Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 14 August 2010 - 09:46 AM
Posted 14 August 2010 - 11:26 AM

Pa čist sem sf*, ker kar naprej hodmo na ene ture - okoliški hribi, Lj po dolgem in počez, js mam tud počtinice. Sej kul, da smo skupej, sam če je enim normalno, da vsak dan na polno po več ur tenis gonijo po par let že in ne vem kaj še vse, da eni pač nismo v taki formi.
Nekako se je moj post prevelil v izpoved, ups

Posted 14 August 2010 - 11:42 AM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 August 2010 - 12:32 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 17 August 2010 - 03:11 PM
Posted 17 August 2010 - 04:46 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 August 2010 - 05:15 PM
Sovražim Svet na Kanalu A:
1) sosedje/delavci/whatever SO NA NOGAH - ja na čem pa naj bodo??? Na glavi?
2) skos o teh vojakih, ko grejo kam na misijo ... in potem govorijo ''starši bodo izgubili sinove, družine
očeta'', itd. Halo?! On je vojak, to je njegov poklic. A bo zdaj celo življenje doma na kavču ležal,
s puško ob nogi? On se je za to odločil, on je tisti, ki se je odločil za familijo. To je njegova stvar, kak in kaj
ima urejeno osebno življenje. Klko pa bo zaslužil tam, pa ne povejo.
Za oddaja je res EPIC FAIL.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 17 August 2010 - 05:21 PM
To majo skos, ne moreš da verjameš.
Da raznih hobotnic in novih razsežnosti ne omenjam...
Sploh ne vem, zakaj to gledam ... še tlko cajta, kot pač gledam...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 17 August 2010 - 05:24 PM
To se je bolj za razjokati.

Posted 17 August 2010 - 05:28 PM
Zato je pa pokasirala neke nagrade, če se ne motim...
Posted 17 August 2010 - 05:44 PM
Meni gre ena novinarka tam tako na jetra, da me v momentu, ko jo slišim, prime, da bi razsula TV. Najbrž veš, katero mislim. Govori (beri: dere se), kot da bi se ji mudilo srat, totalno nerazločno in brez vsakršnega premora. Meni ni jasno, kako so lahko taki invalidi novinarji.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 August 2010 - 06:07 PM

Jina, vem katero misliš! Res se vedno ful dere!
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 17 August 2010 - 07:26 PM
Posted 17 August 2010 - 07:38 PM
Meni gre ena novinarka tam tako na jetra, da me v momentu, ko jo slišim, prime, da bi razsula TV. Govori (beri: dere se), kot da bi se ji mudilo srat, totalno nerazločno in brez vsakršnega premora.

Lol, sam je RES dosadna.
Svet je pa itek ena kvazi senzacionalistična oddaja, ki o vsem poroča strašno napihnjeno. American way.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 17 August 2010 - 07:39 PM
Posted 17 August 2010 - 07:41 PM
Svet je pa itek ena kvazi senzacionalistična oddaja, ki o vsem poroča strašno napihnjeno. American way.

ne pa ni! to je pa ja informativna oddaja. /sarcasm off/
kero to mislite, da se dere? jaz ju pri moji duši sploh NE ločim, isti sta mi, bog pomagaj!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 August 2010 - 08:32 PM

(taoistična modrost)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users