Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3081 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 July 2010 - 01:11 PM

Jaz v takih situacijah ponavadi rečem get a room. rolleyes.gif
  • 0

#3082 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86524 posts

Posted 09 July 2010 - 01:19 PM

Meni gre tudi to na živce, že od nekdaj. Jaz se brzdam. cool1.gif

QUOTE(Kinky @ 8. 7. 2010 - 23:12) View Post

Pa folk, ki me non stop sprašuje, če sploh kaj jem.

Aha.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3083 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 July 2010 - 01:43 PM

Ljudije, ki se delajo fine, vzvišene in nekaj več. Pa čeprav to sploh niso.
Tudi izumetničen in "fin" način govora. down.gif

Primer: ena sošolka iz osnovne dela zdaj v eni trgovini s cunjami. In ker sem večkrat tam, dostikrat naletim nanjo. In čeprav je prilezla dobesedno iz luknje in ni nikoli bilo bogve kaj iz nje, zdaj govori bolj prefinjeno kot kdorkoli, obnaša se vzvišeno in seveda me niti ne pozdravi, pa čeprav vem, da me vidi. Jaz je pa tudi ne mislim ogovarjat. Obup. dry.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3084 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27557 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 July 2010 - 01:47 PM

^^ Jaz pa takega folka, ki se tako nediskretno žvali na javnih krajih, ne srečujem, res. Spomnim se samo dveh žabarjev izpred nekaj let, ki sta se na klopcah pred plažo skoraj dol dala (ob treh popoldan, ko je gužva največja), ogabno.

Pa glede folka na vlakih.. SVAŠTA. Zadnjič sem se vozila domov iz LJ in je bil tisti vlak, ki je kot avtobus, vse je en prostor, pa je 1m od mene sedela neka 25-30letna ženska, ki je bila blazno čudna, tak psiho je delovala (kot jaz, ko sem fuuuuul lačna in nenaspana in pod stresom, samo milijonkrat spotencirano, prav strašljivo je bilo) in meni je zapiskal telefon, ker sem dobila SMS in ona začne sama pri sebi renčat, da mi bo 'jebala mater in razbila gobec in to prekleto škatlo, pička materna', wwwwtf. In v enem trenutku je res zgledalo, kot da bo planila proti meni. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3085 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 July 2010 - 04:14 PM

^^ ohmy.gif

Na živce mi gre, da full natančno recikliram smeti, pridem na ekološki otok, pa so vsi kontejnerji nabiti, in folk okoli smeti pušča. No, jaz sem danes sredi največje vročine tlačila papir noter, dobesedno tlačila. down.gif

Na živce mi gre Heidi Klum, ker reče v project Runway, Auf Vidzem /pišikaoštogovoriš/. LOL Ne znam nemško. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3086 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26040 posts

Posted 10 July 2010 - 04:28 PM

^

Auf Wiedersehen [aʊfˈviːdɐzeː(ə)n] smile.gif

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3087 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 July 2010 - 04:32 PM

O ti mater. ohmy.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3088 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26040 posts

Posted 10 July 2010 - 05:35 PM

laugh.gif

na živce mi gre, da se folk ugotovil, kako deluje google translate, in se zdej sili pisat statuse na FB dvojezično. primer:

XY se bo danes zgubil. Ne bo težko ... (be intends to lose. It will not be difficult ...)

mislim, zakaj sploh prevajat, če je rezultat totalno nerazumljiv? rolleyes.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3089 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 10 July 2010 - 07:44 PM

K je že blo govora o vsiljivih ljudeh...
men gre na živce u intersparu na samopostrežnih blagajnah, k ti niti končaš ne odčitavat kod, že nekdo zadi za tabo piha, pa skor odloži košaro na tvojo, čeprou maš notr še stvari al pa te čist uklešči z vozom..
ku da se ne da počakat dodatnih dveh, treh minut, da folk normalno tist odčita pa plača...
  • 0

#3090 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 10 July 2010 - 09:13 PM

QUOTE(riddle @ 10. 7. 2010 - 20:44) View Post

K je že blo govora o vsiljivih ljudeh...
men gre na živce u intersparu na samopostrežnih blagajnah, k ti niti končaš ne odčitavat kod, že nekdo zadi za tabo piha, pa skor odloži košaro na tvojo, čeprou maš notr še stvari al pa te čist uklešči z vozom..
ku da se ne da počakat dodatnih dveh, treh minut, da folk normalno tist odčita pa plača...

Ja!! wallbash.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3091 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 24 July 2010 - 12:20 PM

Ko ljudje za vsako bedarijo pišejo LOL, v živo se pa še nasmehnejo ne.

• 0

#3092 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 24 July 2010 - 12:41 PM

laugh.gif

Jaz pisem LOL, v zivo recem LOL pa se rezim se. sleep.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3093 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26172 posts

Posted 24 July 2010 - 12:50 PM

jst pa v živo ne rečem lol....me je folk prevečkrat čudno gledal laugh.gif

na živce mi gre, ker folk ne pove tako, ko jih nekaj zmot - zavoljo dobrih odnosov. Pač povej, kaj te muči pa bo prej problem rešen... rolleyes.gif
  • 0

#3094 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 24 July 2010 - 12:52 PM

Pri meni odvisno od kroga ljudi, v katerem sem, sem pa tudi ze tiste, ki so me cudno gledali, naucila, kaj in kako. : D

Jaz tudi ful tezko povem. ninja.gif
  • 0

#3095 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29918 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 July 2010 - 01:12 PM

js rečem LOL pa me fant zmeri popravlja, da se reče EL-OU-EL, LOL indeed. in ja, režanje obvezno.

mene pa moti, da kdo dobesedno sili, da res takoj izstreliš, kaj te moti, potem ti pa pod nos porine, da si preveč neposreden in da zna to koga prizadeti/užalit. ma, jebote smrkec, odloči se že! rolleyes.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3096 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26172 posts

Posted 24 July 2010 - 01:19 PM

ma ne sej ne rabiš takoj letet, ko te nekaj zmoti...samo pa da dobiš potem obvestilo kao "že dlje časa opažamo blablabla"....

aja...na jetra mi grejo compeed obliži, ki zjebejo žulj v 3pm
  • 0

#3097 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29918 posts

Posted 24 July 2010 - 01:22 PM

ja, taki potuhnjenci so pa tut slike ... pa s to 1. osebo množine je tut hec, ker se zmeri počutim kot bi bla na terapiji, laugh.gif.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#3098 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26172 posts

Posted 24 July 2010 - 01:22 PM

laugh.gif

sam res
  • 0

#3099 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 24 July 2010 - 02:26 PM

QUOTE(Špela @ 24. 7. 2010 - 14:12) View Post

EL-OU-EL

QUOTE(Špela @ 24. 7. 2010 - 14:12) View Post

ma, jebote smrkec

laugh.gif

QUOTE(Špela @ 24. 7. 2010 - 14:22) View Post

ja, taki potuhnjenci so pa tut slike ... pa s to 1. osebo množine je tut hec, ker se zmeri počutim kot bi bla na terapiji, laugh.gif.

Ok, to gre pa tudi meni na jetra. Sem mislila bolj osebne/prijateljske stike, ceprav po novem se kar prisilim in zinem takoj, ko je prilika.

Kar se tice teh "ze dlje casa opazamo" v sluzbenem kontekstu mi je pa pred casom en vodstveni kader (lol) razlagal, da takrat, ko se mu zdi, da so ljudje zreli za to, pusti, da se organizirajo po svoje. In poseze vmes samo, ce vidi, da jim pac ne gre.
  • 0

#3100 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29918 posts

Posted 24 July 2010 - 02:40 PM

Planet, saj sem kdaj dobila tudi že od prijateljske sfere servirano 1. os. mn., se malo zamisliš .... nad govorčevim mentalnim zdravjem.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users