In da -še en tistih filmov, ki so mi bili priporočeni, češ, da so zelo smešni. In naj že na začetku povem, da me ta film ni niti malo nasmejal (ok, recimo da v dveh prizorih rahlo), drugače sem se pa v določenih prizorih dobesedno težko prebila čez.
Pol je brezveznih klišejev, zgodba govori o najstniku, devičniku, ki spozna bejbo preko interneta, in se nato odpravi 900 km stran, da bi jo obiskal, in se z njo 'dal dol'. Če sem poštena, se sprašujem, če sem gledala isti film, če preberem nekatere recenzije na IMDB-ju. Na določenih mestih so se posluževali primitivizmov, da bi dosegli določeno mero humorja, ampak pri meni fore na temo jošk in prdenja

In ne razumem določenih kadrov, kjer so snemali samo v mednožje ali oprsje nekaterig igralcev; film sicer že na začetku obljubi, da nam bo postregel z veliko joškami, ampak sem vsaj pričakovala, da bodo v nekakšnem konteksu, in ne preprosto nage ženske, ki se randomly pojavljajo skozi celoten film.
In še glede konca - viden je v vsaki najstniški komediji, oz. romantični komediji do zdaj; fant na koncu sprevidi, da je tisto, česar si želi, pred njegovim nosom, in da huje babe s hudimi joški sploh niso tako zelo pomembne v življenju.
Slabo in neizvirno, svetujem, da se mu ognete.
Ocena: ---4