obleče krila, elegantnega plašča, usnjene torbice in podobno. Stara je 21 let. Kaj hočem povedat je, da patetične trgovke očitno folk presojajo po oblačilih (kar smo že ugotovili). Zdaj pa na dotični dogodek (kar dva biggrin.gif). Prvič - za novo leto, ji je fant kupil uro v Swatch-u. Ura pa ji je bila prevelika, zato jo je odnesla bodisi zamenjat, bodisi zmanjšat. Pred njo sta stala dva kupca - moški je kupil za 1500€ ženska pa za 1400. Seveda trgovka totalno poslinjena - joj gospa, to pa je še eno malo darilce za vas, naš rokovnik pa to pa ono hihi. Pride na vrsto moja sestra. Njena ura je stala okoli 100€. Reče, da naj ji pokaže še kakšne druge, ker se ji zdi njena ura zelo nepregledna (nima številk) in bi mogoče menjala. Pa ji pokaže eno Mangotovo ful lepo uro, ki je bla kot ena črna zapestnica iz takih trakcov. Pa reče sestra, da se ji zdi, da je ta ura bolj pregledna. Pa prodajalka : "Ja, ne govori mi. Kaj si zmišljuješ. Tebi se ne zdi bolj pregledna ampak se samo napravljaš. Tota ti je bolj všeč pa jo hočeš. Poznam jaz take kot si ti." Ahahaha, mislim KAJ SI DOVOLIJO. ohmy.gif
Druga situacija. Gre sestra v MaxMaro, gleda oblačila in spet oblečena bolj športno. Pa pride do nje prodajalka pa ji reče :
"Vam lahko kako pomagam ? "
Sestra : "Ne hvala, samo gledam."
Prodajalka : "Joj punčka, ti si pa tega itak ne moreš privoščit !"
Mislim to je res višek. Kaj njo briga kaj si ona lahko privošči in česa si ne more. OMG.

• 0
Viens, reste ici!

#3180 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 04 January 2008 - 06:02 PM

ohmy.gif jaz bi jo kar razbila...že zdaj ko sam to berem mi slabo postane, babe zmešane!?
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users