Jump to content

Photo

Vaša današnja nega las

• Please log in to reply
3456 replies to this topic

#3101 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 November 2009 - 08:14 AM

QUOTE(Lo-Fi @ 28. 11. 2009 - 15:24) View Post

ja, čist mastna sem bla laugh.gif

HAHAHAHAHAHA laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#3102 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 29 November 2009 - 10:59 PM

Tigi Oatmeal & Honey šampon
Fructis Oil Repair mask
Swiss O par maska za barvane lase
Fructis Oil Repair night treatment
Klas silikon

• 0

#3103 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 30 November 2009 - 01:43 PM

šampon BodySoul Aloe Vera
balzam Syoss Repair theraphy
silikon Klas na špice
Joico Joimist firm spray

• 0

• Guests

Posted 01 December 2009 - 12:54 PM

plavica šampon + ekstrakt grenivkinih pečk
alverde balzam (hibiskus)

QUOTE(DiLeMa @ 27. 11. 2009 - 14:58) View Post
Suhada Nature regenerator z rižem in ingverjem

DiLeMa, kako se obnese tale Lidlov regenerator? hmm.gif
  • 0

#3105 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 01 December 2009 - 05:59 PM

barvanje (rdeče lase imam in ne vem, če mi je všeč cry.gif )
Alverde marelica šampon
Tigi O&H balzam
Balea ribezov silikonski fluid
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3106 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 December 2009 - 06:07 PM

Pokaži in bomo mi presodili. sleep.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3107 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 01 December 2009 - 06:13 PM

Seveda sleep.gif Jutri.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3108 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 December 2009 - 06:13 PM

QUOTE(Nila @ 1. 12. 2009 - 12:54) View Post

DiLeMa, kako se obnese tale Lidlov regenerator? hmm.gif

Jaz sem ga uporabila tako, da sem zjutraj lase umila s šamponom, po umivanju sem jih zelo dobro ožela in obrisala, potem pa obilno nanesla tale regenerator, lase ovila s prozorno živilsko folijo in imela to cel dan, do večera na glavi. Potem sem balzam sprala in še enkrat na hitro šamponirala ter lase posušila na zraku. Ko so bili suhi, so bili zelo nahranjeni, kljub ponovnemu šamponiranju (če ne bi šamponirala, bi imela pomoje mastne, ker je regenerator zelo hranljiv in težek). Imam pa to pripombo, da se grozljivo težko nanaša, jaz sem skoraj živce zgubila zraven, ker ni tak svilenkast, tudi nima efekta instant razvozlavanja, ampak se je treba res potrudit, da ga ornk razporediš. Jaz ga bom naslednjič nanašala na soaking wet lase, ker se bo na tak način verjetno malo razredčil in lažje razporedil.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3109 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 December 2009 - 03:25 PM

Tigi Fashionista šampon

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 03 December 2009 - 04:59 AM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 12. 2009 - 18:13) View Post

Jaz sem ga uporabila tako, da sem zjutraj lase umila s šamponom, po umivanju sem jih zelo dobro ožela in obrisala, potem pa obilno nanesla tale regenerator, lase ovila s prozorno živilsko folijo in imela to cel dan, do večera na glavi. Potem sem balzam sprala in še enkrat na hitro šamponirala ter lase posušila na zraku. Ko so bili suhi, so bili zelo nahranjeni, kljub ponovnemu šamponiranju (če ne bi šamponirala, bi imela pomoje mastne, ker je regenerator zelo hranljiv in težek). Imam pa to pripombo, da se grozljivo težko nanaša, jaz sem skoraj živce zgubila zraven, ker ni tak svilenkast, tudi nima efekta instant razvozlavanja, ampak se je treba res potrudit, da ga ornk razporediš. Jaz ga bom naslednjič nanašala na soaking wet lase, ker se bo na tak način verjetno malo razredčil in lažje razporedil.

Hvala, DiLemč! thumbup.gif
  • 0

#3111 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 03 December 2009 - 08:57 AM

sayoss:
- šampon
- balzam
- maska
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#3112 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16959 posts

Posted 04 December 2009 - 02:43 PM

Afrodita čičkovo olje
Gliss Kur liquid silk šampon
Balea balzsm z črnim ribezom
Pantene perfect curls regenerator
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3113 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 05 December 2009 - 10:34 PM

Najprej sem lase oprala s Herba Color šamponom proti izpadanju las, potem sem jih dobro sprala in sfrotirala ter jih prelila z mešanico jabolčnega kisa in vode (pol litra kisa, pol litra vode), pustila učinkovat 15 minut in še enkrat sprala. Zdej se mi sušijo na zraku in imam ful feeling take lahke glave, lasje so taki ovčkasto lahki in squeaky clean, prav super občutek je, bom zdej to začela prakticirat vsaj 1x na mesec.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3114 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 07 December 2009 - 10:47 AM

Alverde Repair Shampoo Traube Avocado
Syoss Color Protect maska za barvane lase
Prinzessin sprej za lažje razčesavanje las
  • 0

#3115 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 December 2009 - 01:11 PM

QUOTE(Pupa20 @ 7. 12. 2009 - 10:47) View Post

A to pa je nekaj novega zdej?

Sem zdej našla na netu slike in sestavine, izgleda zelo obetavno. Kako pa se kej obnese? Kakšne gostote je, koliko se peni, kako diši?

• 0

#3116 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 07 December 2009 - 03:59 PM

Ja,nov šampon je tole.Je taki bolj sluzast,želejast. smile.gif Vonj je pa tak sladkast.Meni je prijeten.Moram rečti da sem prijetno presenečena nad njim.Po drugih Alverde šamponih me je vedno lasišče srbelo in mi je nastajal prhljaj,pri tem je pa čist druga pesem.Do zdaj sem ga že 3x uporabila in ni sledu o prhljaju.Peni se pa isto kot drugi Alverde šamponi.

• 0

#3117 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 09 December 2009 - 05:37 PM

O maj faking gad, moji lasje so abnormalno mehki ohmy.gif Nikol še nisem mela tok mehkih pa svilnatih las, noro biggrin.gif Nevem a nej krivim ta Revlonov šampon, ki sem ga zdej prvič uporabla, al dejstvo, da sem mela balzam na laseh skor 4 ure, ampak wauu, me likees thumbup.gif

Torej:
- prvič uporabljen šampon Revlon Pro you, nevem zakaj ga nisem nucala že prej, nore lase nardi biggrin.gif
- Joico šampon za ubijanje rumenega pigmenta
- Joico intense hydrator
- Revlon Pro You maska
- Keune proteinski sprej
- Joico silikonske kapljice
  • 0

After all this time?

Always.

#3118 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 09 December 2009 - 09:52 PM

John Frieda šampon za kodraste lase
John Frieda balzam za kodraste lase
Garnier Oil Repair maska
John Frieda Traumlocken spray
Klas silikonske kapljice

• 0

#3119 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 December 2009 - 10:32 PM

• 0

#3120 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 December 2009 - 01:32 PM

Alverde Coffein shampoo Grüner Kaffee
Nivea Intense repair balzam brez izpiranja
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users