Upam da bo 3 !
MATURA
Posted 03 June 2010 - 12:16 PM
Upam da bo 3 !
Posted 03 June 2010 - 01:12 PM
Zdaj grem čisto malo zakinkat, potem pa grem zvečer na eno uro inštrukcij.
Pablo Picasso
Posted 03 June 2010 - 02:50 PM
Ja, matematika pa je groza in strah!
Čeprav jaz se tolažim, da je baje najlažji predmet in da so tisti, ki so se komaj šlepali z dvojkami skozi leto (kot jaz
Jst sm se komi šlepala z mato, 9 ur pred pisanjem sem se šla učit formule na pamet (torej zadnji večer pred pisanjem, okoli polnoči), za kako urco, dve. Pisala sem pa 3. Mi je blo pol kr žal, da si nisem bolj pogledala, bi ziher lahko več.
Posted 03 June 2010 - 07:56 PM
Nemščine ne bi iimela, ker se je ful premalo učim in posledično jo bl tko zigu migu znam, pa še tok mal ur imamo.
Kemijo sem pa zato izbrala, ker bi za vsak slučaj (ker me razni fdv in ff ne zanimajo) imela en naravoslovni predmet in sem mislila biologijo, ker jo v osnovi boljše znam, ampak je pa tok piflarije in če se mi v življenju še ni dalo za knjigo sedeti, zih ne bom takrat ene katarze doživela. Fizike pa tud ne bi, ker sem se jo mal prešvercala čez.
Geo bi, pa se mi zagravžala zaradi profesorja. Samo morda pa vseeno raje geo namesto zgodovine. Zih bi jo boljše pisala na koncu.
Brokoli: Pa meni ni jasno, kaj se je pri psihologiji tok za naučit, ko pa jo imaš samo eno leto
Posted 03 June 2010 - 08:05 PM
Sori, se že ostranjujem. ^^
Posted 03 June 2010 - 08:07 PM
Jst sm se komi šlepala z mato, 9 ur pred pisanjem sem se šla učit formule na pamet (torej zadnji večer pred pisanjem, okoli polnoči), za kako urco, dve. Pisala sem pa 3. Mi je blo pol kr žal, da si nisem bolj pogledala, bi ziher lahko več.
A maš kakšen test na računalniku, da ga pošlješ? Morda kaj od 3. letnika? Ker pri nas ziher ne bi noben 3 pisal s napiflavanjem formul malo prej.
Vera in kultura.
Sori, se že odstranujejem. ^^
Prikimavam. Ravno danes smo romali, menda je tudi nek velik praznik
Posted 03 June 2010 - 08:30 PM
Brokoli: Pa meni ni jasno, kaj se je pri psihologiji tok za naučit, ko pa jo imaš samo eno leto
Sej glih to je fora, za maturo je ful več kot pa jemlješ samo to eno leto. Drugač pa karkoli te zanima- pejt na dijaški.net al pa na RIC pa si tm poglej pole, boš dobila mal predstave kako zgleda kej ane.
After all this time?
Always.
Posted 03 June 2010 - 08:32 PM
Posted 03 June 2010 - 08:33 PM
After all this time?
Always.
Posted 03 June 2010 - 08:37 PM
Mi smo začeli s statistiko in men ni blo jasno od kje je zaj matematika pri psihologiji.
Za maturo rabiš vedet dva učbenika, skupaj imata nekaj čez 400 strani.
IN NI TEŽKO.
AMPAK (
Posted 03 June 2010 - 08:42 PM
Pri naših testih se da iz zapiskov zelo dobro pisati (potem bi se mogu pa tok po učbeniku
Posted 03 June 2010 - 08:47 PM
Meni ni jasno kak si bom vse formule za matematiko zapolnila
Posted 03 June 2010 - 08:54 PM
Nevem no, sama sicer nisem mela psihe, vem pa da pri filozofiji so naši jemal ene 500x več kot smo mi med poukom. To, kar smo mi jemal v celem letu so oni imel samo en test od 17h
Pa zakaj zaboga so tolko jemali? Na maturi rabiš itak samo 1 knjigo + 1 poglobljeno snov, jaz sem imela filozofijo, pa je bilo ful lahko, čez leto smo samo uno knjigo brali, debatirali in pisali eseje, une snovi je bilo pa tudi ene par strani, dobesedno, za se učit praktično nič. Pa mi je manjkal 1% do 5.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 03 June 2010 - 09:10 PM
Zakaj se to name nanaša? A si se zmotla pr nicku?
A maš kakšen test na računalniku, da ga pošlješ? Morda kaj od 3. letnika? Ker pri nas ziher ne bi noben 3 pisal s napiflavanjem formul malo prej.
Prikimavam. Ravno danes smo romali, menda je tudi nek velik praznik
Mislm da ne, bom pa jutr pogledala še med starimi stvarmi. je pa res, da smo mi že pr pouku delal vse za višji nivo pa tut procenti so bli dvignjeni (npr. 2ka ni bla za 50% ampak si mogu več procentov met),...
Posted 03 June 2010 - 10:48 PM
Pa zakaj zaboga so tolko jemali? Na maturi rabiš itak samo 1 knjigo + 1 poglobljeno snov, jaz sem imela filozofijo, pa je bilo ful lahko, čez leto smo samo uno knjigo brali, debatirali in pisali eseje, une snovi je bilo pa tudi ene par strani, dobesedno, za se učit praktično nič. Pa mi je manjkal 1% do 5.
Zato ker je naš filozof čuden. Sej na začetku je baje na izbiro ful različnih filozofij, ki naj bi jih obravnavali, politična pa ne vem kaj, in baje majo vse šole na izbiro, pa se potem dijaki skupaj odločijo. Našim pa sploh ni pustil, čeprav so se enotno strinjal ampak jim je pač on dal eno snov, ki nobenemu ni všeč, ampak je pa filozofu najljubša, haha
After all this time?
Always.
Posted 04 June 2010 - 06:52 AM
Mladoletna, umetnost je res obsežna, imaš celo snov(na pisnem pol zbiraš pole), sam je pa super
Pa kako mate to čudno da zbirate predmete. Kaka gimnazija je to! Naravoslovne predmete mate vse, družboslovne pa zbirate. kr neki....
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 June 2010 - 07:24 AM
Posted 04 June 2010 - 07:30 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 June 2010 - 07:31 AM
Posted 04 June 2010 - 07:32 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users