Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3121 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 23 December 2007 - 11:34 PM

Jutr nej bi se dobila z B-jem. Zdej nej bi šla kao na zmenk, sam js ful ne vem če bi šla.
Ful mi je čudn k je mal zamenjan vrstni red. Spoznala sva se na žurki, oba pjana k klade, tko da sva neki mutila,... se vmes parkrat slišala na MSN-ju. Zdej v petek sva se spet kr srečala (nisva bla nič zmenjena), plesala cel večer skupa, na konc pa spet neki mutila,...(pa spet sva bla oba rahlo pod dozo). Js ful ne vem kva nej, po eni strani bi šla vn, po drugi pa kr ne,...

Grozna sem, obnašam se kot kaka najstnica, jao! Js bi z njim sam tko mal mutila, nočm se pa navezat,...
  • 0

#3122 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 24 December 2007 - 10:02 AM

Sneži...mal me je strah, da ne bo ta sneg kaj zagodel danes, ker pol pa me res kap. Je bilo že dovol sranja za ta tedn/mesec/leto...naj bo vsaj danes vse ok!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3123 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 December 2007 - 10:57 AM

Sovražim sneg, snežne radosti in plundro.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3124 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 24 December 2007 - 11:40 AM

QUOTE(Jenna @ 24. 12. 2007 - 10:57) View Post

Sovražim sneg, snežne radosti in plundro.

Enako excl.gif
  • 0

#3125 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25943 posts

Posted 24 December 2007 - 11:49 AM

učerej sta me brat in sestra totalno spravila ob živce ... fasala popizditis in se spičla z obema. mater, ej ... da ne morta ne-pipat mojih stvari pa bit pol še jako ponosna na to ... mad2.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3126 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 December 2007 - 05:51 PM

Spet imam ful vročino in grlo me boli, tole se vleče že slabe 3 tedne, imam filing ko da samo nekaj jamram in se pritožujem, ampak če kar ne mine. cry.gif Uničilo mi bo vse počitnice očitno.

• 0

#3127 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 24 December 2007 - 06:10 PM

Doma je tak cirkus, da že cel popoldan zavijam z očmi in si mislm, da se mi bojo samo zaštekale in bom začela škilit. rolleyes.gif
  • 0

#3128 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 24 December 2007 - 06:32 PM

opažam in opažajo drugi da sem vedno bolj podobna mami, kar se službe in poslov tiče, se pravi sem na pravi poti da postanem obsedens s službo hmm.gif ermm.gif
  • 0

#3129 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 December 2007 - 06:44 PM

Že vidim kako bom zapravljala v petek. oops.gif
Pa sem rekla da mi MAC ni nekaj, ampak vedno najdem kaj kar se splača kupit. F*K!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3130 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 25 December 2007 - 02:30 PM

vse mi gre že tak na živce angry.gif tak se čudno počutim zadne dni, potem pa še vse poslabša obnašanje drugih!
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3131 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17010 posts

Posted 25 December 2007 - 02:41 PM

Malo fejst me hormončki matrajo. Samo okol bi hodla. Šola pa mi je trenutno 9 briga. Pol pa se bom po glavi tolkla.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3132 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 25 December 2007 - 05:28 PM

za šolo nisem nič naredila.ne da se mi.
zakaj da fak nism jz ena tistih srečnic, ki gimnazijo naredijo "brez učenja".
na živce mi gre, da sošolka, ki se uči enako nuli, zmeraj dobro piše, ker vse prepiše.
mene pa zmeraj dobijo.ni fer evil.gif
  • 0
mačka figa.

#3133 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 26 December 2007 - 12:52 PM

A sm prej rekla, da me noge ful mal bolijo? No, vzamem nazaj. Ne vem več koga nej prekolnem, ampak to da ne morm niti na en k* sprehod, ne da bi me pol vse bolel, ni normalno. Sploh kadar sm drgač dobre volje, na primer dons. Grem delat bedne vaje in brat. Mogoče bo bolš.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3134 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 26 December 2007 - 05:22 PM

čist slučajno sva se srečala s prijateljem, ko sem zdaj šla v službo nekaj za jutri pripravt in sva se ljubčkala oops.gif blažena sem
  • 0

#3135 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 December 2007 - 05:28 PM

- Nič še naredila za šolo
- Zares slabo se počutim med počitnicami, stalno neki glavoboli in, ko zjutraj vstanem sem kot povožena cunja. Ni logično, ker cele dneve dobesedno ležim in lenarim, nimam pojma zakaj sem zjutraj tako zjebana kot, da bi prejšnji dan najmanj hišo gradila.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3136 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 26 December 2007 - 09:25 PM

QUOTE(Emily @ 26. 12. 2007 - 17:28) View Post

- Zares slabo se počutim med počitnicami, stalno neki glavoboli in, ko zjutraj vstanem sem kot povožena cunja. Ni logično, ker cele dneve dobesedno ležim in lenarim, nimam pojma zakaj sem zjutraj tako zjebana kot, da bi prejšnji dan najmanj hišo gradila.

to je pd preveč počivanja - se meni tudi zna zgoditi, da sem od lenarjenja cela povožena. smile.gif

TiTa, wub.gif

sama se spovedujem, da sem nadsrečna, da sem končno doma, res.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3137 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 27 December 2007 - 09:13 AM

Ful sem srečna, da sem sama doma thumbup.gif . Priznam, da sem komi čakla, da so se spokal od doma laugh.gif .
  • 0

#3138 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 27 December 2007 - 03:20 PM

I hate my parents!!! down.gif evil.gif rolleyes.gif mad.gif
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#3139 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17010 posts

Posted 27 December 2007 - 03:46 PM

Ufffffff mater sm jezna. Že drugo delo za vikend sm mogla odklonit zaradi bolezni. evil.gif evil.gif verymad.gif mad.gif $%&$%&#"$%
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3140 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25943 posts

Posted 27 December 2007 - 11:15 PM

hormoni me zafrkavajo. trebuh me boli. sitna sem & doma me majo dost. pomoje bo glih za nov let počl kej. eh ...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users