Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#3121 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 24 February 2007 - 02:16 PM

a ima mogoče katera tabelco [ali pa kaj podobnega] na kateri je zbranih čimveč konfekcijskih številk?? ker so kar velike razlike med italijanskimi, nemškimi, angleškimi, ameriškimi,...številkami smile.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#3122 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 24 February 2007 - 04:42 PM

QUOTE(roxy @ 24. 2. 2007 - 14:16) View Post

a ima mogoče katera tabelco [ali pa kaj podobnega] na kateri je zbranih čimveč konfekcijskih številk?? ker so kar velike razlike med italijanskimi, nemškimi, angleškimi, ameriškimi,...številkami smile.gif

KLIK! wink.gif

----

Milka Lila pause imajo po €0.47 v Mullerju - sem si jih ravno eno majhno zalogo kupila. Imajo pa samo jagodo in lešnik.

Men je bila kokosova včasih ful všeč... pa mislim da je bla tut pomarančna... njam... smile.gif
Škoda, ker imajo zdaj samo še dve vrsti. cry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3123 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 24 February 2007 - 04:55 PM

QUOTE(KissyKissy @ 24. 2. 2007 - 16:42) View Post

Milka Lila pause imajo po €0.47 v Mullerju - sem si jih ravno eno majhno zalogo kupila. Imajo pa samo jagodo in lešnik.

Sem jih že našla. Kupla glih danes 2. smile.gif Meni je pa jagoda najljubša. Hvala vseeno.

Dobra tabela. Če najde kje kera še tisto za modrce, naj lima gor. Te italijanske cifre me ubijajo...
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3124 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 24 February 2007 - 06:23 PM

QUOTE(Adriane @ 23. 2. 2007 - 19:42) View Post

Prav srečna sem, da se ne farbam in dajem za striženje konic pri moji frizerki 1500 bivšik tolarjev (kolko kasira zdaj, ne vem, še nisem bla), ker me prav stisne, ko vidim te vrtoglave cifre

Jaz se parkrat na leto barvam, kake pramančke in to , dam gor, pa tud plačam jurja in pol, kolegici smile.gif Men je to tak noro, ti fancy frizerji, prav jezi me kak obirajo folk, to mi je čist mimo, še bolj pa norci , ki tolk plačajo! Zato pa so takšne cene, če je skos povpraševanje, folk pač, majo preveč keša, NOT!
  • 0

#3125 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 February 2007 - 06:27 PM

Jaz sem se pred časom skos hodla k frizerki farbat, narastek in to in skos plačevala čez 10k (ker me je še skos prepričala v to, da treba malo špičke porezat, a ne). In to je blo tak, na vsake 2 meseca. Zaj pa si komot narastek doma pofarbam, za bivših jurja pa pol. Postrigel me je pa nazadnje kar fant. =) K frizerki me še lep cajt ne bo (ziher se že dlje cajta vprašuje, kje za hudiča sem), razen v primeru, da si ne zaželim kakšne posebne pričeske ali pa farbe.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3126 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 24 February 2007 - 06:38 PM

Mal OT- to mi je zdaj prešinlo čez glavo smile.gif Najbolj hecno je, ko majo kake punce plače okoli 100 čukov ali pa še manj na našem območju, pol pa grejo k frizerju npr. Kristjanu, pa da 15 čukov za frizuro. To je pa podn od podna. Ok sej če bom kdaj mela plače okol 300 čukov si bom privoščla, da bom pa zaradi glupega španatorskega frizerja trpela finančno kje drugje, to pa ne. Tok pameti mam v butari.
Ampak glavno da ma kaj lepega na glavi, če že je v glavi bolj slabo stanje:)
  • 0

#3127 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 24 February 2007 - 07:02 PM

Jaz pa sem v svojem life, se mi zdi predelale vse frizerske salone v moji okolici, ki jih ni tako malo. In bila bolj ali manj zadovoljna s frizuro, za povprečen denar. Posem odkrila enega, kjer so me res vedno ful dobro zrihtali (blond pobarvali, gosti prameni po vseh mojih dolgih, zelooo gostih lasih), za nekaj čez 10k, in sem bla vedno ful zadovoljna po prejšnih nekajkratnik polomijah. Zadnjič, pa me je skoraj na rit vrglo ko sem plačala 15k (brez striženja)...in tako, sem se na mamino pregovarjanje odločila, da grem k njeni frizerki. ohmy.gif ..in ko sem prišla noter, me je skoraj kap, katastrofalna oprema, nič kaj urejeni frizerki (kar ponavadi od njih pričakujem, vsaj v določeni meri), da ne govorim o okrnjenih produkti (mislim, da jih moja kopalnica premore 5-krat več)...verjetno še za kakšnega Tigi-ja niti slišali niso laugh.gif v glavnem...mislila sem se kar obrnit, ampak potem nekako nisem mogla (ker se je prej že mami zmenila da pridem)...bilo me je prav pošteno strah...ampak rezultat je bil presenetljiv...ne morem rečt, da je bila moja frizura niti za pikico slabša kot pri "ožemalcih denarnice" tongue.gif ...in na koncu plača 35 evrov (za barvanje,pranje, striženje, sušenje..)....

sicer bi mi blo še najbolj všeč, da bi se barvala doma, sam nevem če bi mi fajn ratalo, sploh pravo barvo brat, pa sam postopek itd., ker jaz skoraj enačim (sicer se širni folk dela norce z mene tongue.gif ) obisk frizerja z obiskom zobozdravnika laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3128 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14288 posts

Posted 24 February 2007 - 07:34 PM

Meni pa se ne zdi neumno dati več denarja za res dobrega frizerja. sem dolgo hodila k enemu, ki je bil super ampak sem se mogla prej naročit. In ker se mi je kar naenkrat zahotelo it k frizerju sem šla drugam in potem kako leto in pol krožila okoli frizerjev. Nobeden me ni znal postrižti, ker imam skodrane lase in je tukaj treba znati. sem se vrnila k mojemu nazaj in sem zdaj zadovoljna. plačam 30 evrov brez barvanja dvakrat do trikrat letno in to je to. se mi zdi, da dejansko ve točno kaj more z lasmi delati in se jim prilagodi, pri ostalih imam bolj občutek da si oblikujejo eno osnovo in vse približno isto strižejo, pa malo spremenijo vsako leto da je kako modno.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3129 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27557 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 24 February 2007 - 07:43 PM

Kako se reče angleško deželni zbor? oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3130 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 24 February 2007 - 07:48 PM

land quier laugh.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#3131 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27557 posts

Posted 25 February 2007 - 06:35 PM

Deklice, nujno nujno ful: Kje se da dobit od Vira vložke, tiste ki so samo vata v gazi?? A na kašnih benzinskih in Mercatorju majo??
  • 0
Pablo Picasso

#3132 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 February 2007 - 06:37 PM

Za Merkator vem, da jih imajo...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3133 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27557 posts

Posted 25 February 2007 - 06:40 PM

Uh, danke. Upam da jih bojo imeli tu v tem našem miniaturnem Merkatorju.
  • 0
Pablo Picasso

#3134 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 25 February 2007 - 06:52 PM

Ej kaj mislte da je bolš če že ješ čokolino al rižolino?Mislm tko da je bl zdrav,
Jz mislm da rižolino hmm.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3135 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 February 2007 - 06:54 PM

Vprašaj Sajka. lol1.gif Ne vem, primerjaj sestavine.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3136 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27557 posts

Posted 25 February 2007 - 06:59 PM

Deklice, še eno vprašanje - a je v Šiški pri dijaškem domu kašen merkator? biggrin.gif Mislim, v bližini, ene 5 minut stran or smthng.
  • 0
Pablo Picasso

#3137 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 26 February 2007 - 06:55 PM

Ve mogoče kdo, če se da v Slovenijo naročiti izdelke iz nemških katalogov Quelle in Neckermann (izdelke, ki jih v slovenskih katalogih ni)?
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#3138 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 26 February 2007 - 08:08 PM

Dvomm, da se da. To sm jst gledala že za en drug katalo iz Francije- La redoute, ker majo iste stvari kot v našem katalogu res cenejše, sam mi piše, da sam v svoji državi.. (Ni fer, ker so stvari tud za 10 € dražje, sam se nism mogla upret in sm vseen naročila oops.gif ) Tko d pomoje je tko tud za Quelle in podobno.. A ni nč na njihovi spletni strani napisano (nemški)?? Tm pod pogoji nakupa...
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3139 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 February 2007 - 08:57 PM

Hm...sem mislila, da bo danes spet House, pa ga ni. hmm.gif
A je prva sezona končana, ali so ga prestavili? ermm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3140 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 26 February 2007 - 09:09 PM

Mela bi en komad od E.T-ja. Ali pa od pevke Vane, al kaj je že. Ko vtipkam ali E.T. ali wana mi nič ne začne iskat.

Kak se Vana piše? KAj naj nardim, komad bi ful mela...
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users