Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3161 Simone

Simone

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 321 posts

Posted 14 August 2010 - 09:46 AM

Vozniki kombijev, ki mislijo da lahko povsod parkirajo, imajo vedno prednost, itd.
  • 0

#3162 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26043 posts

Posted 14 August 2010 - 11:26 AM

Kao odrasli ljudje brez občutka. Mislim, kako lahko hodiš kot slon po hiši, loputaš z vrati (oboje sredi noči, ko tvoji gostitelji že spijo, in imajo drug dan zgodaj za it na šiht), za mizo kar naprej zadevaš ob krožnike in prevračaš kozarce (zmaga to, da nalivaš sok v kozarec, in GLEDAŠ, kdaj bo poln, ampak se ustaviš šele, ko že teče čez rob - valda po prtu huh.gif ), pribor ti pada iz rok, spotikaš se ob pločnik/kabel od računalnika/lastne noge, DA FAAAAAK?! Pa mu lahko rečeš tik preden gre iz avta, nej pazi, kako zapre, pa spet BUUUUUM! Kako ti lahko NI jasno, da če je avto nagnjen in si na zgornji strani, da pač vrat ne moreš kr spustit (al pa jih še dodatno pognat). Stanje na ravnini prav nič boljše. Rahlo mi gre že na k* en od teh Niz. Vse pa tud ni sam za enkratno rabo mad2.gif

Pa čist sem sf*, ker kar naprej hodmo na ene ture - okoliški hribi, Lj po dolgem in počez, js mam tud počtinice. Sej kul, da smo skupej, sam če je enim normalno, da vsak dan na polno po več ur tenis gonijo po par let že in ne vem kaj še vse, da eni pač nismo v taki formi.

Nekako se je moj post prevelil v izpoved, ups oops.gif

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3163 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 August 2010 - 11:42 AM

Kdo to?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3164 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 14 August 2010 - 12:32 PM

Joj, nika, sožalje. ermm.gif Mi je L. malo povedala o krasnem ravnotežju enega. biggrin.gif Pa tudi o športanju. ohmy.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3165 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 17 August 2010 - 03:11 PM

Ljudje, ki si nonstop brundajo eno in isto kitico enga in istga komada, vmes mogoče kdaj prešaltajo na žvižganje kere druge vrstice druzga komada in se ne ozirajo na to, če se zravn njih kdo skuša pogovarjat, poslušat radio, gledat tv al pa enostavno hoče met pol minute miru. Pa jz radio poslušam zato, da poslušam ljudi, ki znajo pet in ne rabm skoz nekoga zravn da poje zravn. Pa k eni to res delajo 24/7. In to sam zato, ker ne znajo bit pol minute tih. In to je druga stvar, ki mi gre totalno na organ - dej ***** ni treba skoz neki blebetat sam zato, da ni tišina. Bod enkrat tih, če nimaš nč za povedat, ne pa skoz neki utrujat.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3166 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 17 August 2010 - 04:46 PM

podpis!!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3167 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2010 - 05:15 PM

Sovražim Svet na Kanalu A:
1) sosedje/delavci/whatever SO NA NOGAH - ja na čem pa naj bodo??? Na glavi?
2) skos o teh vojakih, ko grejo kam na misijo ... in potem govorijo ''starši bodo izgubili sinove, družine
očeta'', itd. Halo?! On je vojak, to je njegov poklic. A bo zdaj celo življenje doma na kavču ležal,
s puško ob nogi? On se je za to odločil, on je tisti, ki se je odločil za familijo. To je njegova stvar, kak in kaj
ima urejeno osebno življenje. Klko pa bo zaslužil tam, pa ne povejo.

Za oddaja je res EPIC FAIL.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3168 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86539 posts

Posted 17 August 2010 - 05:18 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 8. 2010 - 18:15) View Post

1) sosedje/delavci/whatever SO NA NOGAH - ja na čem pa naj bodo??? Na glavi?

laugh.gif thumbup.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3169 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2010 - 05:21 PM

To majo skos, ne moreš da verjameš.
Da raznih hobotnic in novih razsežnosti ne omenjam...
Sploh ne vem, zakaj to gledam ... še tlko cajta, kot pač gledam...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3170 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86539 posts

Posted 17 August 2010 - 05:22 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 8. 2010 - 18:21) View Post

Sploh ne vem, zakaj to gledam ...

laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#3171 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2010 - 05:24 PM

To se je bolj za razjokati. butl.gif

• 0

#3172 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46132 posts

Posted 17 August 2010 - 05:27 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 17. 8. 2010 - 18:15) View Post

Za oddaja je res EPIC FAIL.

Se strinjam.

• 0

#3173 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 August 2010 - 05:28 PM

Zato je pa pokasirala neke nagrade, če se ne motim...

• 0

#3174 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86539 posts

Posted 17 August 2010 - 05:44 PM

Meni gre ena novinarka tam tako na jetra, da me v momentu, ko jo slišim, prime, da bi razsula TV. Najbrž veš, katero mislim. Govori (beri: dere se), kot da bi se ji mudilo srat, totalno nerazločno in brez vsakršnega premora. Meni ni jasno, kako so lahko taki invalidi novinarji.

• 0

― V. Van Gogh

#3175 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 17 August 2010 - 06:07 PM

Meni je najboljša fora, ko vedno poročajo v živo iz tam pa tam in je velikokrat v živo izpred studia, v živo izpred prizorišča iskanja nafte v Lendavi (merili so dopoldne oni pa tam popoldne z neke njive poročajo), ma v živo izpred štale kjer je Milka povrgla modrega teleta naj še naredijo! Res mi je hecno no, ko se vedno grejo to nekaj "v živo" pa to, za totalno bedne novice. rolleyes.gif

Jina, vem katero misliš! Res se vedno ful dere!

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3176 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 August 2010 - 07:26 PM

Jaz sem danes vidla Danico Lovenjak
  • 0

#3177 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 August 2010 - 07:38 PM

Jaz pa Tino Gaber. Horse.

QUOTE(Jinadaze @ 17. 8. 2010 - 18:44) View Post

Meni gre ena novinarka tam tako na jetra, da me v momentu, ko jo slišim, prime, da bi razsula TV. Govori (beri: dere se), kot da bi se ji mudilo srat, totalno nerazločno in brez vsakršnega premora.

thumbup.gif thumbup.gif

Lol, sam je RES dosadna.

Svet je pa itek ena kvazi senzacionalistična oddaja, ki o vsem poroča strašno napihnjeno. American way. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3178 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 17 August 2010 - 07:39 PM

Braun, to sva jo skp, ne bit važna.
  • 0

#3179 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29930 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 August 2010 - 07:41 PM

QUOTE(Braunkopf @ 17. 8. 2010 - 20:38) View Post

Svet je pa itek ena kvazi senzacionalistična oddaja, ki o vsem poroča strašno napihnjeno. American way. down.gif

ne pa ni! to je pa ja informativna oddaja. /sarcasm off/
kero to mislite, da se dere? jaz ju pri moji duši sploh NE ločim, isti sta mi, bog pomagaj!

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3180 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 17 August 2010 - 08:32 PM

Jaz pa obe zelo pogosto videvam na / v okolici FDV-ja. tongue.gif
  • 0

(taoistična modrost)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users