Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3101 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86525 posts

Posted 24 July 2010 - 04:24 PM

Na organ mi grejo ljudje, ki na busu pol ure probavajo pravilno postavit Urbano pred tisto mašino, in po nepotrebnem delajo gužvo. V bistvu mi sploh ni jasno, kaj za hudiča delajo, a je res tako težko kartico potegnit čez mašino, a to delajo prvič. huh.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3102 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29920 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 July 2010 - 05:10 PM

JA! pa vsi se nabijejo tja pred voznika in ko se zrineš mimo, da bi šel k ta drugemu čitalcu, te pa prebadajo s pogledi kot da si zločinec, ker si jim uničil veselje delanja gužve. rolleyes.gif najbolje, da sva dva taka najdeta in zabašeta obe mašini. butl.gif samo vprašanje časa je, kdaj se bo to zgodilo.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3103 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 25 July 2010 - 06:39 PM

QUOTE(Špela @ 24. 7. 2010 - 15:40) View Post

Planet, saj sem kdaj dobila tudi že od prijateljske sfere servirano 1. os. mn.

blink.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3104 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29920 posts

Posted 25 July 2010 - 06:41 PM

se ne sekiram, krčim krog pa je občutno manj takih nebuloz. easy peasy. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#3105 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 25 July 2010 - 06:47 PM

^^

yes.gif
  • 0

#3106 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 26 July 2010 - 05:00 PM

Policaji, ki na sprehajalni poti, kolesarski stezi, ob Ljubljanici morijo folku na kolesu, namesto, da bi ustavili kakega debila v avtu, ki zares ogroža ljudi okoli sebe. Pičke pederske... down.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3107 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 July 2010 - 10:44 PM

Folk, ki jih nekam povabiš, in dobiš nazaj: bomo še videli, ti javim (meaning = če RES ne bo kaj bolj pametnega takrat na sporedu, pridem). down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3108 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 July 2010 - 11:16 PM

Meni pa gre uporabljanje fraze (ali kar že pač to je) ''LOL'' v živo med pogovorom ogabno na kuratz. TO SE UPORABLJA NE INTERNETU, KO TE FOLK NE VIDI V FACO IN MU ŽELIŠ POKAZAT, KAK JE TVOJ ODZIV!! Pizdarija, največkrat pa to v živo, da je zadeva še bolj bizarna, uporabljajo taki, ki se medtem ko to rečejo, sploh smejijo ne, vsaj ne out loud. biggrin.gif Kaj hudiča pa to pomeni? Da imaš zaskočene mišice, si se fizično nezmožen smejat in zato izustiš tisti LOL? LOL pomeni Laugh Out Loud, torej če že rečeš to, se zraven vsaj res naglas smeji. blink.gif Ne pa da se LOL uporablja vsepovprek in za brezveze, tudi ko je zadeva samo semi-smešna. Čudno, da ne uporabljajo vsi kar ROFLMAO, pri tem pa stojijo pri miru in niti trznejo ne z usti.

Že kr vidim neko pičko, kak s smrtno resnim glasom in obrazom reče ''oooo, ROFLMAO, ful smešno''.

Ne, to mi res ni jasno. Pa brez zamere, prosim.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3109 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 29 July 2010 - 12:22 AM

QUOTE(Kinky @ 28. 7. 2010 - 23:44) View Post

Folk, ki jih nekam povabiš, in dobiš nazaj: bomo še videli, ti javim (meaning = če RES ne bo kaj bolj pametnega takrat na sporedu, pridem). down.gif

Ne ukvarjaj se z njimi, it wastes your time and it annoys the pig. happy.gif Odkar mi dol visi za vse se drugi potrudijo, da pridejo; zanimiv preobrat, ljudje nocejo, da pozabljas nanje, se pa radi delajo pomembne, ce zacutijo, da ti je (prevec) mar.
  • 0

#3110 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26172 posts

Posted 29 July 2010 - 05:35 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 24. 7. 2010 - 14:19) View Post
ma ne sej ne rabiš takoj letet, ko te nekaj zmoti...samo pa da dobiš potem obvestilo kao "že dlje časa opažamo blablabla"....

in potem še nehajo pozdravljat in te gledajo z mrkim pogledom, ko jih srečaš....ja fak no, sej ti nisem mame ubila! rolleyes.gif

• 0

#3111 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14288 posts

Posted 29 July 2010 - 06:34 AM

Vsesplošno stalno pritoževanje folka, dolgočasni so
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3112 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29920 posts

Posted 29 July 2010 - 07:20 AM

dolge face za brezveze.
  • 0

#3113 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4286 posts

Posted 29 July 2010 - 07:35 AM

QUOTE(ora @ 7. 7. 2010 - 8:30) View Post

Zadnjič je šel fant s plaže v avto neki za jest iskat in se naselita 2 kuri dobesedno na njegovo brisačo, ko jo le zabodelo gledam reče ups in prepogne svojo brisačo 10 cm, da ni bla več na fantovi ohmy.gif ma halo no, fant je seveda potrpežljivo premaknil se, jaz bi jo sigurno ogovorila ...

Oh kako mi pritisk dvigne tako ravnanje. Letos smo na plaži imeli Čehe. In to so bile tri družine skupaj z ogromno otroki (jaz jih nisem uspela vseh preštet ampak jih je blo več kot 10 in vsaj trije so bili Miškoti laugh.gif ). Ker je plaža zraven surf centra zelo mala, je kolegica zjutraj, ko je šla tečt, nastavila tri brisače. No in mi pridemo ob deseti na plažo in jaz tak gledam kje so naše brisače. Nakar jih le zapazim, okoli njih pa malo morje brisač in seveda Čehov. Na naših brisačah so bile razne vrečke iz pekarne, na eni sta ležali celo ena od mam in otrok. Jaz sem seveda pristopila in jih gledam ter kažem, da so to naše brisače in eno vzamem. Ženska se je hladnokrvno brez besed vstala in prestavla na svojo brisačo, otroci so pa v češčini nekaj jamrali( predvidevam, da so protestirali, ko smo svoje brisače pobrali). rolleyes.gif
  • 0

#3114 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 July 2010 - 09:03 AM

QUOTE(DiLeMa @ 29. 7. 2010 - 0:16) View Post

Že kr vidim neko pičko, kak s smrtno resnim glasom in obrazom reče ''oooo, ROFLMAO, ful smešno''.

Bwahahaha, direkten opis mene. Samo, da jaz uporabljam le LOL in njega izpeljanke. biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3115 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 29 July 2010 - 09:44 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 29. 7. 2010 - 6:35) View Post

in potem še nehajo pozdravljat in te gledajo z mrkim pogledom, ko jih srečaš....ja fak no, sej ti nisem mame ubila! rolleyes.gif

Take se bolj veselo pozdravljam in potem jim ni nic jasno ha ha.

QUOTE(Špela @ 29. 7. 2010 - 8:20) View Post

dolge face za brezveze.

Sem prebrala dolge face so brezveze (kot odgovor na Ančkin post). ;)

QUOTE(Frčica @ 29. 7. 2010 - 7:34) View Post

Vsesplošno stalno pritoževanje folka, dolgočasni so

yes.gif

Ko bi samo polovico tega casa porabili za kaj lepega....
  • 0

#3116 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26172 posts

Posted 29 July 2010 - 10:08 AM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 7. 2010 - 10:44) View Post

Take se bolj veselo pozdravljam in potem jim ni nic jasno ha ha.

Exactly what I intend to do sleep.gif
  • 0

#3117 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 29 July 2010 - 12:50 PM

švicarska nemščina. še auf wiedersehn naglasijo tako, da se sliši kot neka čist x beseda...
  • 0

#3118 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 29 July 2010 - 01:01 PM

^^
Kalypso, spomni se na madzarscino in vse bo lazje. : D

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 29. 7. 2010 - 11:08) View Post

Exactly what I intend to do sleep.gif

happy.gif
  • 0

#3119 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46130 posts

Posted 29 July 2010 - 01:06 PM

Ja, imaš prav. Tisto je še hujše.

Pa blazno mi že gre na živce to hladno deževno vreme. Hujše kot zima v Braziliji.
  • 0

#3120 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 01 August 2010 - 11:35 AM

Da je že petič v dveh tednih zmanjkalo tople vode!!!
Sicer je enkrat bilo napovedano, da je zaradi nekih popravil ne bo, ampak tole je pa višek!!!!
rpg.gif rpg.gif rpg.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users