Kam se da letos kej vpisat samo za status?

vprašanja (zanima me, ...)
Posted 14 August 2016 - 12:00 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 August 2016 - 12:05 PM
Posted 14 August 2016 - 12:17 PM
Se mi zdi, da ja, ampak je izobraževanje odraslih, meni pa to ne pride v poštev ker sem 26+ in ne bi preko študenta mogla delat
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 August 2016 - 01:38 PM

Posted 14 August 2016 - 04:26 PM
Nikamor kolikor vem.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 14 August 2016 - 04:28 PM
Ima katera EQUA steklenico? Jo pomivate v stroju, čeprav piše, da naj se ne bi?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 August 2016 - 04:32 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 14 August 2016 - 04:36 PM
Jaz jo perem ja, ampak jo izperem takoj ko jo vzamem iz stroja, ker se vsakič na robu primejo tisti mali delci, ki jih pol težko spravim stran.
Zamašek perem pa na roko. Fino je, da je steklena, ampak mi gre oblika na živce.
Posted 14 August 2016 - 04:42 PM
Jaz sem že plastično pomivala v stroju in nameravam tudi to, razen zamaška, ja. Zakaj ti gre na živce? Jaz imam tisto iz tanjšega stekla, nekaj čez pol litra.
― V. Van Gogh
Posted 14 August 2016 - 04:54 PM
Lepa mi je ful, na živce mi gre pa zato, ker jo težko čistim... Nimam krtače za steklenice
Posted 14 August 2016 - 05:15 PM
Jaz svojo očistim 1x na mesec s kombinacijo kis + soda bikarbona. Nalijem do 1/6, žličko sode, pustim da odreagira, potem pa malo rolam po steklenici, pustim sigurno kakšno uro. Na koncu dodam do zgornje četrtine vodo, pomešam, in še malo pustim. Se sveti kot nova in ni nobene potrebe po krtači za steklenice.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 August 2016 - 05:37 PM
Jaz pa redko pijem samo vodo, ponavadi dam not čisto malo jabolčnega al pa drugega soka, ostalo pa voda in mi flaška ful hitro zasmrdi... zato se mi ne da pucat, pol pa soda, kis, sol... kako se mi ne da.
Posted 14 August 2016 - 05:39 PM
Jaz si noter dam zeleni/črni čaj, to je šele veselje. Zato sem kupila stekleno, ker se plastične sploh ne da pomiti.
Hvala, Olivija!
― V. Van Gogh
Posted 14 August 2016 - 05:49 PM
Posted 14 August 2016 - 09:02 PM
Mhm, kein problem. Jaz imam samo vodo, pa se mi vseeno naredi obloga/usedlina, ker včasih pustim prazno in se mi zasuši vodni kamen. Za čaj imam eno navadno iz Stenkota (trgovina v Trzinu, ki ima svako-jako stekleno embalažo), pa tisto sproti čoham z vročo vodo/kisom.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 15 August 2016 - 04:32 PM
Pomoč!
Computer nerd SOS!
Skušam si nainštalirat Acad in se mi pri zadnjih korakih zatakne.
Kaj je Mem patch, kako deluje, in kako naj si zgeneriram request code?
(če je kdo na FB in pri volji za step by step navodila, bom neskončno, brezmejno vesela in hvaležna, lahko printscreenam, kje sem in kaj mi še manjka, v bistvu samo zadnja dva koraka...)
Posted 15 August 2016 - 06:21 PM
Sprašujem:
1. Kje se kupijo brisače z dobrim razmerjem med kvaliteto in ceno?
2. Kakšne krožnike kaj priporočate? Iščem nekaj belega, elegantnega, obvezno brez okraskov. Ful všeč mi je to, ampak je izven budgeta:
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 15 August 2016 - 06:34 PM
― V. Van Gogh
Posted 15 August 2016 - 06:49 PM
O kristus ljubi, koliko navodil.
Bom skušala sledit, fora je, da sem takrat za prvo silo naložila in uporabila free trial verzijo, zdaj mi je pa potekla, in ne vem, a moram še enkrat nainštalirat program ali lahko na to potečeno verzijo apliciram ta navodila. Firewall sem blokirala, zahtevam mem patch in je uspešno, pol mi pa ne zgenerira activation code po tem, ko vnesem request code iz glavnega okenca acada. Pač, ena taka frka, ko mislim, da mora nekdo fizično pomagat, ker z nasveti na daljavo nisem prišla daleč, tole še sprobam, pa restartam, pa da vidimo. Hvala!
Edit: Tale navodila so za maca ali win? Jaz si na maca to dajem gor. Pa 2015 verzijo. Navodila sicer mam, velik krajša kot ta, so zraven v notes, sam mi ne pomagajo, ker mi mem patch ne dela ok.
Posted 15 August 2016 - 07:01 PM
Ja, sem mu povedala, da imaš Maca. Ta navodila so sicer za Winse, ampak pravi, da bistvene razlike ni. Upam, da zrihtaš. :S Jaz pa izkušenj nimam, ker nisem nikoli tega programa inštalirala.
― V. Van Gogh
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users