Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#3121 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 28 December 2011 - 01:52 PM

Ej nincha; ta link, ki sem ga za Joico nalepila, je najceneje za te produkte naročit?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3122 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 December 2011 - 01:57 PM

Pa poglej si, kje od vseh teh spletnih trgovin imajo najceneje. Saj jih spet ni toliko, FD itak niti ne drži več.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3123 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 December 2011 - 01:57 PM

Pomojem se ti najbolj splača na feelunique naročit, se mi zdijo najbolj poceni.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3124 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 28 December 2011 - 05:45 PM

Neytiri, ti si nalepila lookfantastic pa stane 27L, jaz sem nalepila feelunique kjer stane 23L. Kaj te muči? biggrin.gif Seveda se na FU bolj splača naroči. Maš še opcijo nekje, da si daš 10% na najljubšo znamko (jaz sem dala seveda Joico), tko da te še bolj ugodno pride.
  • 0

After all this time?

Always.

#3125 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 28 December 2011 - 06:23 PM

QUOTE(Sarah @ 27. 12. 2011 - 20:47) View Post

Aham, torej se ti niso, ko si barvala na rjavo, nič hitreje mastili v primerjavi s tem ko si barvala na blond? Hvala! biggrin.gif

ne
  • 0

#3126 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 29 December 2011 - 02:36 PM

QUOTE(Nincha @ 28. 12. 2011 - 17:45) View Post

Neytiri, ti si nalepila lookfantastic pa stane 27L, jaz sem nalepila feelunique kjer stane 23L. Kaj te muči? biggrin.gif Seveda se na FU bolj splača naroči. Maš še opcijo nekje, da si daš 10% na najljubšo znamko (jaz sem dala seveda Joico), tko da te še bolj ugodno pride.

Ne poznam velik strani, kar se internega nakupovanja kozmetike tiče, pa sem mislila, da je še kaj podobnega kot velikokrat omenjena lookfantastik pa feelunique... Ali pa da se da kje večje embalaže naročit al kej podobnega.

Bom zdaj K-Pak iz feelunique naročila, ko bo spet na zalogi. Upam, da bo pasal mojim lasem smile.gif .
  • 0

#3127 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 31 December 2011 - 03:03 PM

Lol, sem naročila kar tisti moisture paket včeraj, pa še kremo za kodre. Upam, da bo kul in da kmalu pride smile.gif .
  • 0

#3128 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 January 2012 - 05:04 PM

Je katera že sprobala Joico Moisture Recovery Treatment Balm for Thick/Coarse Dry Hair?
Sem videla zdaj na feel unique v embalaži za 500 ml za cca 17 eurov. Se mi zdi kar ugodno.

IPB Image
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3129 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 11 January 2012 - 07:35 PM

Danes sem paket dobila. Kako se že rekonstruktor uporablja? Nekaj se spomnim na približno; da ni dobro prevečkrat, npr. vsako drugo umivanje, kar bi bilo pri meni od zdaj naprej na nekje 10 dni (se mi zdi, da imam bolj zdrave, če si jih umivam malo pogosteje kot enkrat tedensko). Da se ga da ne čisto do lasišča? Pa koliko časa gor pusti? Se da to po balzamu ali prej?
  • 0

#3130 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 January 2012 - 06:54 AM

Neytiri preberi si TUKAJ je dilema že dolgo nazaj našla en članek o tem.

Jaz ga drugače uporabljam na 14 dni, dam ga gor za okrog 5 minut in takrat, ko ga uporabljam balzam kar izpustim. Pa samo na konice ga dam.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3131 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 12 January 2012 - 07:53 AM

QUOTE(Neytiri @ 11. 1. 2012 - 19:35) View Post

Danes sem paket dobila. Kako se že rekonstruktor uporablja? Nekaj se spomnim na približno; da ni dobro prevečkrat, npr. vsako drugo umivanje, kar bi bilo pri meni od zdaj naprej na nekje 10 dni (se mi zdi, da imam bolj zdrave, če si jih umivam malo pogosteje kot enkrat tedensko). Da se ga da ne čisto do lasišča? Pa koliko časa gor pusti? Se da to po balzamu ali prej?

Neytiri, bi lahko ocenila kremo za kodre, ko jo sprobaš?
Na FU imajo toliko gelov za kodraste lase, da nimam pojma kaj naročit. Razni forumi z ocenami pa ne olajšajo odločanja. biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3132 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 January 2012 - 07:56 AM

Bom, ja, ko si jih naslednjič umijem wink.gif .

• 0

• Guests

Posted 12 January 2012 - 07:21 PM

A je katera že slišala za brazilski kreatin? Na FB sem zasledila to zadevo in piše samo tole: "Brazilski kreatin Cadiveu je najbolj priznan in edini originalni brazilski kreatin, ki zelo hitro pozdravi poškodovane lase. Istočasno dosežemo ravnanje las, ki traja več mesecev."

A mogoče katera ve kaj več o tem?
  • 0

#3134 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 January 2012 - 08:08 PM

Jaz za brazilski keratin prvič slišim, sem pa malo poiskala.

KLIK 1

KLIK 2
  • 0

• Guests

Posted 12 January 2012 - 08:53 PM

Hvala Emily - deluje zanimivo. V enem salonu v Novem mestu izvajajo to terapijo, se moram pozanimati glede cene - sam verjetno je kar drago...
  • 0

#3136 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 January 2012 - 09:46 PM

No daj pozanimaj se pa sporoči. smile.gif
Drugače so pa cene absurdne kolikor sem videla, da si sam kupiš ta celoten treatment komplet je 349$. No en manjši set je bil pa za 180$. ninja.gif
Ne vem ali res take čudeže dela. ermm.gif
  • 0

• Guests

Posted 12 January 2012 - 10:03 PM

V Novem mestu v Art-Pe je cena enega tretmaja 45 €.
  • 0

#3138 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 January 2012 - 10:13 PM

Aha, hvala za informacije. To je še sprejemljivo, če je res kvalitetno.
  • 0

• Guests

Posted 13 January 2012 - 11:06 AM

Napačno informacijo so mi dali - ni 45 eur ampak je 70...
  • 0

#3140 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 14 January 2012 - 03:03 PM

A ima katera izkušnje s Schwarzkopf Palette Instant Color prelivi? Jaz ne vem kdaj bom uspela do frizerja, ampak imam tak narastek, da ne upam več ven. Jaz se še nikoli nisem doma barvala al karkoli podobnega pa mi to predstavlja še najmanjše tveganje, da gre kaj narobe pa hitro se spere.
Probala bi pa to, Ultra Blond:
IPB Image
A moram bit na kaj posebej pozorna?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users