Danes sem poskusila tole:
No, zanič je.
Posted 13 May 2020 - 04:10 PM
Danes sem poskusila tole:
No, zanič je.
Posted 13 May 2020 - 04:24 PM
Haha, a si kupila v Hoferjevi akciji? Jaz tudi, poskusila pa še nisem. Ne bo niti za porabit?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 May 2020 - 05:36 PM
Ja, sem prav čakala, da bo v akciji, ker sem se bala, da bi me znal razočarat, haha. Nekaj z začimbami mi ne štima. Škoda mi ga je sicer vreči stran, ga bom nekako porabila (pod pogojem, da bo dobro zakamufliran, aka še kakšen namaz pod njim in avokado na vrhu).
Posted 13 May 2020 - 05:44 PM
Sestra ga je tudi skritizirala. Ona je sicer ekstra picky in pogreša fižolov namaz, ki so ga imeli v Hoferju, pa so ukinili ta okus kako leto nazaj.
Sinnaia, jaz stvari, ki mi ne grejo, začinim z garam masalo od Sonnentorja. Vse ima fajn (in isti) okus po pol žličke te začimbe
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 13 May 2020 - 05:59 PM
Sinnaia, a si poskusila Mercatorjev veganski tatarc? Meni ni slab, ampak je seveda doma narejen daleč najboljši. Se dobi npr. v Maximarketu in večjih.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 May 2020 - 06:42 PM
Nisem, ne. Ga bom kar doma naredila, bo še najboljši.
Posted 18 May 2020 - 10:03 AM
Sem poskusila zdaj Terezin tatarc in se mi ne zdi slab. Mogoče se preveč čuti kapre, sestavine pa so sicer praktično enake kot se uporabijo za domačega. Domač pa je logično najboljši, pa še svež, drugega gostom ne bi postregla.
Bill Bullard
Posted 25 May 2020 - 02:00 PM
A lahko prosim za eno pomoč. Potrebovala bi eno dobro kuharsko knjigo za vegansko prehrano. Ima katera kakšno idejo, da je res vredu z zanimivimi recepti.
Posted 25 May 2020 - 03:01 PM
Bill Bullard
Posted 25 May 2020 - 03:28 PM
Posted 25 May 2020 - 04:44 PM
Bill Bullard
Posted 25 May 2020 - 04:48 PM
Posted 25 May 2020 - 05:28 PM
Posted 25 May 2020 - 06:15 PM
Posted 25 May 2020 - 06:28 PM
Posted 01 June 2020 - 09:16 AM
Belini, kakšne težave z želodcem pa je imela? Je dobila ta pregled na napotnico ali samoplačniško?
Kaj uporabljate kot alternativo mlečnim izdelkom pri pripravi raznih namazov? Npr, tunin namaz delam s kislo smetano ali grškim jogurtom
Posted 01 June 2020 - 09:51 AM
Posted 01 June 2020 - 09:54 AM
Belini, kakšne težave z želodcem pa je imela? Je dobila ta pregled na napotnico ali samoplačniško?
Zgaga in bolečine. Je imela gastro pa razen povečane kisline niso nič pametnega ugotovili.
Posted 01 June 2020 - 10:12 AM
Ja sej, ta gastro je včasih bolj tako. A ta krvna preiskava je tudi preko napotnice šla? Jaz sem si drugače zdaj kupila dr. Aviv The Acid Watcher Cookbook za težave s kislino.
Haha, Anouk. Sej humus obožujem, z avokadom pa mislim, da se ne razumeva najbolje.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users