Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 31 January 2012 - 12:23 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 January 2012 - 12:35 PM
Meni se je sedaj že 2x zgodilo, da sem doma dosegla boljši rezultat kot pri dveh različnih frizerjih. delali smo pa z istim podjetjem - Keune. Le finiš so mi boljši oni naredili, a to zato, ker si jaz nisem hotela delat stroškov s toliki barvami.
Prvič sem operirala z blont in sem se učila preko interneta (blogi, forumi), logike. Sem bila kar malo razočarana, da daš toliko denarja, na koncu pa sam narediš bolje. Blah

"Poznam" - kot samouk(!), ne me za besedo držat -le Keune in bi na tvojem mestu uporabila katerokoli iz "vijola" linije. KLIK Ne bo ti potegnilo na vijolično, le toplost tonov bi ti naj ubilo. Le za zadnjo nisem ziher, kako bi se obnesla, ker že v imenu nakazuje na rdečo primes.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 January 2012 - 12:36 PM

Samo kaj je potem s tisto nevarnostjo da mi pride zeleno?
Hvala za link, a to so vse vijola podton? Te na levi strani so mi čisto vse pretople, ali imam jaz crap monitor. Blond pa več ne pride v poštev :/.
Aja zdaj šele vidim da je samo en stolpec vijola... hm. Res mi vlečejo na toplo, pa temne so precej.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 January 2012 - 12:48 PM
edit: Sem guglala za povečavo in vidim, da imata kljub temu topel pridih KLIK, KLIK in bom nehala pametovat, ker 1. nisem kompetentna, 2. niso moji lasje.
Zase lahko rečem, da se meni temno vijola (eno Subrinino sem vzela) ne spira na zeleno.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 January 2012 - 01:55 PM
Držim pesti, da ji naslednjič rata najt pravo kombinacijo za tvoj tip las!
Jaz bi pa spet šla na blont ...
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 January 2012 - 01:58 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 January 2012 - 02:40 PM
"Jučer sam se farbala i uzela krivu smeđu nijansu sad je sa crvenim odsjajem.kad se opet mogu najranije farbati jer mi se baš ne sviđa previše?
Pricekaj tjedan dana da vlasiste dodje sebi, i zatim se prefarbaj, ali boju drzi krace nego kaj je propisano. I kad si jednom unesla crveni pigment u vlas, tesko bus ga prekrila...
A ako ti se eksperimentira, uzmi Keune 6.1 i 3% peroksid te pomijesaj boju peroksid i vodu u omjeru 1:1:1 (ovisno o duzini tvoje kose, pola tube boje, 30 mL peroksida i 30 mL vode) te to namazi na glavu, drzi 20 minuta i isperi. To neki proizvodjaci preporucaju (Igora Royal) za ubijanje crvenog odsjaja. Naglasavam, da je ta opcija puno manje agresivna nego ponovljeno farbanje."
Vir: KLIK
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 January 2012 - 02:58 PM

Aham torej morem dati 3% peroksid (to se posebej kupi?), vodo in barvo, vsakega 1 enako enoto. Tu je slučajno omenjena barva 6.1 ane, ki pa je ful lepa, sem pogooglala!

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 January 2012 - 03:25 PM
Za izbijanje topline se uporabljajo mat barve. Se pravi rdeči (toni zlatega pridiha) stolpec KLIK, KLIK vs. zeleni (mat) stolpec KLIK.
Predvidevam, da je izbral 6.1, ker je edina dovolj temno pepelnata (ash). Zakaj pepelnata? Za še večje ubijanje topline.
Hidrogen peroxid se dobi v trgovini, ja. Mislim, da bi se 6.1 tudi morala.
p.s.: Ni rečeno, da bo točno taka. Saj veš, kako različno prijemajo + ona ima neke pramene noti in blabla ...
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 January 2012 - 03:27 PM
Še ena o 6.1. barvi: Hvala na predlozima ali ja sam ofarbala kosu sa 6.1 sa 9%hid i kosa mi je uzasna napred dosta lepa a nazad zelena ne znam sta da radim ali najverovatnije cu uzeti crnu boju pa barem necu biti sarena cry.gif laugh.gif

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 January 2012 - 03:34 PM
Mi daš prosim link do te objave. Zanima, kaj je delala z lasmi pred tem. Hvala.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 31 January 2012 - 03:38 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 31 January 2012 - 04:36 PM
Sporočim čez par tednov situacijo, sej po moje se mi bo tudi spirala. Jaz namerno ne bom uporabljala šamponov in balzamov za ohranjanje barve.
Hvala za nasvete!
Sem pa našla še eno lepo barvo, podobno kot ono 6.1. od Keune, samo way cenejšo (ne vem pa če se Revlon dobi pri nas, najbrž ne, ane)
Revlon ColorSilk, Dark Ash Blonde

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2012 - 06:35 PM
Posted 01 February 2012 - 08:03 PM
Planet, jaz si fru fru operem vsako jutro.

Posted 01 February 2012 - 08:19 PM
Posted 01 February 2012 - 10:13 PM
Sedaj si ga vsako jutro malo zmocim, drugace itak vse nekaj strli ja, samo ni isto, kot ce bi oprala s samponom.
Nic, tako ali tako ne hodim vsak dan med ljudi, ko bom hotela, da popolno stoji, ga bom pac nasamponirala. : )
Posted 01 February 2012 - 11:30 PM
Jaz samo po laseh, nič po lasišču.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users