Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#3101 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 03 January 2012 - 10:10 PM

Hm, zdaj sem v dilemi, ker če so rokavi tako kratki, me ne moti toliko (pa dobila sem občutek, da imaš ti neskončno dolge roke laugh.gif ), kot zaradi dolžine
(ker dosti nosim krila in je itak vseeno, če je pulover do pasu ali čez rit). Si želim rdečega puloverja že nekaj časa, pa ta mi je praktično popoln.
Pa večinoma so mi še xs stvari preširoke, žal.

Ja, Zara ima res fajn sistem. Škoda edino, da ne pošilajo k nam, dostava do trgovin je drugače zastonj.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3102 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 January 2012 - 10:25 PM

A res? Uuu, jaz pa še nisem sprobala tega sistema, amm ne vem če si sploh upam, da me ne bodo čudno gledale tu v KP, LOL.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3103 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 03 January 2012 - 10:30 PM

Ja, jaz sem si že čist predolgo želela te:
IPB Image
pa so mi bile predrage (40€) glede na to, da so kao pajkice. Leggings pač. Zdaj so jih končno znižali ampak so imeli le še 38, probala - prevelike, je rekla da bo poklicala naokoli če imajo kje manjšo št., naj ne čakam, pustim telefonsko in me bo poklicala. Čez pol ure mi je javila, da jih ni več nikjer. Ful so bli prijazni. Čeprav žalujem nad pajkicami. cry.gif

Na krila/hlače z visokim pasom ti dolžina ne bo povzročala težav, to ti garantiram. Ker vseeno ni zdaj izven serijsko kratek. Popoln je res, ful je mehek in topel. Jaz ti bi ga najraje čimprej poslala, pa ga probaj kak ti pride, v najhujšem primeru ga vzamem nazaj. Če želiš, seveda. Pa mi do takrat nič ne rabiš plačat, da se najprej odločiš.

Sarah, meni je tudi bilo najprej nerodno oz. pač nisem vedla kako bodo odreagirale, če bodo čudno gledale, pa so ble ful prijazne in ustrežljive. Sem dobila občutek, da se ji je prav fino zdelo tam not po bazi brskat, ker je res zakon, vpiše št. ji vrže ven sliko, zalogo v skladišču, po lokacijah...

Se strinjam, ful škoda da Zara ne pošilja! Upam da bo v bodoče kaj..
  • 0
Memento mori.

#3104 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 03 January 2012 - 10:32 PM

Ja, to pa ja! Jaz sem tudi danes hotela ene leggice (tiste z zadrgo, ki imaš tudi ti - se mi zdi), no in ni več blo XS, pa sem ji pustila svoj GSM, ona pa me je čez 5 min poklicala, da jih je našla v LJ in da jih pridem iskat čez 1 teden. thumbup.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3105 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 03 January 2012 - 10:34 PM

Pojdi med razprodajami (tistimi pravimi, od 9.1.) tja, to sezono so imeli ogromno podobnih hlač, tudi sama imam ene črne.
Takrat pa dajo vso preostalo zalogo ven in boš sigurno dobila ene v svoji št.

Dobiš ZS. ;)

• 0

― V. Van Gogh

#3106 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 03 January 2012 - 10:43 PM

Ja, danes teden grem pobrskat malo, takrat bodo tudi končno normalne cene. Sicer niso vse tako drage, te o katerih se s Sarah pogovarjava so 25€, redna cena. Ok.

Sarah, super si se le dokopala do njih tongue.gif . To je res super, da imajo možnost pošiljanja med trgovinami. Jih imam ja, ampak v navy barvi. Hude so! Jaz sem tak čist maniak na zadrge. laugh.gif
  • 0
Memento mori.

#3107 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2012 - 09:52 AM

Mene TA majica noro mika (v črni barvi), ampak vidim, da je poštnina 12€? :s
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3108 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 January 2012 - 10:01 AM

Ja, a bi si jo delila? cool.gif biggrin.gif

Edit: ni več številke cry.gif Adijo, lepa majica, adijooo
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3109 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2012 - 10:05 AM

Ja, vendar potem itak še mora ena do druge poslat in je skoraj isti šmorn, ni?
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3110 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 January 2012 - 10:06 AM

No, saj jaz nimam več kaj naročat, glej edit cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3111 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 January 2012 - 10:06 AM

Mnja ... saj si jaz tudi ne upam, ker ima meni Mango čudne cifre in mi je včasih XS prav, včasih pa M
premajhna, UNLOL. Poštnina je pa res huda. Kaj mi pomaga, če je majica znižana za pol, če mi potem
za pol nazaj poštnine nabijejo.
  • 0

#3112 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2012 - 05:28 PM

Ugotovila sem, da praktično nimam toplih zimskih puloverjev.

Torej.. kje dobim kake pametne, lepe, tople puloverje? Če je volnen, je to plus, ampak ni nujno - samo da je topel, LOL. Lahko je navaden pulover ali puli, ni važno.

V ZARI mi imajo same neke češke, v Bershki in Stradivariusu sem videla same neke oversized & bleščeče. rolleyes.gif Dalje od tukaj pa nisem prišla. tongue.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3113 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 05 January 2012 - 05:30 PM

Pri nas Benetton, Sisley, Massimo Dutti (Emporium) ...

• 0

― V. Van Gogh

#3114 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2012 - 05:32 PM

Ok za slednja dva nočem vedet cene, Benetton pa sem tudi sama imela v mislih, čakam edino da pridem do outleta. yes.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3115 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 05 January 2012 - 05:36 PM

Zakaj, saj B in S sta istega ranga, še podznamki sta. Massimo pa ima od 9.1. itak -50, tako da bodo puloverji od nekje 25 naprej.

• 0

― V. Van Gogh

#3116 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2012 - 05:38 PM

A res? Nisem vedla, se mi je zdela Sisley vedno dražja, sem imela vedno tako v glavi. Torej bom šla pogledat smile.gif Sisley in Benetton sta tudi v Emporiumu?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3117 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 05 January 2012 - 05:39 PM

Ne, zdaj ne več. Posebej je trgovina v BTC-ju, ne vem pa točne lokacije.

• 0

― V. Van Gogh

#3118 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2012 - 05:40 PM

Še bolje, hvala!
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3119 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86034 posts

Posted 05 January 2012 - 05:41 PM

Zakaj, ne maraš Emporiuma? biggrin.gif NP.

• 0

― V. Van Gogh

#3120 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 January 2012 - 05:51 PM

Ma ne da ga ne maram, amm kot prvič sem fuuul redko tam in se sploh ne znajdem. laugh.gif Zmeraj ko grem v LJ grem samo po BTCju in Supernovi. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users