Pudri
Posted 04 December 2012 - 07:25 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 December 2012 - 07:26 PM
edit:

Posted 04 December 2012 - 07:28 PM
Zaradi spf-ja v pudru. Spf v pudrih povzroči, da si na fotkah s flashom ko duh. In bi imela rada enega za rezervo, toliko da ga lahko uporabim, če vem, da bom na fotkah. Ker tole ni za nikamor, res.? Ne razumem? A zaradi Sculpta si na vseh slikah kot truplo?
Posted 04 December 2012 - 07:29 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 December 2012 - 07:30 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 04 December 2012 - 07:37 PM
Jaz sem ful svetla, MAC NC15/Revlon Buff/Bourjois 51. Healthy Mix Serum bi bil idealen, samo ima spf, a nima? Sej sem ga že mela, samo se ne spomnem.Kakšne pa rabiš? Ima ful svetle tudi (ne vem, če ima katera druga pocenska firma tako svetle, mogoče Bourjois).
Omg, a prav vidim?

Overall, a very good foundation, it is perfect for those needing light coverage, and suitable for those special occasions when you need to skip the SPF foundations.
Jaaa, res je brez, problem rešen!

Posted 04 December 2012 - 07:40 PM
Posted 04 December 2012 - 07:43 PM

Posted 04 December 2012 - 07:44 PM

Posted 04 December 2012 - 10:13 PM

Ne najdem nobene druge slike

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 12 December 2012 - 09:27 PM
Tash ga lahko daš prosim ocenit.
Btw, kakšno kožo imaš, suho, mastno?
[Napoleon]
Posted 17 December 2012 - 12:55 PM
Jaz sem včeraj po dolgem času uporabila Lily Lolo, ampak Blondie odtenek. Tega pudra ne morem prehvalit, res. Si ga bom ponovno omislila, ampak v Blondie, ker izgledam bolj pri življenju.
Posted 17 December 2012 - 03:13 PM
Jaz si ga bom tudi ponovno kupila. Ga pa imam še kar nekaj zaenkrat. Se zdaj dogovarjam še za tester Blondie odtenka.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 December 2012 - 06:49 PM
Se opravičujem, če je že katera napisala, ampak ali ima katera izkušnje s tem pudrom?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 December 2012 - 06:55 PM
Jaz sem imela tester pa se ne spomnem drugega kot, da mi je bil še najsvetlejši fuuul pretemen.
Posted 18 December 2012 - 07:03 PM
Jaz imam tudi tester doma, in se navdušena, zaenkrat. Full lepo diši pa se razmaže. Bom razmislila o nakupu.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 December 2012 - 07:07 PM
Jaz si ga bom tudi ponovno kupila. Ga pa imam še kar nekaj zaenkrat. Se zdaj dogovarjam še za tester Blondie odtenka.
Jaz sem ga imela za 2 meseca, se pravi ga količinsko porabim toliko, kot tekočega (tega imam za ok. pol leta).
Sem mislila, da ga bom manj, tako pa cenovno pride še dražje, kot če bi kupovala high-end tekočega, kot prej. Ampak mi je zaenkrat LL bolj všeč.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 December 2012 - 08:49 PM
Jaz sem ga imela od aprila. Ampak ga nisem vsak dan uporabljala.
Posted 18 December 2012 - 09:52 PM
Jaz ne morem rečt, koliko ga porabim, ker ga trenutno ne rabim pogosto. Ob uporabi približno 5x na teden pa sem tekočega imela za približno pol leta. Lily Lolo sem kupila junija ali julija. Mi je pa bolj všeč, kot tekoči pudri, ker mi že sam po sebi matira. Tekočega sem morala takoj po nanosu utrdit še s pudrom v prahu in potem čez nekaj ur spet.
Glede testerja pa so mi zelo hitro odpisali in mi ga bodo zastonj dali, pa še celo malo več mi bodo nasuli v vrečko.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 31 January 2013 - 08:57 PM
Bourjois Healthy Mix gre iz prodaje, v DM in TUŠ je znižan za 50%.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users