Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36064 replies to this topic

#31561 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 June 2016 - 05:42 PM

Ne ne, drugac je to ziher res - ce postar zvoni, lahko jaz prevzamem paket za mami recimo, na posto ga pa ne morem it z listkom iskat jaz namesto nje, mora sama. To se ziher da. :) Ne vem pa, a legalno, al samo tko delajo, ker je lazje.

Nincha, ubistvu lahko, če na un listek za prevzem na zadnji strani, kjer je prostor za pooblastit napišeš svoj ime in priimek- vedno dvignem za stara dva.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#31562 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 June 2016 - 05:48 PM

Meni se je enkrat zgodilo, da sem čakala en paket. Na tracking številki je bilo označeno, da je dostavljeno. Sem kontaktirala dostavno službo, kjer so mi poslali scan podpisa. Ni bil moj podpis! Na koncu se je izkazalo, da je podpisal dostavljalec, paket pa je ležal v skladišču. Baje me je dopoldan večkrat iskal doma (služba, halo?!?), na vprašanje, zakaj ni pustil listka, ni znal odgovoriti. Sem zahtevala, da mi v nedeljo dostavi zadevo domov, potem sem mu jih pa še napela o poneverbi mojega podpisa. mi je žal, da nisem potem pisala pritožbe na vodstvo, ampak ok...

:o :o 

Bom tudi jaz rekla, da želim videt podpis, pa da želim govorit z osebo, ki je bila takrat dostavljalec. Sej ne morem verjet, no! :o 

Čeprav sem prepričana, da bo podpis od osebe, ki živi tam in ne dostavljalca. Pa vseeno... res ni moja napaka. 

Danes sem še enkrat klicala na paketno dostavo, pa je človek tam dobesedno rekel, da "se ne da nič naredit". :o Da se naj grem zmenit s tistim, ki je prevzel moj paket. :o 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#31563 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28293 posts

Posted 22 June 2016 - 01:56 PM

Immortelle, jaz bi pisala na revijo VIP, imajo rubriko za reševanje problemov potrošnikov pa naj Pošta njim razlaga, da ničesar ne morejo. 😴

Tudi jaz imam nekaj neprijetnih izkušenj z raznimi dostavnimi službami (kot je pisala Ančka, tečnarijo, ker te ni doma - zjutraj, dopoldne) ter poštarji, ki hočejo (priporočene) pošiljke uturiti vsakemu, ki ga srečajo okoli naše hiše.

Sem pa opazila, da ima vse več dostavnih služb urejen način obveščanja o dostavi naslednji dan ter možnosti, da dostavo preusmeriš (paketomati so zakon) ipd.. Pohvalno.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#31564 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24900 posts

Posted 22 June 2016 - 02:05 PM

Danes sem še enkrat klicala na paketno dostavo, pa je človek tam dobesedno rekel, da "se ne da nič naredit". :o Da se naj grem zmenit s tistim, ki je prevzel moj paket. :o

Naj se gredo oni zmenit z njim!

Imaš tudi (sicer plačljivo) telefonsko števiko na ZPS

Meni so takrat pomagali glede "garancije" indikcijske plošče, da sem jim lažje stisnila v kot.

Sem se pa z GA dopisovala pisno in ko imaš vse na papriju, po mojih izkušnjah hitreje popustijo.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#31565 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 June 2016 - 03:53 PM

Danes sem poslala spletni trgovini email z razlago situacije. Paketna dostava pravi, da morajo oni poslati poizvednico za paket, tako da upam, da bodo kaj več dosegli kot sem jaz. 

Najbolj od vsega sem šokirana nad dejstvom, da je tole napaka poštne dostave, pa vseeno kao "ne morejo nič". :o Sploh ne morem verjet! Pa ne bi rekla, če bi bil paket poslan navadno. Je bil pa priporočeno! Sramota, res. 

200_s.gif

Bom pa pisno poslala še Pošti Slovenije. Mogoče bo kdo bolj resno vzel, kot on tip po telefonu, ki mu dol visi za vse. 

• 0

#31566 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 June 2016 - 01:08 PM

Izgleda, da pri nas vseeno še najbolj deluje pisna komunikacija v takšnih primerih. 

So danes stopili v akcijo. Poštar (oz. takratni dostavljalec) je pozvonil in izgleda, da je pošiljko le dobil nazaj. Verjetno bi bile zanj kakšne sankcije, glede na to, da je izročil paket nekomu, ki nisem jaz. Pa se je verjetno konkretno potrudil. 

Zdaj me paket čaka, da ga prevzamem v Logističnem centru Pošte Slovenije. 

No, vsaj dobila ga bom, po vseh teh težavah in klicarjenju naokoli.

Me pa zanima, če je bil med tem že odprt (in kaj od vsebine uporabljeno). Bomo videli. 

• 0

#31567 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24900 posts

Posted 23 June 2016 - 01:21 PM

super!!!!

ja pisna komunikacija pri nas najbolje deluje. Ali pa, da vprašaš točno s kom si govoril. Takrat tudi začnejo z malo bolj previdno in korektno komunikacijo

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#31568 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 June 2016 - 01:36 PM

Ali pa, da vprašaš točno s kom si govoril. Takrat tudi začnejo z malo bolj previdno in korektno komunikacijo

Saj res. To vedno pozabim. :D 

• 0

#31569 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28293 posts

Posted 24 June 2016 - 06:58 PM

Waa, super! :thumbup:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#31570 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 June 2016 - 08:42 PM

Paket začuda ni bil odprt, je bila pa embalaža nekam čudna... vsa polita in umazana. No, nima veze. Vse sem dobila nepoškodovano, juhej! :D 

• 0

#31571 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87228 posts

Posted 24 June 2016 - 09:08 PM

Samo kje je fora, da nekaj ukrades in potem ne odpres. :butl:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#31572 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 June 2016 - 09:27 PM

Nimam pojma. Po mojem je šlo bolj za nagajanje kot kaj drugega... ali pa čakanje na to, da bi minilo dovolj časa in bi bila stvar "pozabljena"... Kdo ve. :/ 

• 0

#31573 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87228 posts

Posted 24 June 2016 - 09:28 PM

Glavno, da si dobila nazaj. :)
  • 0

― V. Van Gogh

#31574 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 02 July 2016 - 07:42 AM

A če se na kompu (Mozilla) pobriše zgodovino brskanja, se da to potem še kje izbrskat ali je gone for good?

• 0

#31575 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 July 2016 - 11:59 AM

Se da v H&M reklamirat tud brez računa? Probably not a? 

• 0

#31576 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87228 posts

Posted 06 July 2016 - 06:11 PM

Kje v LJ (po možnosti v centru ali na Viču) delajo dobre slike za dokumente? Nazadnje sem se šla slikat kar na UE in so me tako osvetlili, da izgleda kot da imam črne lase in eno oko 2x večje od drugega. 

• 0

― V. Van Gogh

#31577 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17768 posts

Posted 06 July 2016 - 06:18 PM

Se da v H&M reklamirat tud brez računa? Probably not a? 

Rees dvomim, vedno rabiš račun. Lahko pa vseeno poskusiš njihovo dobro voljo..

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#31578 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 July 2016 - 07:27 AM

Katere optike v Lj priporocate za soncna ocala? Da imajo vecjo izbiro visjega cenovnega razreda?
  • 0
Viens, reste ici!

#31579 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17690 posts

Posted 09 July 2016 - 07:50 AM

Mestna optika (Kongresni) in Clarus (Wolfova). 

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#31580 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87228 posts

Posted 09 July 2016 - 09:25 AM

Take optike so fajn samo za to, da probas izbrane modele ocal in jih potem narocis na netu neprimerljivo ceneje. Sodelavka ful hvali eno optiko v Trstu, ampak se ne spomnim imena. Imajo pa ogromno izbiro in ful ceneje kot pri nas.
  • 0

― V. Van Gogh

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users