Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#3101 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 December 2011 - 09:09 AM

QUOTE(Sarah @ 19. 12. 2011 - 10:10) View Post

Ah ne, ni vsak mesec kje pa. Pramene si delam na 2-3 mesece, pa ji rečem da mi samo po narastku - ne po celi dolžini pramena zmeraj. Upam da se tega drži. biggrin.gif

Jaz se enako barvam že okrog 6 let. Na 2-3 mesece samo po narastku. Samo fora, da vsaj pri meni gre zraven več las kot samo narastek, ko jih 'zvije' notri v tisti papir. Čez konice me pa res nikoli ne barva.

Jaz moram povedat, da meni so se zelooo razredčili lasje. Ne takoj, ampak tako sčasoma. Včasih sem jih imela res ogromno, res goste toliko, da sem vedno pri frizerju prosila, če mi jih tanjša. Potem pa kar naenkrat, kakšne dve leti nazaj so mi začeli noro izpadat in so se mi kar razredčili. Vedno, ko se grem barvat se mi prav smilijo lasje. cry.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3102 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 December 2011 - 04:01 PM

Kaj bi blo bolje vzeti?

http://www.lookfanta...s/10570127.html

ali

http://www.feeluniqu...ctor-150ml-FREE

Cena je skoraj enaka hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3103 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2011 - 04:04 PM

Vseeno je. Pri obojnem imaš zraven Reconstructor (ki je zelo v redu - meni way boljši kot npr. precej hvaljeni Intense Hydrator), K-Pak linija in Moisture Ricovery sta pa obe v redu. Jaz bi morda za tvoje lase taprvega - tega na Lookfantastic.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3104 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 26 December 2011 - 04:08 PM

QUOTE(Sarah @ 26. 12. 2011 - 16:04) View Post

Reconstructor (ki je zelo v redu - meni way boljši kot npr. precej hvaljeni Intense Hydrator)

Njun učinek oz. namen je čist drugačen in sta neprimerljiva, recontructorja ne smeš uporabljat samostojno, niti pri vsakem pranju. Hydrator je pa maska, balzam pač. hmm.gif

Neytiri, sama sem v isti dilemi! laugh.gif Samo tole bi ti svetovala - če že nameravaš naročiti vlažilni dvojček, ga naroči TUKAJ, je cenejši. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3105 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2011 - 04:10 PM

Vem. Intense Hydrator uporabljam po vsakem pranju, kot balzam (in mi ni neki waw, vsak trgovinski balzam mi je bil boljši, ful malo "efekta" ima), medtem ko Reconstructor uporabljam na cca 10dni in mi naredi ful lepe lase (v bistvu take, ki bi jih pričakovala od navadnega balzama.)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3106 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 26 December 2011 - 04:13 PM

Mene vedno znova šokira, kako tok drugač odreagiramo na različne izdelke, haha! biggrin.gif Meni so se pa v zadnjem času precej pokvarili lasje, manj leska imajo, povezujem to z ne-uporabo Hydratorja.

Jooj, vsega naenkrat mi je zmanjkalo, čist bom obubožala, da vse naročim. cry.gif

• 0

After all this time?

Always.

#3107 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2011 - 04:18 PM

Morda bi tudi Hydrator morala pustiti dlje gor, jaz ga takoj sperem. Reconstructor pa držim gor nekaj časa.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3108 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 26 December 2011 - 04:20 PM

Jaz balzame (vse, pa naj bo hydrator, vlažilni ali pa kaj drugega) puščm gor vsaj pol ure. Vsaka minuta, ki jo dlje pustiš, se pozna. Probaj vsaj ene 5 al pa 10min, sem ziher, da bo melo učinek.
  • 0

After all this time?

Always.

#3109 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2011 - 04:21 PM

Bom poskusila naslednjič. Ampak jaz si vedno perem lase zjutraj pred faxom in nimam časa. cry.gif laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3110 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 December 2011 - 04:36 PM

QUOTE(Nincha @ 26. 12. 2011 - 16:08) View Post

Njun učinek oz. namen je čist drugačen in sta neprimerljiva, recontructorja ne smeš uporabljat samostojno, niti pri vsakem pranju. Hydrator je pa maska, balzam pač. hmm.gif

Neytiri, sama sem v isti dilemi! laugh.gif Samo tole bi ti svetovala - če že nameravaš naročiti vlažilni dvojček, ga naroči TUKAJ, je cenejši. smile.gif

Verjetno glede na to, da so moji hujši kot tvoji, rabijo uno K-Pak linijo hmm.gif
  • 0

#3111 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2011 - 04:38 PM

Ne verjamem. Saj nimaš uničenih (ali pač?), rabiš bolj vlaženje, po moje no.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3112 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18600 posts

Posted 26 December 2011 - 04:43 PM

Ziher nimaš hujših kot jaz. biggrin.gif Se strinjam s Sarah, saj si jih ne barvaš, ne likaš, samo naravno maš pač suhe. Čeprav realno tut tut s K-Pakom ne bi falila, oboje je kul. Vlažilni je cenejši, vzemi to. tongue.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#3113 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 December 2011 - 05:10 PM

Meni se lasje nooooro lomijo in cepijo, res, mislim vsakič, ko si jih pred umivanjem počešem, vidim, koliko sem si jih spet polomila cry.gif . Zato mi jih je še huje it postrižt, ker vem, da so že od tega krajši, potem bom pa kot ovca cry.gif . Samo bi se zdaj postrigla, potem pa tole uporabljala, da se mi ne bi več tako cepili. Pa precej krepasti so postali, res prav suhi, kljub uporabi kokosovega olja down.gif .

Pa razmišljam še o Joico Curl Definer Creme/Gel, ve kera, če je ok?
  • 0

#3114 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 26 December 2011 - 05:34 PM

jaz si lase umivam zjutraj pred službo in nimam časa puščati gor hydratora in recunstructorja po pol ure...zato dam na lase vklopim fen in feniram cca 3 minute..nato sperem
naj povem(in trkam), da so se mi lasje končno vidno popravili, je opazila tudi okolica biggrin.gif je pa res, da vsaki kaj drugega paše smile.gif
  • 0

#3115 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 26 December 2011 - 06:28 PM

Mi lahko katera predlaga frizerja v centru Ljubljane, ki ni predrag, pač neka normalna cena. Fant bi se rad šel jutri postričt, ker ga mama več noče stričt in ima že res dolge lase. HA HA smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#3116 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2011 - 07:48 PM

(Fragrance Direct nima več Joico-ta. ohmy.gif )
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3117 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2011 - 08:12 PM

Lo-Fi, ti si iz blond šla na temno rjavo? Mislim, se še vedno barvaš, samo da ne na blond ampak temno rjavo, ane? So se ti vidno izboljšali kljub temu da se še vedno barvaš? smile.gif Kaj pa glede mastnih las, a opaziš kej razlike, v smislu, blond barva precej izsuši lase in imaš manj mastne, a je zdaj enako, ko se barvaš na rjavo, ali se hitreje zmastijo (v primerjavi z blond)? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3118 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 26 December 2011 - 09:16 PM

QUOTE(Sarah @ 26. 12. 2011 - 19:48) View Post

(Fragrance Direct nima več Joico-ta. ohmy.gif )

Upam da samo začasno. cry.gif

• 0
Memento mori.

#3119 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 27 December 2011 - 06:56 PM

QUOTE(Sarah @ 26. 12. 2011 - 20:12) View Post

Lo-Fi, ti si iz blond šla na temno rjavo? Mislim, se še vedno barvaš, samo da ne na blond ampak temno rjavo, ane? So se ti vidno izboljšali kljub temu da se še vedno barvaš? smile.gif Kaj pa glede mastnih las, a opaziš kej razlike, v smislu, blond barva precej izsuši lase in imaš manj mastne, a je zdaj enako, ko se barvaš na rjavo, ali se hitreje zmastijo (v primerjavi z blond)? smile.gif

Ja iz bele sem šla na rjavo....zdaj sem že 2 leti rjava, nazadnje sem se barvala konec julija
ja, vidno so se mi izboljšali, tudi če sem jih do julija barvala na rjavo, ker je bila pač prej res bela barva,peroksid
mastijo se mi pa enako, bi rekla ermm.gif, perem si jih vsak 2 dan(zaradi fitnesa), pa tudi zdaj, ko ne smem trenirat opažam, da si moram prat vsak 2 dan...recimo zdaj med prazniki sem si prala v petek zjutraj, vččeraj (v ponedeljek) sem že imela fulllllllll mastne
  • 0

#3120 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 December 2011 - 08:47 PM

Aham, torej se ti niso, ko si barvala na rjavo, nič hitreje mastili v primerjavi s tem ko si barvala na blond? Hvala! biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users