Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#3081 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17414 posts

Posted 04 February 2010 - 12:31 PM

A lahko ena malo pokomentira Awesome šampon in balzam? Ene vzdihe ljubezni je moč zaslediti v temi o današnji negi las nič pa zakaj in kako biggrin.gif
Predvsem me zanima, če je šampon zelo hranljiv ali bolj refreshing smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3082 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 February 2010 - 12:36 PM

Meni se zdi šampon refreshing, balzam pa je precej hranljiv, tudi po konsistenci je kar gost in konkreten, se pa lepo nanaša in problemov z izpiranjem tudi ni.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3083 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17414 posts

Posted 04 February 2010 - 12:51 PM

Super, takega rabim. Hvala, DiLeMa!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3084 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 04 February 2010 - 06:36 PM

Tigi Dumb Blonde dvojček vsebuje silikone??
  • 0

#3085 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2010 - 06:37 PM

Ja, balzam jih ima nekaj, ampak ne prevladujejo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3086 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 04 February 2010 - 06:40 PM

Hvala.

Joj, sploh ne vem kaj naj vzamem; Rockaholic ali Dumb Blonde dvojček. Do sedaj sem uporabljala OH. Imam pa dolge, malenkost suhe lase z občasno razcepljenimi konicami.
  • 0

#3087 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 February 2010 - 06:42 PM

Vzemi Rockaholic, ker je nov in ker me zanima, kako diši. tongue.gif
  • 0

#3088 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 04 February 2010 - 06:43 PM

Haha, saj bom res, ker tudi mene to zanima biggrin.gif .
  • 0

#3089 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 06 February 2010 - 11:07 PM

DiLeMa, kater dvojček bi bil za moje lase najprimernejši? hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3090 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 February 2010 - 11:19 PM

Tisti naraven, ki je bil v akciji prejšnji mesec, Love, Peace & The Planet (zakon zadeva, nama s FTSE je obema izredno všeč).

Samo zdej ga tak ni več v akciji, ta mesec lahko izbiraš med Dumb Blonde in Rockaholic dvojčkom, tle pa se težko opredelim, ker slednjega še nisem sprobala.
So pa sestavine fajn pri obojem, meni osebno so pri Rockaholic še boljše, več rastlinskih izvlečkov, ampak kot že rečeno, ne vem kako se obnese.
  • 0

#3091 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 06 February 2010 - 11:29 PM

A je to dvoje sestavinsko dost boljš k recmo od alverde uni bl novi balzami za rjave/blond lase pa to? Nisem mela še nobenga njihovega lasnega proizvoda, pa bi mogoče probala.
  • 0

#3092 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 06 February 2010 - 11:36 PM

Sestavinsko ima tale Rockaholic precej več aminokislin, vitaminov in tko, recimo nove Alverde zadeve so sestavinsko sicer več kot zgledne, samo nimajo pa neki strašno veliko proteinov/aminokislin, meni recimo ful ustrezajo, moja kolegica pa ima naravno močne in zelo suhe lase in ji balzami niso dovolj. Nahranijo sicer fino, samo ni pa tistega ornk glajenja, tko kot pri nekaterih drugih balzamih, ko so lasje med spiranjem prav sluzasti - sej veš kaj mislim. To sluzavost ponavadi dosežeš z malo bolj 'kemičnimi' balzami, čeprav tale Rockaholic mi niti ne deluje ful umeten, ima ogromno ekstraktov, pa presenetljivo je, da ima šampon nežne čistilce, nobenih SLS in SLES.

Jaz ti morda vseeno priporočam, da najprej kupiš Alverde šampon in balzam (priporočam eno od novejših različic - traube/avocado za suhe in poškodovane lase) in morda ti bo tako všeč, da ne boš čutila potrebe po čem drugem. Če pa ti ne bo ravno wau, pa lahko še vedno naročiš Rockaholic dvojček in Alverde porabiš za silo ali podariš, itak ne vržeš stran več kot 4€.
  • 0

#3093 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 07 February 2010 - 12:22 AM

Dele sem morda zamutila, pa vseeno. Pred kratkim sem porabila to revlonovo akcijo pro-repair, po katerih imaš tako sluzaste lase. In men se zdi, da imam skoz ravnejše lase, pa skoz manj majo volumna, čeprav probam z vsem mogočim to "popravit". Bedno vglavnem. Čeprav so lasje tako mehki, mi to ni všeč. Si pa predstavljam, da je ta efekt eni z ravnimi lasmi ful všeč. Tako da bi morda kar kaj mal manj tazga kvalitetnega vzela ... hmm.gif
  • 0

#3094 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 February 2010 - 12:23 AM

Potem pa probaj Alverde šampon in balzam, če ne rabiš tiste hardcore sluzavosti, boš pomoje zadovoljna.
  • 0

#3095 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20004 posts

Posted 07 February 2010 - 12:28 AM

Hvala ti wink.gif
  • 0

#3096 sandriee

sandriee

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 113 posts

Posted 07 February 2010 - 10:40 AM

DiLeMa bi še lahko prosim primerjala Dumb Blonde in Rockaholic dvojček z Bed Head Brunette in Bed Head Superstar dvojčkom? Kateri se tebi tako zdi najboljši?
  • 0
Life is beautiful. You only have to make it beautiful ***

#3097 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 07 February 2010 - 10:51 PM

Brunette Goddess šampon in balzam sta hranljiva, sploh balzam je zelo težek, izredno gost in hranljiv, vsebuje veliko olj in proteinov.
Je sestavinsko zelo kvaliteten, ampak mene moti, da je tudi precej silikonski, vendar je to samo moja 'muha' in še ne pomeni, da je v splošnem zato slab.
Uglavnem, ne priporočam ga za hitro masteče lasišče in tanke lase, je bolj primeren za izsušene, goste, frizzy lase, ki jim ne bi škodilo malo obtežitve.

Superstar dvojček je dvorezni meč - šampon je izjemno kvaliteten, res ono wau, balzam pa je totalno zanič, poden od podna.
Leave-in sprej je pa tudi sestavinsko izredno dober, ampak spet - mene moti, da je silikonski, ker mi pač silikoni ne ustrezajo.

Dumb Blonde šampon ni nič posebnega, balzam je dober, vsebuje veliko proteinov/aminokislin, nima pa, če se prav spomnim, nobenih olj.
Sem ga pa imela in lahko povem, da je vseeno gost in ga nikakor bi prištevala med lahke balzame.

Rockaholic zadev še nisem sprobala, sta mi pa šampon in balzam sestavinsko zelo všečna, šampon vsebuje nežne čistilce (kar je pri TIGI-ju redkost).
Tako šampon kot balzam vsebujeta dosti proteinov/aminokislin ter presenetljivo veliko rastlinskih izvlečkov. Kako se izkažeta ob uporabi, pa, kot že rečeno, ne vem.

Kateri je najboljši? Zavisi od tega, kakšen tip las imaš in kaj od izdelkov pričakuješ.
  • 0

#3098 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 08 February 2010 - 02:49 AM

Love, Peace & The Planet šampon ima tudi nežne čistilce?
  • 0

#3099 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 08 February 2010 - 10:08 AM

Ja.
  • 0

#3100 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 16 February 2010 - 08:32 PM

A je kera že probala Some Like It Hot?
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users