Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 09 July 2010 - 01:11 PM

Posted 09 July 2010 - 01:43 PM
Tudi izumetničen in "fin" način govora.

Primer: ena sošolka iz osnovne dela zdaj v eni trgovini s cunjami. In ker sem večkrat tam, dostikrat naletim nanjo. In čeprav je prilezla dobesedno iz luknje in ni nikoli bilo bogve kaj iz nje, zdaj govori bolj prefinjeno kot kdorkoli, obnaša se vzvišeno in seveda me niti ne pozdravi, pa čeprav vem, da me vidi. Jaz je pa tudi ne mislim ogovarjat. Obup.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 July 2010 - 01:47 PM
Pa glede folka na vlakih.. SVAŠTA. Zadnjič sem se vozila domov iz LJ in je bil tisti vlak, ki je kot avtobus, vse je en prostor, pa je 1m od mene sedela neka 25-30letna ženska, ki je bila blazno čudna, tak psiho je delovala (kot jaz, ko sem fuuuuul lačna in nenaspana in pod stresom, samo milijonkrat spotencirano, prav strašljivo je bilo) in meni je zapiskal telefon, ker sem dobila SMS in ona začne sama pri sebi renčat, da mi bo 'jebala mater in razbila gobec in to prekleto škatlo, pička materna', wwwwtf. In v enem trenutku je res zgledalo, kot da bo planila proti meni.

Pablo Picasso
Posted 10 July 2010 - 04:14 PM

Na živce mi gre, da full natančno recikliram smeti, pridem na ekološki otok, pa so vsi kontejnerji nabiti, in folk okoli smeti pušča. No, jaz sem danes sredi največje vročine tlačila papir noter, dobesedno tlačila.

Na živce mi gre Heidi Klum, ker reče v project Runway, Auf Vidzem /pišikaoštogovoriš/. LOL Ne znam nemško.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 July 2010 - 04:28 PM
Auf Wiedersehen [aʊfˈviːdɐzeː(ə)n]

Posted 10 July 2010 - 04:32 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 July 2010 - 05:35 PM

na živce mi gre, da se folk ugotovil, kako deluje google translate, in se zdej sili pisat statuse na FB dvojezično. primer:
XY se bo danes zgubil. Ne bo težko ... (be intends to lose. It will not be difficult ...)
mislim, zakaj sploh prevajat, če je rezultat totalno nerazumljiv?

Posted 10 July 2010 - 07:44 PM
men gre na živce u intersparu na samopostrežnih blagajnah, k ti niti končaš ne odčitavat kod, že nekdo zadi za tabo piha, pa skor odloži košaro na tvojo, čeprou maš notr še stvari al pa te čist uklešči z vozom..
ku da se ne da počakat dodatnih dveh, treh minut, da folk normalno tist odčita pa plača...
Posted 10 July 2010 - 09:13 PM
K je že blo govora o vsiljivih ljudeh...
men gre na živce u intersparu na samopostrežnih blagajnah, k ti niti končaš ne odčitavat kod, že nekdo zadi za tabo piha, pa skor odloži košaro na tvojo, čeprou maš notr še stvari al pa te čist uklešči z vozom..
ku da se ne da počakat dodatnih dveh, treh minut, da folk normalno tist odčita pa plača...
Ja!!

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 24 July 2010 - 12:20 PM
Posted 24 July 2010 - 12:41 PM

Jaz pisem LOL, v zivo recem LOL pa se rezim se.

Posted 24 July 2010 - 12:50 PM

na živce mi gre, ker folk ne pove tako, ko jih nekaj zmot - zavoljo dobrih odnosov. Pač povej, kaj te muči pa bo prej problem rešen...

Posted 24 July 2010 - 12:52 PM
Jaz tudi ful tezko povem.

Posted 24 July 2010 - 01:12 PM
mene pa moti, da kdo dobesedno sili, da res takoj izstreliš, kaj te moti, potem ti pa pod nos porine, da si preveč neposreden in da zna to koga prizadeti/užalit. ma, jebote smrkec, odloči se že!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 July 2010 - 01:19 PM
aja...na jetra mi grejo compeed obliži, ki zjebejo žulj v 3pm
Posted 24 July 2010 - 01:22 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 24 July 2010 - 01:22 PM

sam res
Posted 24 July 2010 - 02:26 PM
EL-OU-EL
ma, jebote smrkec

ja, taki potuhnjenci so pa tut slike ... pa s to 1. osebo množine je tut hec, ker se zmeri počutim kot bi bla na terapiji,

Ok, to gre pa tudi meni na jetra. Sem mislila bolj osebne/prijateljske stike, ceprav po novem se kar prisilim in zinem takoj, ko je prilika.
Kar se tice teh "ze dlje casa opazamo" v sluzbenem kontekstu mi je pa pred casom en vodstveni kader (lol) razlagal, da takrat, ko se mu zdi, da so ljudje zreli za to, pusti, da se organizirajo po svoje. In poseze vmes samo, ce vidi, da jim pac ne gre.
Posted 24 July 2010 - 02:40 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users