Super! Hvala, Frčica!

Pudri
Posted 23 February 2013 - 09:38 PM
Posted 24 February 2013 - 11:56 AM
Kako pa je s temi mineralnimi pudri, če imaš puhek na obrazu? Je še bolj opazno?
Posted 14 March 2013 - 10:10 PM
Jina, kateri odtenek Everlastinga imaš ti, 103, 104, 105? Pa kakšne odtenke si sicer imela pri pudrih, sem pozabila?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 March 2013 - 10:21 PM
Imela sem 105 (Nude), pri Skin Illusion pa 104 (Cream). Pred tem sem imela Lâncome TIU 01 (Beige Albatre), Revlon Buff.. LL imam Blondie.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2013 - 10:30 PM
Aha, hvala! Aja celo oba Clarinsa si imela, kul. Sej verjetno si ju že opisala, ampak me na kratko zanima, Everlasting je bolj prekriven, težek in ima matte finish, Skin Illusion pa je manj prekriven (low to medium?) in je bolj glowy?
Mene zdaj mika ta Everlasting, ko ima res krasne reviewe, sam ne vem če bi upala kr naročit. Jaz imam LL ChinaDoll, Buff pa mi je bil pikico pretemen. Swatchi so tak-tak, 103 je svetel, itak, medtem ko je pa 105 na swatchih svetlejši od 104, LOL.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 March 2013 - 10:34 PM
Jaz sem pri moji frizerki dobila tole firmo:
http://www.jeanklebe...id=1146&lang=en
Še katalog: http://www.jeanklebe...t/gil_cagne.pdf
Imam njihov tekoči puder in puder v prahu. Tekočega dam res minimalno pa mi izredno lepo izenači ten, cel dan imam lepo kožo...ljudje sploh ne vejo, da imam gor puder.
Posted 14 March 2013 - 10:49 PM
Aha, hvala! Aja celo oba Clarinsa si imela, kul. Sej verjetno si ju že opisala, ampak me na kratko zanima, Everlasting je bolj prekriven, težek in ima matte finish, Skin Illusion pa je manj prekriven (low to medium?) in je bolj glowy?
Tako, ja. Everlasting je bil meni sicer fajn, ampak se precej težko razmaže, pa za pozimi ni preveč v redu, ker izsuši kožo. Jaz bi rekla, da je striktno za mešano/mastno kožo, nikakor za suho.
Med 104 in 105 je minimalno razlike, 105 je malenkost svetlejši.
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2013 - 10:53 PM
Jaz imam mojega NARS (ki je low coverage), ki mi je sicer super, a zdaj me spet mika, da bi si kaj bolj prekrivnega nabavila, vsaj medium.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 March 2013 - 10:54 PM
LL ti ni v redu?
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2013 - 11:00 PM
Ja mi je, ampak ni full coverage. Pa nekako se ne morem navadit nanj, mislim, za nad tekoči puder mi je ok, samostojno pa malo manj. Sem ful bolj navajena tekočih, očitno.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 March 2013 - 11:02 PM
Pomoje se moraš samo navadit, saj ga lahko daš več plasti oz. bolj na debelo, pa še vedno izgleda naravno. Jaz sem pri Everlasting rabila korektor, pri LL pa ne, se mi zdi in bolj prekriven in bolj obstojen.
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2013 - 11:04 PM
Res? No itak sem zdaj gledala, in je na obeh Feelunique in Lookfantastic razprodan, tako da sploh ne vem, kje bi ga lahko dobila. Bom šla v Sephoro pogledat če imajo kej testerjev, pa bom potem odločila. Hvala ti vseeno
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 March 2013 - 11:08 PM
Ja, sem videla, da ne gre mogoče iz prodaje? :/ NP
― V. Van Gogh
Posted 14 March 2013 - 11:11 PM
Ja, enako sem pomislila, ker je bil tudi znižan. Nimam pojma.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 March 2013 - 08:13 AM
Jaz imam pa velik problem. Že več let uporabljam le Mac Studio Fix fluid NW 15 (torej najsvetlejši z roza podtonom)in včeraj sem ga po svoji nerodnosti razbila. Zdaj bi pa potrebovala en nadomestek dokler znova ne pridem do Mac-a in nimam blage veze kateri puder kupit in odtenek. Imam na voljo le DM v bližini.
Če ima slučajno kakšna kak predlog kateri puder je podoben s spf-jem, drugače bom popoldan šla nekaj na blef kupit in upala, da mi bo ustrezal
Posted 30 March 2013 - 11:26 AM
Mullerja nimaš na voljo? Za DM ti lahko predlagam samo Healthy Mix, 51-ko.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 March 2013 - 04:32 PM
Ni se mi dalo v MB skočit, tako da sem potem kr Healthy mix vzela. Ga pa nujno potrebujem že danes. Hvala za namig.
Posted 30 March 2013 - 06:21 PM
NP, upam, da ti je okej. Je pa manj prekriven od Bourjoisa.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 April 2013 - 01:34 PM
Tiste ki ste imele Diorskin Forever: a je ta puder bolj tekoč v primerjavi z drugimi ali je sam moj tak?
Posted 30 June 2013 - 01:42 AM
Nikjer na spletu ne najdem več Lancôme Teint Idole Ultra 24h v odtenku 010 Beige Porcelaine!
Močno upam, da ni šel ven iz prodaje, drugače nimam nobenega ustreznega nadomestka, še manj
pa se mi ga da iskat, ker je ta puder in odtenek zame POPOLN.
Sem že pisala na FeelUnique, s koder sem ga zadnje čase naročevala, kaj je s tem ... če je samo trenutno
out of stock.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users