Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3101 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 19 December 2007 - 10:27 PM

Ljubim ga.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3102 Lejkica

Lejkica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 358 posts

Posted 20 December 2007 - 10:03 AM

Sem še mal pijana od včeraj - nora žurka. Zdej se mi ne da delat in se samo delam, da delam. IPB Image
  • 0

#3103 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 20 December 2007 - 10:49 AM

Zbolela sem, vse me boli.
Brat je pa tak sebičnež, da me noče peljat do zdravstvenega doma. Raje leži v postli.
  • 0

#3104 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 December 2007 - 07:52 PM

Prijateljca, ki je oktobra odšla na ladjoin bi se morala vrniti aprila, se je zaljublila. Super srečna sem za njo, a kaj, ko je preklicala pogodbo s firmo in zdaj že 2 tedna živi v CALABRIJI!!! kjer sta si s fantom, ki je od tam, uredila stanovanje.
Prej me je klicala in sem dobla kar solzne oči, ko sem se zavedla, kako daleč stran je in da misli tam ostat. Dovolj je stara, da ve, kaj dela. Samo, da bo srečna.
Pogrešam jo... cry.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3105 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 20 December 2007 - 11:46 PM

jezna sm na babi.tako zelozelozelo.vešča stara.
sto let mi obljublja, kako mi bo dala nekaj denarja zravn za eno kremo in dons se premisli.kr tko.
bi blo še vredu, če bi to prvič nardila evil.gif
  • 0
mačka figa.

#3106 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 21 December 2007 - 02:44 PM

Jezna sem, globoko razočarana in prizadeta. In niti nevem kaj od tega najbolj, slabo mi je in narajš bi se razjokala, vem da on ni nič kriv, ampak vseeno spet sem zaupala v nekaj kar nebo!!NAjbrž nikoli!!Naj se jebejo!!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3107 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 December 2007 - 07:59 PM

mami sem glihkr napizdla, ker me prosi, naj gledam njen mejl, ker doma ne dela internet, vtem pa pozabi svoje uporabniško ime - jaz nej ga pa izvoham al akj? in sem ji prav grdo nekaj nazaj rekla, potem pa sem se ji opravičila, ker se mi kar smili, ker je rekla, da jo lahko tut ob šestih zjutraj pokličem, ker itak ne spi nič .... cry.gif moram se malo brzdat pa merkat na jezik!
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3108 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 22 December 2007 - 05:36 PM

Pila sem včeraj in zato danes cel dan ležala v postelji.
Jezna sem in tudi žalostna, fant gre včasih čez vse meje.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3109 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 06:19 PM

Razočarana sem čist, zamerm mu res. cry.gif verymad.gif

Eh... sad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3110 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 23 December 2007 - 10:51 AM

QUOTE(eve @ 22. 12. 2007 - 18:19) View Post

Eh... sad.gif

enako
  • 0
mačka figa.

#3111 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11891 posts

Posted 23 December 2007 - 12:19 PM

Tok sem sita majke, da sploh ne morm povedat kok. Nikol se nisva razumeli in se tud ne bova, ker je nemogoča. Fak ej, komi čakam, da dobim službo in bom čist mal doma, sčasoma pa se preselila in mi je ne bo več treba gledat in prenašat, ker ni zadovoljna z ničemer, sploh ne zna normalno govorit, ampak samo vpije, plus miljon ostalih stvari........... evil.gif
  • 0

#3112 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 23 December 2007 - 02:02 PM

sestra je prišla domov po parih mesecih in samo pametuje evil.gif tako naredte ..tak ni dobr...joj ...!!!!

zelllooo pogrešam svojga fanta sad.gif cry.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3113 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 23 December 2007 - 02:52 PM

Ena fukjena baba me je razjezla. Če jo v lajfu srečam, lahko boga pros za odpuščanje.
  • 0

#3114 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 December 2007 - 02:58 PM

QUOTE(eve @ 22. 12. 2007 - 20:19) View Post

Eh... sad.gif

Enako. Razočaral me je, razjezil in se sekiram in sem žalostna zaradi tega v nulo. Sem mislila, da bom imela lepe počitnice. sad.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3115 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 23 December 2007 - 03:13 PM

Emily, te čist razumem. Sicer sem že boljše volje, sam ja, lahko bi se počitnce boljš začele. huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3116 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts

Posted 23 December 2007 - 04:54 PM

zdej sem pri fantu in njegovi familiji doma in mi je prav bedno, ker je on ven spizdil z enim kolegom na drink, js nej pa kle bom sama al kaj?! mislim, sej so vsi full prjazni, ampak vseen mi je tok bedno, da bi ga najraje stolkla, sam kaj, ko to ne bo nič pomagal. res sm jezna k drek!!!!!!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#3117 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 December 2007 - 04:55 PM

Tole pa verjamem, da je resnično bedno, jaz bi ga tudi razbila. =) Razen seveda v primeru, da si zelo velikokrat tam in se res dobro poznate.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3118 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15750 posts

Posted 23 December 2007 - 04:56 PM

Špela laugh.gif laugh.gif Pa sej bo no. Si me pa fajn nasmejala. Hvala.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#3119 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 23 December 2007 - 05:04 PM

Špela, vem kako se počutiš. Jaz to tako zelo sovražim, pa so tudi zelo fajn, ampak je vseeno tisti bedn feeling, da bi si najrajš nohte začel pipat!

Letošnje praznike imam totalno pokvarjene!!!Današnje dogajanje s fantom pa še pika na i!!
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3120 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29750 posts

Posted 23 December 2007 - 05:05 PM

mislim, sej se razumemo čist v redu pa vse, sam .... glih mi ni za met neke blazne debate z njegovimi starimi, še manj pa s sestro. no, sej .... bo že dubu svoje .... nikol več nam šla z njim k njegovim, boli me za darila, če se kle dolgočasim ..... pol mi pa prej prbije, da sej je reku, da lohk doma ostanem?! mislim, raje ne komentiram, res, ker bom sam še bolj pissed off, res.
p.s.: men prou nč ni smešn tole! laugh.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users