Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 03 August 2010 - 10:59 AM

Posted 12 August 2010 - 07:49 AM
In če nočeš dat te zaslišujejo zakaj ne daš. Kot da je moja dolžnost da jim dajem!
Pa da ne bo nesporazuma, nisem neobčutljiva. Včeraj sva s fantom videla enega moškega ki je brskal po smetnjaku za hrano in sva mu dala 10€. Večina teh beračev po LJ pa itak ne bi hrane, ampak kako drugo substanco. Naj bodo vsaj odkriti.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 August 2010 - 08:42 AM

Jaz sem jim včasih full dajala, ampak 100 sit, največ 200 sit, ko smo še imeli tolarje; pa vedno so spraševali, če imaš kaj drobiža. Sedaj, in v bistvu že nekaj časa pa opažam, da sprašujejo direkt za nek znesek, in ponavadi je to 1 ali pa celo 2 evra.

Tudi Kraljev Ulice ne kupujem več, ker prihaja na žalost do zlorab, in jih full 'prodajajo' narkomani - mislim, 2 krat pogledaš človeka, in ti je počasi vse jasno. Nimajo kartice Kralji Ulice, pa veliko bolj nesramni so.
In zaradi takšnih, ki zlorabljajo sistem, sem tudi jaz postala imuna na vse berače, preprosto se naredim slepa in gluha ko grem mimo njih.

Meni gre pa ZELO na živce vulgarnost, da se o sexu govori na vulgaren način, prostaško. Tudi sama rada kdaj namignem kdaj, ampak v primerni situaciji, v primernem kontekstu, in med ljudmi, ki me poznajo, in dobro vedo, da se ali hecam, ali hočem neko witty primerjavo potegniti.
Maybe it's just me.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 August 2010 - 08:45 AM
Da ne govorimo spet o tistem, ki ima otroka v avtu in rabi 7€ za bencin.

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 12 August 2010 - 08:48 AM
Glede vulgarnosti pa res, too much je že tega. Nazadnje vem da mi je bla vulgarna reklama za bandidos v lokalu enga wc-ja. Verjetno me niti ne bi tok zmotilo če ne bi to srečevala na skorajda vsakem koraku.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 August 2010 - 08:50 AM

Jst včasih kaj dam, samo so me tudi že ful okrog obrnil, tako da sm zdej malo bolj previdna. Sem pa prejšnič enega na burek peljala, je bil ful vesel. Je sicer prosil za 1€ za burek, pa sm mu rekla, da keša mu ne dam, burek mu pa lahk kupim. Je bil takoj za, ker ni še nič jedel (ura je bla pa že okol 11 zvečer).
Posted 12 August 2010 - 10:21 AM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 August 2010 - 03:33 PM
Uporaba besede posebaj. WTF?

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 August 2010 - 10:09 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 12 August 2010 - 11:05 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 August 2010 - 01:53 AM
In še marsikdo, ja.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 August 2010 - 08:51 AM

Od vedno.
Posted 13 August 2010 - 09:25 AM

Posted 13 August 2010 - 09:45 AM
Posted 13 August 2010 - 09:51 AM

Posted 13 August 2010 - 09:52 AM

Posted 13 August 2010 - 09:53 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 August 2010 - 09:54 AM

Posted 13 August 2010 - 10:54 AM
Kupila sem si premajhno trenerko.

pa raznorazne decembErske radosti in podobno.
tropičje je še vedno nestično ločilo.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 August 2010 - 10:56 AM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users