Tam pri RTVju, kjer je bil prej Prometej. Sicer pa imaš en Art 3 korake od Le Petit Cafeja.

vprašanja (zanima me, ...)
Posted 11 December 2015 - 09:36 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 11 December 2015 - 10:48 AM
Ti materiali so v teh buticnih artsy trgovinah full dragi.
Ce imas za obeske, lahko kupis zlat cvirn (sukanec) v siviljskih trgovinah.
Jaz sem kupila lepo vrvico za zavijanje v trgovini, kjer prodajajo prejo/volno. 230m je nekih 5 eur. Dzabe.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 11 December 2015 - 10:57 AM
Thanxxx. Spomnil sem se na Maximarket. Zdaj mi je žal, da nisem tega kupil kar tam.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 15 December 2015 - 11:59 AM
imate kakšno idejo, kje se lahko kupijo taki kompleti iz filca ali klobučevine (da so že luknje za šivanje)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 December 2015 - 09:27 PM
Koliko v povprečju stane Aperol špric v Ljubljani?
Posted 17 December 2015 - 10:10 AM
Se lahko knjige v NUK-u izposoja kar z študentsko izkaznico ali se moraš prav včlanit?
[Napoleon]
Posted 17 December 2015 - 10:28 AM
S študentsko izkaznico Univerze v Ljubljani prideš in dobiš člansko izkaznico. Brez nje ni nič. Če si študentka UL, ne plačaš članarine. Idi na domačo stran NUK in si preberi, jaz ne vem vsega.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 17 December 2015 - 07:51 PM
After all this time?
Always.
Posted 18 December 2015 - 08:11 AM
Je v Zagrebu kakšna znamka kozmetike, ki je ni pri nas? Npr. Milani, Kiko, NYX, ..?
Posted 18 December 2015 - 08:30 AM
MAC vem da je.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 19 December 2015 - 06:37 PM
A lahko nesem zamenjat oblačilo, ki sem ga kupila s popustom, čeprav na računu nič ne piše rok vračila?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 December 2015 - 06:47 PM
Kdaj pa si kupila? Pomoje bi ti morali zamenjati brez problema, je pa odvisno od njihove dobre volje. Edino denarja ti ne bi vrnili.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 December 2015 - 07:02 PM
Danes sem kupila, šla bi pa z računom menjat, ker sem falila pri številki.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 19 December 2015 - 08:18 PM
Pol ti pa sploh ne bi smeli komplicirat.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 December 2015 - 10:00 PM
Če je še aktualno - poglej v Antusu (ali v kateri podobni trgovini z materialom za ustvarjanje):imate kakšno idejo, kje se lahko kupijo taki kompleti iz filca ali klobučevine (da so že luknje za šivanje)
http://www.antus.si/ustvarjanje/
Jaz sem tu kupila ročne lutke (kuža, žaba) iz filca, ki jih zašiješ sam, morda imajo še kaj drugega.
Posted 29 December 2015 - 07:44 PM
Ga je katera kje videla? Pismo, nikjer ga ne dobim.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 December 2015 - 08:23 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 29 December 2015 - 08:31 PM
V Coopu sem bila, bom šla še v kakega, hvala
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 03 January 2016 - 04:48 PM
Kje kupite kondenzirano mleko? Na voljo imam Spar, Mercator, Lidl, Hofer, DM in Muller.
Posted 03 January 2016 - 05:01 PM
to je bila do nedavnega moja nočna mora! V Mercatorju bi ga naj imeli (v spletni trgovini je) ampak v našem Hipermarketu ga ni (preverjeno 100%). Spar ima Nestlejeve tubice, tako da ce ga rabis ful, pride kr drago. Ostali ga nimajo.
Jaz sem ga zdaj našla v enem discontu takoj čez mejo in sem happy panda . Pa v L'eclercu, itak, tam imajo ful izbire in cenejše, ne sam Nestlejevo.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users