Jump to content

Photo

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila

• Please log in to reply
3343 replies to this topic

#3161 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 06 April 2020 - 10:02 AM

Zadnji mesec sem imela čas kar nekaj precej dobrih filmov pogledat:

Knives Out - napeta detektivka s precej znanimi imeni. Daniel Craig je ful hecen z naglasom. Z dobrimi zapleti in nekaj humornimi vložki sem uživala v ogledu vse do konca, vsekakor eden boljših izdelkov v 2019.

Se kar popišem po tole. Craig z tem naglasom, joj no, na momente sem ga prav težko poslušala, pa še pačenje zraven. Mi je bil zelo simpatičen film. Ne vem ali sem slab torrent snela ali je bilo posneto tako, ampak meni so se ženske zdele ful postarane v filmu. Jamie Lee Curtis in Toni Collete sta ful zgubano zgledale, kot neka neposrečena maska. A je še katera to opazila?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3162 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17603 posts

Posted 06 April 2020 - 11:20 AM

Jaz sem gledala v kinu. Nisem opazila, ampak tudi nisem bila pozorna.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3163 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 06 April 2020 - 07:00 PM

Ford vs Ferrari

Meni odlicen film. Me je zelo pozitivno presenetil
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3164 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 20 April 2020 - 06:38 PM

The traitor spremljam na pol, ker se mi ne da buljit v tv, deluje precej obetavno ce katero zanima tematika, po reanicnih dogodkih posnet.
  • 0

#3165 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 21 April 2020 - 08:35 AM

Kami, sva pogledala, res kar preseneca in hitro mi je minil cas, pa sem morala v prve pol ure 2x lulat, sem se res ful nasmejala enim foram.
  • 0

#3166 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 24 April 2020 - 09:54 PM

Vceraj polovica The Gentelman, danes preostanek, ampak me ni navdusil, ponavadi so mi njegovi filmi bolj vsec.

Danes pa 112 Den Skyldige, tezak ampak izvrsten. Zelo malo za videt ampak je pripoved tako vrhunska in napeta, da si ustvaris sliko.
  • 0

#3167 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17603 posts

Posted 25 April 2020 - 07:23 AM

Sem pogledala Prisoners (Ugrabljeni). :o Ful napeto. Jake in Hugh sta bila itak fantastična.

Me je pa zgodba malce spomnila na film iz Department Q serije: A conspiracy of faith.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3168 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 16 May 2020 - 09:01 PM

Jaz sem ga vceraj se drugic pogledala pa mi ni bil vec tako dober in zdel se mi je precej predvidljiv. :/ Prvic sem ga pred 7 leti, tako da sem cisto pozabila, kaksen je konec. Starejsa sem, bolj imam izpiljen okus glede filmov in me res redko kateri navdusi (ali pa je hkrati tudi cedalje manj dobrih, ne vem).
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3169 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 01 July 2020 - 08:06 AM

'ja ja ding dong' a.k.a. Eurovision film na Netflixu :D

Anouk a je zakej? :)

Meni je bil kar kul. Glede na to, da je v glavni vlogi Will Ferrell itak nisem imela visokih pricakovanj, ampak moram rect, da je bil manj butast od vecine njegovih filmov. Je pa še vedno v njegovem stilu. :D. Vsec mi je bilo, da so aktivirali kar precej starih Eurovizijskih znancev. Pa tud posamezni detajli (aka hamater wheel) so se ze tud pojavili na resnicni Euroviziji. All in all, meni je bil fajn no brainer.
Mi pa Ja Ja Ding Dong zmaga. :lol: :lol:
  • 0

#3170 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 09 July 2020 - 12:52 PM

Rabim kakšno priporočilo za dobre filme da potegnem dol. Bolj akcija, komedija, triler; samo da ni grozljivka, kakšna težka drama ali pocukrana romantika. 

• 0

[Napoleon]

#3171 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 July 2020 - 01:48 PM

The Usual Suspects.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3172 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 09 July 2020 - 02:35 PM

The Big Lebowski.
  • 0

#3173 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17603 posts

Posted 10 July 2020 - 06:30 PM

Je kdo gledal 1917, Judy ali Dolor y Gloria? Prišel je ven spored za Kino pod zvezdami pa sva 3/4 filmov že gledala v kinu ali doma.
  • 0

Bill Bullard

#3174 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 10 July 2020 - 06:32 PM

1917 se vama splača pogledat, drugih dveh ne poznam.

Tasika, mogoče The Gentlemen.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3175 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17603 posts

Posted 10 July 2020 - 06:55 PM

Hvala.
  • 0

Bill Bullard

#3176 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 19 August 2020 - 06:06 PM

Zdaj bom koncnu uspela malo popucat in pogledat filme na compu, ki že dolgo cakajo na vrsto.

AD ASTRA - prvi vtis je bil postaran Brad Pitt 😁 Na splosno me film ni pretirano navdusil, preveč je pocasen, tisto malo dogajanja pa je vse prehitro konec. Na momente sem imela obctek, da se grejo neko filozofiranje z vsemi temi razmisljanji, ki prakticno sestavljajo polovico filma, ampak nekak ne uspejo najbolj. Nacnejo neko zgodbo oz nit, potem pa na hitro vse skupaj opravijo ali zgolj na pol razložijo.

CUBAN FURY - lahkotna komedija, ze samo dejstvo, da precej zajeten karakter plese salso je komicno. Karakter Drewa mi je sel ful na zivce, pravega kretena so naredili. Se bolj pa sem igralca težko resno jrmala v tej vlogi, saj sem pred kratkim glrsala Bridesmaides in je tam cisto nasprotje. Razen tistih nekaj plesnih prizorov v filmu ni kaj druga omembe vrednega. Ko rabis nekaj lahkotnega za pogledat z malo latino glasbe.
  • 0

[Napoleon]

#3177 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17603 posts

Posted 19 August 2020 - 06:10 PM

Se strinjam z oceno Ad Astra. Veliko obeta na prvi pogled, malo dostavi.
  • 0

Bill Bullard

#3178 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 19 August 2020 - 06:41 PM

The Way - tale film pa je bil prav prijetno presenečenje. Zgodba je preprosta: potem ko njegov sin umre med "El camino de Santiago", se oče odpravi v Evropo po njegove posmrtne ostanke in se na licu mesta odloči, da se v sinovem spominu na romanje poda tudi sam. Na poti sreča druge romarje, od katerih vsak nosi svojo zgodbo. Lepo prikazano kako različno je doživljanje romanja za vsakega posameznika, vse skupaj pa je začinjeno lepimi posnetki pokrajin

Se podpišem pod oceno. Meni je bil zelo vsecen film, sploh zaradi trenutne "obsedenosti" s caminotom. Na momente me je edino zmotilo oz sem veckrat pomislila, da bi mogoce film znal dati napacen vtis o zahtevnosti taksne poti. Ne najmlajsi gospod, brez posebne fizicne pripravljenosti odmasira na 800km dolgo pot in ima ubitacen tempo. Ta tempo hoje mi je najprej padel v oci, ker sama naceloma hitro hodim, ampak na taki zadevi mislim, da ne gre skozi. Mogoce je bilo misljeno, da ga je žalost oz vnema tako gnala, pa sem jaz drugace dojemala. Iz tega vidika sem tudi malo pogresala prikaz kaksne psihološke in telesne bitke pri tako dolgi poti. Ampak navsezadnje to ni bila poanta filma.
  • 0

[Napoleon]

#3179 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 16 October 2020 - 06:00 PM

Vceraj Enola Holmes

Jaz tudi pa nisem mogla do konca, sem res trpela zraven. 😄
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3180 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 16 October 2020 - 07:55 PM

Jaz sem menda en del prespala 🙈
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users