Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#3081 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 27 November 2011 - 12:15 AM

Ful si imam brezvezne lase zadnje čase down.gif . Že kakšne 8, 9 mesecev si jih nisem barvala; narastka se ne vidi, razen na soncu ga jst opazim, ampak ni preveč moteče. Zdaj mi gre pa na živce, ker so lasje preveč mehki po umivanju (sploh pri lasišču, seveda), "nič ni od njih" in me fuul kana matra. Da bi imela konkretnejše. Ker se spomnim, da sem si jih po kani veliko lažje oblikovala.

In ne vem, a naj se res spet pobarvam; ker hotela sem imeti kar lepo naravno barvo in basta cry.gif .

Menda ena kana obstaja, ki ni barvna? Pa strah me je tisto, da kao zamaši lasno povrhnjico in da bom imela potem še bolj uničene hmm.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3082 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 27 November 2011 - 10:42 PM

Jaz nimam pojma o kani.

Izjemno sem jezna, ker sem želela naročit Joico literske pakunge na fragrance direct, pa mi ni spustilo skozi. cry.gif Zdaj se mi zdi čist brezveze naročat na feelunique, ko primerjam s temi količinami, obenem pa že nujno rabim novo zalogo.

A je kateri že uspelo naročiti literske na fragrancedirect?
  • 0
Memento mori.

#3083 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 November 2011 - 10:43 PM

Kako dolg je rok uporabe pri LUSH kanah, a katera ve mogoče?
  • 0

#3084 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 30 November 2011 - 08:47 PM

QUOTE(Neytiri @ 14. 11. 2011 - 19:01) View Post

Nincha; kje najceneje dobiti Joico produkte? Jst bi zdaj za razcepljene konice en rekonstruktor biggrin.gif

Pa kaj bi sicer še priporočala za moje skodrane, suhe, poškodovane, scepljene lase..? Zmeraj tudi nekaj leave-in uporabim...

Rada bi zdaj kupila Joico šampon, balzam in rekonstruktor, pa ne vem, katero kolekcijo naj vzamem.
  • 0

#3085 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 November 2011 - 08:56 PM

Rekonstructor je samo en, ali kako to misliš kolekcijo, ne razumem? Rekonstruktor je v K-PAK kolekciji, v kateri imaš še šampon, balzam, olja, tretmajo za konice, itd.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3086 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 30 November 2011 - 09:19 PM

Najbolj pohvaljen šampon je Moisture Recovery, balzam pa Intense Hydrator. Glede rekonstruktorja pa, kot je že Sarah povedala.
  • 0
Memento mori.

#3087 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 30 November 2011 - 09:24 PM

Glede šampona in balzama sem mislila, ja. Ker npr. bi bil zame morda primeren in ta intense hydrator in še en.

Hvala, Zlatolaska wink.gif
  • 0

#3088 elanor

elanor

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 401 posts

Posted 05 December 2011 - 10:46 AM

Ali je mogoče katera kdaj zasledila Neutrogenino linijo za laske pri nas? Ker sem enkrat dobila tester za balzam, ki je bil začuda zelo dober smile.gif
  • 0

A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt

#3089 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 December 2011 - 09:00 PM

V čem se razlikujejo K-pak šamponi v primerjavi z Moisture Recovery?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3090 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 December 2011 - 09:00 PM

Spet jaz. sad.gif

Torej.. barvanje (prameni) na blond mi preveč uničujejo lase, odkar se barvam sploh ne morem več imeti dolgih, zato sem se odločila da nekaj spremenim. A še ne vem čisto kaj.
Po eni strani mi je, odkar se barvam, super - en dan dlje, ali pa še celo več, se mi zmastijo lasje, kar je zame fantastika, glede na to da sem jih prej prala vsak 2. dan. Po drugi strani pa.. preveč se mi uničujejo. To da so suhi (itak niso) me ne bi motilo, ampak se mi zdi, da imam tanjši čop odkar se barvam.

Vem da mi frizerka dela pramene s 6% peroksidom, sem razmišljala, da bi ji rekla da mi poskusi s 3%, a sploh lahko računam na kakšno bistveno spremembo, dolgoročno, na bolje? Druga možnost je, da si ne bi več delala blond pramenov, ampak bi me pobarvala z neko temnejšo barvo, npr peščeno ali pa svetlo-srednje rjavo. A temnejše barve manj uničijo lase kot blond? Vem da je neumno vprašanje ampak res se ne spoznam na to. biggrin.gif Bi se pa rada še naprej barvala izključno zaradi (ne)mastnosti las.

Vsak nasvet = dobrodošel smile.gif.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3091 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 17 December 2011 - 11:52 PM

QUOTE(Sarah @ 17. 12. 2011 - 23:00) View Post

ampak se mi zdi, da imam tanjši čop odkar se barvam.

Enako je pri meni. cry.gif

To barvanje je tak začaran krog.
Peroksid pa seveda uničuje lase, ne vem če bi se pri 3% kaj veliko poznalo, verjetno ne. Če nisi navezana na svojo sedanjo barvo pojdi na rjavo, to ti predlagam, ker sama tudi razmišljam o tem in mi je frizerka rekla, da bi se mi popravili lasje...samo itak jaz jemljem frizerke bolj z rezervo.
Mene odvrača edino to spiranje in, da bi se morala po celotni dolžini pobarvat, ne vem kako bi to vplivalo na moje lase in name, če ne bi bila zadovoljna...v glavnem težki procesi (zame) laugh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3092 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 17 December 2011 - 11:56 PM

Men se pa zdi, da mi čop preprosto potrga te sprednje ob strani, ta sladke, lase. Ker ga dokaj pogosto nosim pa ful našponanega. cry.gif
  • 0

#3093 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 18 December 2011 - 12:50 AM

Sarah, misliš, da če bi se barvala z drugo, neblond barvo, da ne bi imelo enakega efekta pri mastenju? Jaz mislim, da bi.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3094 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27633 posts

Posted 18 December 2011 - 01:55 AM

^^

Bi; enako "posusi" lase. ;) Sosolka v gimnaziji se je zato barvala na crno.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3095 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27330 posts

Posted 18 December 2011 - 05:23 AM

Jaz se tudi zato barvam, ampak meni ionski fen naredi ful razliko...
  • 0

#3096 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 December 2011 - 12:50 PM

QUOTE(Adriane @ 18. 12. 2011 - 0:50) View Post

Sarah, misliš, da če bi se barvala z drugo, neblond barvo, da ne bi imelo enakega efekta pri mastenju? Jaz mislim, da bi.

Ja. Ne vem če bi bilo enako, ker blond barva kolikor vem, najbolj posuši lase. Bom še frizerko malo povprašala.
Jaz dobivam ful več pohval odkar sem blond, češ da mi paše bolj kot moja rjava, sama pa nisem tako zelo navezana - mi je pa všeč blond barva, od zmeraj, zato se edino bojim da mi bo žal potem. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3097 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 December 2011 - 10:11 PM

Če izbiraš med dolgimi+rjavimi in paž+blontnimi, sem jaz za slednje. Sama boš bolj srečna, ker si se našla kot blondinka pa paž je bolj za tvoj tip las.
  • 0
Memento mori.

#3098 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 December 2011 - 10:18 PM

Ja, to je vse res, ampak se bojim da se mi bodo sčasoma čisto preveč stanjšali, zredčili. Če gre tako naprej, ziher. sad.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3099 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 18 December 2011 - 11:57 PM

Joj, Sarah, saj ni čudno! Komaj zdaj sem se zavzela, da jih ti redno pramenaš, kar je čist druga pesem kot barvanje. Na koliko časa barvaš? Vsaj 1x na dva mesca zagotovo, ja no, se pravi da so posamezni prameni znova in znova namočeni s peroksidom. Ker zdaj že tako dolgo pramenaš, je neizogibno da so potem prameni barvani že drugič, tretjič in tako naprej, in to v zelo kratkem časovnem razmaku. Po čemer sploh ni čudno da se ti lasje zredčijo, saj (sploh glede na tvoje fine tanke laske) jih totalno preobremenjuješ.

Idi na barvanje narastka. Zdaj že imaš itak vse lase čist blond, izognila se boš obremenjevanju že tako svetljenih las, učinek razmaščevanja lasišča bo pa še povečan.
  • 0
Memento mori.

#3100 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 December 2011 - 08:10 AM

Ah ne, ni vsak mesec kje pa. Pramene si delam na 2-3 mesece, pa ji rečem da mi samo po narastku - ne po celi dolžini pramena zmeraj. Upam da se tega drži. biggrin.gif

Sem pa bila enako skeptična kot ti, glede tega da mi skozi po celotni dolžini barva, ampak mi je potem ona rekla da ne, da mi samo narastek.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users