Kaj trenutno berete?
Posted 13 February 2023 - 07:35 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 February 2023 - 08:20 AM
Elle Kennedy: Ljubezenska dediščina
: Tveganje
Catherine Bybee: Ne igraj se z mano
Jane Linfoot: Mala Cornwallska kuhinja
Beth O'Leary: Posebno potovanje - avtorica znova ni razočarala z zgodbo, priporočam.
Posted 27 February 2023 - 08:56 AM
Tadej Golob: Virus
Posted 13 March 2023 - 08:20 AM
Ker sem zbolela, sem imela več časa za branje. Še dobro, da se mi je po naklučju nabralo nekaj rezervacij, sicer pa je bilo vmes nekaj zelo dobrih knjig.
Veronica Henry: Dolg konec tedna- priporočam
Rachel Burton - Poletni festival na otoku
Rebecca Serle- Čez pet let - zelo priporočam
Ilsa Madden Mills - Draga Ava
Johanna Lindsey - Strastno prepričevanje
Sally Rooney - Pogovori s prijatelji - zelo priporočam
Anna Harrington - Za vedno z vojvodo - priporočam za vse HRN navdušence, zelo obetaven začetek nove serije
Posted 13 March 2023 - 08:25 AM
Avgust Demšar: Cerkev
Posted 13 March 2023 - 08:47 AM
Jaz zdaj berem Nisi sama od Greer Hendricks in Sarah Pekkanen.
Posted 15 March 2023 - 05:07 PM
Posted 16 March 2023 - 08:28 AM
Sally Rooney - Pogovori s prijatelji, po priporočilu od bellini in mi je zelo všeč, včeraj sem pred spanjem na mah prebrala več kot 100 strani, pa sem se je lotila povsem brez pričakovanj, bolj v smislu, ajde, da vidim zdaj to.
Posted 16 March 2023 - 10:03 AM
Jaz sem ravno končala njeno Normal people, mi je bila tudi super.
After all this time?
Always.
Posted 16 March 2023 - 10:15 AM
Jaz bom tudi verjetno še to prebrala.
Posted 16 March 2023 - 10:48 AM
Jaz moram prebrat še njeno zadnjo prevedeno knjigo Kje si prelepi svet, bom na vrsti enkrat aprila.
A je katera gledala serijo Normal people na Netflixu in če se jo splača pogledat?
Posted 16 March 2023 - 11:45 AM
Mene tudi se caka zadnja knjiga.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 March 2023 - 07:20 PM
Posted 19 March 2023 - 08:18 PM
Posted 28 March 2023 - 09:48 AM
Beath O'Leary: Sostanovalca, sinoči sem skoraj 100 strani prebrala na dušek pred spanjem, mi je zelo všeč.
Me pa že čakata doma tudi Kje si, prelepi svet in Sedem mož Evelyn Hugo, se že veselim!
Posted 28 March 2023 - 10:00 AM
^Meni so bile vse knjige od te avtorice dobre. Res ima unikatne zgodbe.
Catherine Robertson: Sladko novo življenje Darrell Kincaid
Gaelen Foley: Moj vražji markiz - zeloo všečna serija
Maeve Haran: Čisto prava francoska poroka - tole knjigo sem pacala skoraj en teden. Nikakor mi ni sedla. Da bi jo neprebrano odložila, sem pa preveč trmasta zgleda. Nič mi ni bilo všeč, ne način pisanja, ne liki in zgodba. Vse nekak na kup nametano.
Posted 03 April 2023 - 08:33 AM
Sally Rooney: Kje si, prelepi svet? - Knjiga ni razočarala, čisto njen stil. Morda tokrat več razmišljanja o veri in filozofiji, kot sem z njene strani navajena. Protagonisti pa čisto kontra moji osebnosti, zato pa toliko bolj zanimivi.
Emily Henry: Ljubitelja knjig Knjige še nisem do konca prebrala, ampak mi je itak že všeč tako kot vse njene knjige do sedaj. Ne morem pomagat.
Posted 03 April 2023 - 09:02 AM
Po Sostanovalcih sem morala preklopit na eno kriminalko in berem Razdor od Ragnarja Jonassona.
Posted 03 April 2023 - 10:57 AM
Včerja končala V gozdu.
Kriminalka na dosti višjem nivoju.
Nadaljujem Leta od Annie Ernaux.
Sem prekinila, ker je V gozdu že naprej rezervirana in sem morala hiteti.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 04 April 2023 - 07:08 AM
Js pa berem Durrellov Avignonski kvintet. Branje sem prekinil približno na polovici prve knjige, ker te sorte leposlovje uvrščam v mediteransko knjižnico, zato sem zadnjič vseh pet knjig odpeljal na morje. Med prazniki bom bral dalje.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users