Je kaka rešitev za pulover, ki se ful mucka? Če ga nosim s kavbojkami, še gre, če pa s kakimi drugimi hlačami (črnimi) pa imam katastrofo.
Sestava je: 45% poliamid, 40% viskoza, 15% angora.
Posted 07 December 2015 - 12:42 PM
Je kaka rešitev za pulover, ki se ful mucka? Če ga nosim s kavbojkami, še gre, če pa s kakimi drugimi hlačami (črnimi) pa imam katastrofo.
Sestava je: 45% poliamid, 40% viskoza, 15% angora.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 December 2015 - 12:50 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 December 2015 - 01:07 PM
To sem slišala ja, tudi naredila že. Ni razlike
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 December 2015 - 05:03 PM
Prvič sem dobila pošto s carine, za kar dve kremi! Pa ju nisem skupaj naročila.. Obe staneta pod 20€.
Pač plačati moraš tisto odprtje paketov? Nimaš šanse, da ti kdo karkoli povrne, ane?
Posted 07 December 2015 - 05:09 PM
Nič ne bi smeli zaračunati načeloma. Razen če v paketu ni dovolj diskriptivno, kakšna je vrednost, potem bi lahko zakomplicirali, ampak to je redko.
Je pa očitno to kakor se jim sprdne. Fant mi je naročil darilo, ki je bilo krepko čez mejo pa mu niso zaračunali nič.
― V. Van Gogh
Posted 07 December 2015 - 05:14 PM
Posted 07 December 2015 - 05:49 PM
Posted 07 December 2015 - 05:51 PM
Ne, ker odprejo itak vsak paket. Drugače ne bi prišli do računa, na paketu lahko piše karkoli.
― V. Van Gogh
Posted 07 December 2015 - 08:10 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 08 December 2015 - 05:47 PM
Dobila sem Dalacin vaginalno kremo. A se jo lahko uporablja že proti koncu menstruacije (danes je 5. dan in je res že čisto šibka, za dnevno vložek, samo še jutri bo malo), ali je bolje počakati še en dan ali dva?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 December 2015 - 10:17 AM
Kje v Slo je najboljša izbira alkoholnih pijač? Leclerc?
tuaco.jpg 80.45KB
0 downloads
Iščem namreč Tuaco liker, naj bi bil pomarančno vanilijev.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 December 2015 - 11:22 AM
Poglej v Maxlnu. Ne spomnim se, da bi ga bil kje videl, pa sem bil včeraj v Leclercu.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 10 December 2015 - 11:31 AM
Ja, maxi se je tudi meni zdel favorit.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 December 2015 - 07:07 PM
Posted 10 December 2015 - 07:42 PM
Posted 11 December 2015 - 08:00 AM
Iščem zlato in srebrno vrvico za novoletne obeske. Bil sem v CP v Leonardu, pa jim je ostala samo bordo, v Mullerju nimajo nič uporabnega. Niso vedeli, kje drugje bi prodajali te reči. Morda katera od vas ve???
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 11 December 2015 - 08:31 AM
Art? Tedi? Cvetlicarne?
Posted 11 December 2015 - 08:31 AM
Posted 11 December 2015 - 09:13 AM
Posted 11 December 2015 - 09:26 AM
Rayher.
Nikoli slišal. Kje je to?????????
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
0 members, 2 guests, 0 anonymous users