Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3141 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 December 2007 - 09:28 PM

Mene res mora fant vsake tolk časa pošastno razfukat, ja. Vsak let majo pač zaključek v službi, grejo v eno gostilno in tak pač s sodelavci in šefom. In on tak gre danes ob šestih, pa mu 10x rečem, naj vzame ključe, da ne bo pol sred noči zvonil, ampak on men sveto zatrjuje, da bo ziiiiiiiiihr doma do osmih, ker je itak brezveze in je tud lani bil samo do osmih. In seveda je zdle ura pol deset in ga kličem, kdaj bo pršu, pa če si bo raje jutri zjutraj spakiral (ob osmih zjutraj že gremo od doma) in mi reče, da on si pa res ne bi sam pakiral, da naj mu jaz, ker se njemu ne da in še ne bo kmal doma. In sm se seveda razfukala, ker prvo kot prvo vedno neki sere kdaj bo pršu, pa pol pride glih 5 ur kasneje, poleg tega pa ni star 5 let, da mu bom js pakirala, niti mu nism služkinja. Pa da ne bo pomote, men je vseen, če je tam do treh zjutri, če se majo fajn, sam naj pol vedno ne zatrjuje, kak bo takorekoč takoj nazaj, poleg tega naj si prej zrihta stvari in spakira, da ne bo pol mene sred noči iz postle metal. Vrat bi mu zavila, včasih je taaaaak otrok, da mi gre prav na kurac.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3142 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 28 December 2007 - 09:44 PM

DiLeMa ne mu pakirat kaj te briga bo šou pa brez vsega. Js mam dostkrat probleme glede klučev naši gredo vn in mamo tok klučev da nevem a so ga vzel al ne sam briga me kaj bodo pa zunej ostal biggrin.gif In tko je kr naprej stara mama se pa pol zmer sekira.

Učit bi se mogla sploh matematiko pa se kr ne morem pripravt..kr naprej pretavlam ..bom jutr rolleyes.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#3143 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 December 2007 - 08:33 AM

Sej mu nisem spakirala, si je zdle pravkar sam. devil.gif Zdej pa se odpravljam na lepše in se spovedujem, da vas bom vse pogrešala. Se čujemo spet 2. januarja, fajn praznujte, pa ne ga preveč srat!! kiss3.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 29 December 2007 - 08:58 AM

Dilema, lepo se imej. Tud mi bomo tebe pogrešali kiss.gif
  • 0

#3145 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 29 December 2007 - 09:15 AM

Dilema, uživej! biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3146 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46063 posts

Posted 29 December 2007 - 02:33 PM

Z bratom sva že par dni kot pes in mačka. Na živce mi grejo njegove pubertetniške bedarije, na živce mi gre on sam, njegov način govora. Naj si najde kolege in njim bluzi, ne pa da meni 10x ponavlja eno in isto stvar. Je že kot pokvarjena kaseta.
  • 0

#3147 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 29 December 2007 - 04:01 PM

noro se pogrešava s prijateljem,komaj čakam da se vidiva, jao pa ta njegova "perfect family":roll:
mamico in očeta full pogrešam,kak sem lahko srečna ker mam najnajnaj boljše starše kar je možno
  • 0

#3148 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 30 December 2007 - 02:02 PM

Preveč sladkarij pojem-to se more nehat!! down.gif
  • 0

#3149 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 December 2007 - 02:17 PM

preveč, res preveč mislim na T. .... smile.gif
pa bivšemu bi najraje vrat zavila, ker spet neki govori pa govori in ne izpolni obljube .... ampak se mi ne da še zaradi tega pizdulirat.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3150 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17010 posts

Posted 30 December 2007 - 07:07 PM

Kaka bitch znam bit do enih ludi. Kaj morem če so omejeni. Pa enostavno ne zastopijo ...
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3151 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 30 December 2007 - 09:15 PM

Ravnkar sm pojedla celo milka čokolado.... damn... bomo hujšal po noumu letu biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#3152 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 31 December 2007 - 10:23 AM

Mehur me boli za crknit, pa še k zdravniku ne (z)morem!!!! cry.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3153 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26117 posts

Posted 31 December 2007 - 11:45 AM

eli, zavij se...najbolje kakšen debel šal okoli pasu/mehurja pa termofor med noge in ležat. Pomaga koprivov čaj ... nekaterim tudi ursi. Držim pesti, da ti bo bolje....
  • 0

#3154 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 31 December 2007 - 12:04 PM

Hvala Ančka smile.gif Že celi dan straši s termoforom na luliki, in pijem Ursin čaj (meni vedno pomaga), pa še neke kapljice mi je mami prinesla!Upam, da bo dovolj...včasih je, včasih ni(mam kar pogosto s tem probleme), upam, da se spravim k sebi
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3155 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 01 January 2008 - 02:19 PM

- Nič se nisem še učila
- Preveč jem za tele praznike, upam, da se mi ne bo kje poznalo
- Jezna sem zaradi enih blesavih ljudi, ki si ne zaslužjo niti tega sam še ignor
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3156 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 January 2008 - 11:18 AM

Špricala bom šolo, da greva s tipm na lepš. ups, bogec že v naprej orposti mi tongue.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#3157 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 03 January 2008 - 11:41 AM

mogla bi se učit, pa sm še kr pod kavtrom in po netu brskam blink.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3158 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 03 January 2008 - 11:57 AM

Ta moja neodločnost me bo pokopala. Prav na živce si grem.
  • 0

#3159 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 03 January 2008 - 12:20 PM

Očitno me je okužu splošni problem na tem forumu - mogla bi se učit, pa se žal ne. smile.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3160 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18473 posts

Posted 03 January 2008 - 12:24 PM

Lenoba me daje. Resno. Lenoba z velikim L. Pravzaprav z velikimi črkami napisana.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users